За бебета и деца от 0+ месеца: Бързи въпроси и отговори, съвети - 61

• 41 549
  • 753
  •   1
Отговори
# 435
Аз съм ползвала същото като на снимката и за път и гости е супер.Става за едно шише, стерилизира за 15 минути, претопля за 3—4, размразява за 5—10. Няма ги проблемите на Чико с водата— топли много добре, като има таблица и мерителна чашка, спазвай ги стриктно и винаги ще ти се получават нещата.Изключва се само, няма звуков сигнал. Лесно се чисти котленият камък. Ако ти трябва да топлиш пюрета на бебето и инцидентно да стерилизираш е ок, за всекидневно стерилизиране си вземи по—добре нещо с капацитет повече шишета.

# 436
Понеже мернах такъв съвет, само да вметна, че не се носи бебе в слинг в легнало положение, защото  има случаи на задушаване. Така че колкото и да е малко бебето се носи изправено. В слинга му се оформя седалка и не е "увиснало"

# 437
Биогая вече не ни помага за коликите. Какво помогна при вас?

# 438
  • София
Биогая е пробиотик, не мисля, че ще помага за колики. На моята най-много помогна Абоколикен.

Последна редакция: нд, 08 апр 2018, 03:12 от CruellaDeVil

# 439
Ние сменихме всички препарати на пазара,вкл.поръчахме и Лефакс.Сега сме само с Колийф и като че ли е малко по-добре,но колики все още има.Трябва да намерите капките,които на вас ви действат.

# 440
  • София
Лефакс+Био гайа. После смених пробиотика на био баланс бебе.

# 441
  • Велико Търново
Защо сменяте пробиотика, педиатър ли ви посъветва или вие видяхте някаква реакция към първия?

# 442
Ако сте на Ам,може и от него да са по-силни коликите,ако не понася добре на бебето.

# 443
  • Плевен
Био гайа и коликинд преди това еспумизан ма не действаше много

# 444
Дъщеря ми се изрина цялата, ама от главата до петите вчера. Ние сме на село, няма къде да я заведа на лекар, пратих снимки на педиатъра, каза че му прилича на алергия.
Не е отпаднала, не я боли гърлото, няма температура, само обрив, който не я сърби.
Някой има ли опит с това?
Яйца не е яла. Заподозрях репичките, но тя изяде буквално 2-3 парчета, няма цяла репичка. Възможно ли е от нитрати и то веднага да пламне така.

# 445
  • София
За алергия към репички не съм чувала, но може и да има.
Аз от нитрати повръщам.
На село е възможно да се обрине от много неща. При щерката беше ухапване от кокошинки и всякакви гадинки. След село винаги стигахме до спешното.
Можете да намажете с фенистил.

# 446
Честит празник!
Да ви се похваля, днес бяхме на вън с бебка за пръв път. Малко духаше вятър и се попритесних, но всичко мина добре. Наложи се и да кърмя навън пред 10на деца и още няколко възрастни Grinning Добре се прикрих с одеялцето от количката, никой не зяпаше. Само един мъж и една жена се опитваха да видят какво става, но те и без това си изглеждаха невъзпитани, имайки предвид, че седнаха на детската площадка да запалят цигара...

# 447
  • Стара Загора
Да не ти пука Simple Smile Относно вятъра, сега не е някакъв студен, просто гледай като спреш някъде детето да не е на течение.
Аз много искам да кърмя навън, ама туй дете не стои на едно място, само легнала успявам, и общо взето си имам кърмялници, единия у мама, другия при сестра ми Grinning
Наслаждавай се!

# 448
# 449
Ми не ми пукаше особено да ти кажа, че даже и на мъжа ми не му пука. Аз му викам "Я застани там, че да ме скриеш малко от ония зяпачи" той застана, ама не може да стои на едно място, докато прибера цицата, ами се клатушка наляво-надясно. Викам "Абе така застана, че точно от мъжа не ме скри особено", а той "Ее остави човека и той да види нещо" Joy

Gerda, не бързай да взимаш термометър биберон, че аз така се прекарах да взема такъв, а тя моята биберон не признава и никак да измеря правилно с него. Седи си в шкафа, а аз се мъча с електронния под мишницата.

Общи условия

Активация на акаунт