Многодетни мами № 69

• 95 933
  • 780
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Еха, janin4eto_87, честито! Лека и безпроблемна блеменност ти желая!
Благодаря, но не се имам за силна. Като всички съм. Само дето никак не обичам да ми казват какво трябва да правя. Другото е, че много обичам деца и даже ако имаше как нямаше да остана с три. Нищо, че на моменти наличните три направо ми разказват играта.

# 151
janin4eto_87,поздравление за бебенцето! Да ти е здраво и лека бременност!

# 152
Чета ви,радвам ви се.Мен тази четвърта бременност ме измъчи.Още 4 седмици и ще вляза в деветия месец,но започнаха контракции и сега отново трябва да лежа и да пия лекарства.Това с лежането го успях два дни,ами не се получи и малко като ме поотпусна корема и станах.Колкото и да помага мъжа, домашната работа,мен си чака.Той основно ги прибира и кара по танци, пиано и седи с тях в парка.Колкото и да ги обичам извънкласните занимания,че им уплътняват времето,това водене и прибиране е много натоварващо.Сега като излязат ваканция искат отново на плуване да ходят,езда(която трябва да е преди 16 ч),ами кой да ги води?И говоря за двете по-големите,най-малкото още никъде не ходи, макар че иска всичко като каките.Цяло лято ще са в града и ми е жал само вкъщи и в парка да са,но всичко останало е свързано с бавене на някой възрастен.А моите сили не са много,пък и ще работя докато родя,а и не съм шофьор....Вие как организирате лятото на децата.Тук изключвам варианта да са при баба и дядо на село.

# 153
  • Sofia
Лятото големия син ходи на НСА - много е щастлив и изморен в края на деня, а това е всичко, което искам Simple Smile Средното и най-малката ходят на градина все още. Юли месец няма да има и съответно и малкият ще ходи с батко си в академията, а аз ще съм с малката. Комбинирали сме разни отпуски, имаме две вили ( на нашите и свекърите), ще оставаме там за по няколко дни. Август сме на море за една седмица и така... ние се родихме с това НСА - те го обожават, близо ни е Simple Smile Иначе през годината само баткото ходи на футбол, но тренировките са към училището, което е голям плюс..

# 154
Честито,  janin4eto_87!Много хубава новина!Леко бременеене ти пожелавам!
Nichtshadow,дано нещата при вас се успокоят!:-*
Нашето лято децата са си плътно до мен от юли.До края на юни са на градина големите,само че до обяд.Искам после да ги водя на спорт,тенис имаме в квартала.
Междувременно май трябва и да работя по няколко часа и не знам точно как ще стане всичко,което планирам,но до където успея
На море много ми се ходи и се надявам да можем да отскочим поне няколко пъти за уикендите.
При мен големият син седи с голямо желание при прабаба си,но не мога да й оставя и другите.Понякога и свеки се включва,но тя си е на смени и не може винаги да ги вземе.
Все пак вчера ходихме с мм на театър в друг град,за пръв път от седем години Simple Smile сами Simple Smile и оставихме дребните у свеки -да спят там, за пръв път заедно.Беше уникално,толкова съм щастлива.Много се радвам,че тя се нави да ги гледа и тримата,направо си починах, все едно на моренце съм ходила.
Мм вика поне веднъж седмично да се измъкваме така,аз ще съм доволна и веднъж месечно да имаме night out Simple Smile
 Майка пък си счупи ставата и сега се възстановява,та моите родители няма как да се включат в гледането,но те по принцип рядко са ги взимали за по няколко часа,та аз и не разчитам.
Тааа ще се изтрайваме някакси в жегите(моите много взеха да се джавкат).Да добавя,че вкъщи хич не ги свърта,искат само навън да живеят.Големият излиза сам и слънчасва на люлките пред блока..Другите още ги удържам,но не за дълго Grinning Време ни е за къща с басеин,апартаментът ни е тесен!:-D

# 155
Janincheto - страшно много ме кефи колко си смела, грижовна и обичлива! Пожелавам ти от все сърце лека бременност, а в края ако има възможност и тип на раждане по твой избор. Аз съм чела твоите постове за Vbac и почерпих много вдъхновение от теб при последното ми раждане. Аз родих малко след теб- септември 2015.
Simple Smile. Simple Smile. Simple Smile

# 156
  • Sofia
Janincheto - страшно много ме кефи колко си смела, грижовна и обичлива! Пожелавам ти от все сърце лека бременност, а в края ако има възможност и тип на раждане по твой избор. Аз съм чела твоите постове за Vbac и почерпих много вдъхновение от теб при последното ми раждане. Аз родих малко след теб- септември 2015.
Simple Smile. Simple Smile. Simple Smile

Сериозно? Simple Smile успя ли тогава?
Пожелавам си здраво бебе, нормално раждане с предно тилно предлежание 😁
Ама каквото и да е, все трябва да го родя някак Simple Smile

# 157
Да, сериозно Simple Smile
Не успях, подлъга ме докторът че ще опитаме. Като отидох със започнало раждане- наскоро ми се спукаха водите, той направо ме поведе към операция. Много финансово са ориентирани. Поплаках си, ама ми мина:-)

# 158
  • Sofia
Да, сериозно Simple Smile
Не успях, подлъга ме докторът че ще опитаме. Като отидох със започнало раждане- наскоро ми се спукаха водите, той направо ме поведе към операция. Много финансово са ориентирани. Поплаках си, ама ми мина:-)
Нищо, Румка! Върнах се в темата назад за VBAC и видях, че си имала едно нормално раждане все пак Simple Smile и аз исках поне едно, а те се оказаха две...
Това ми е била съпротивата за още едно секцио винаги - ами ако поискаме четвърто?!? Четири операции са си това, в рамките на 10 години...

# 159
  • София
janin4eto_87, честито, много хубава новина! Леко бременеене и здраво и кротко бебче! Simple Smile People Baby

# 160
Честита радост и от мен, Жанинче! ❤❤❤❤

# 161
На този мой аргумент, лекарят ме успокояваше, че всичко щяло да бъде наред. Имал пациентка от незнам-какъв произход, за които е забранено да се пазят. до сега имала 7 операции и пак била бременна.
Да, ама аз не съм навита на подобен риск, който каквото да ми разправя.
Аз се отказах от повече деца. Лудницата у дома ми стига. Бих искала да обърна малко внимание на себе си и на мойто мило, че много ни идва напрежението. Направо не се издържа на моменти.

# 162
  • Sofia
И мен ме притеснява изперкването, но пък мисля, че и двамата с ММ знаем в какво се впускаме. Надявам се, че ще се справим Simple Smile

# 163
Аз смятам, че всичко е до настройката на самия човек. Основните изисквания за мен са да сме здрави и да сме заедно. През всичко друго се минава по един или друг начин.
Децата могат да изнерват, да подлудяват, но в крайна сметка повече ни радват и зависи от нас самите как реагираме на тях! 😊
Успех желая на всички! ❤❤❤❤

# 164
  • Sofia
Така е. Мм беше много бърз и решителен за третото, аз бях по-объркана. Ама това май е нормално емоционално състояние в начална бременност. И сега съм така..искахме, планирахме, а ми минават едни настроения понякога, че чак се сдухвам Simple Smile
Ама и този филм вече сме го гледали..Та, за настройката - когато родих третото, още с влизането при мен, непосредствено след раждането, ММ ме пита дали това е последното 😜 Странна работа - хем ти е трудно, хем постоянно осъзнаваш, че няма нищо по-хубаво от децата.
Сега това бебе е някакво чудо. След като стриктно сме се пазили, внимавали и изведнъж - само след няколко разговора се оказа, че и двамата тайничко сме допускали мисълта за още едно бебе Simple Smile Етърва ми забременя с трето и така на бял свят изпълзяха тайните ни мисли, че чак ентусиазмът му ме изненада 😍

Общи условия

Активация на акаунт