Госпожа ФАЗИЛЕТ и нейните дъщери- тема 2

• 103 683
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
направо се подиграват с публиката = ха да видим писмото, ха не
50 епизода ще чакаме те да си признаят и още 50 да ги съберат, това е тормоз спрямо хората, които гледат  tantrum

# 151
  • Свети Влас
Усещам, че скоро ще разберем историята на Джамеле...

# 152
хххахахха габи хвърли ме в размисъл за 1 минута...щях да пиша, че не знам коя е тази, ама включих преди да се изложа

# 153
Време е да се разбере какво крие Ясемин. Ооо на Фазилет ѝ "свиха сърмите" ,вече не може да командва Хазъм  Laughing

# 154
аз не мога да разбера зщо хазъм е толкова уверен - фазилет може да го срине със земята с една дума към синан

започва той да е в класацията с неприятните...тъпанар

# 155
Фазилет няма да позволи дъщеря ѝ да се разведе, ще измисли някоя интрига.

Време е Синан да разбира кой го е изместил. 

Поне Яъз разбра, че Фарах е записала Хазан.

Последна редакция: сб, 07 апр 2018, 22:50 от ani_zh

# 156
айде рахат на единия фронт, на другия - на яз му пречи главата

айде честито на всички фронтове

Последна редакция: сб, 07 апр 2018, 23:46 от popai_00

# 157
Време беше , да видим какво ще направи Синан.

# 158
  • Свети Влас
Сега ще гледаме избухващи Синан и Ясин... Не знам, защо но си мисля, че Едже ще умре при раждането...

# 159
Ако ще напуска сериала, сценаристите ще пресъздадат точно тази сцена  Cry А тя е единствената, която подкрепя сестра си.

# 160
Момичета, честит празник.
Много сте писали, ама кекс, мекс йок.
Довечера ще съм сама и свободна и ще гледам, щото не ви разбрах. Simple Smile
Мислете за следващата анкета.

# 161
  • Свети Влас
Момичета гледах снимки на Чаалар и момичето, което играе Фарах зад кадър. И двамата са се снимали... Това ми намересива...
Пепелче накратко- Хазан ще ходи в Германия; Синан разбира; Кой е другият мъж- Яъз; Хазъм даде документите за развод, Фазилет отново иска да се намеси; Ясин разбира, че е баща на бебето на Едже... Ясемин си спомни нещо свързано с предишната й същност- гледаше изрески от вестник, явно бившият й е в затвора и детето е от него, а и малката започва да говори...

# 162
Христос Воскресе , Фазилетки Simple Smile светъл празник на всички ви Simple Smile
Сега по темата , изгледах епизода и този път само няколко момента ме грабнаха . Като цяло Хазъм ме изнервя много - голямо пазене на бебчо Синан . Той , че страда е факт , но както Нил му каза повече страда заради егото си - видиш ли все той зарязвал и сега за първи път на него му биха шута. Много ме изнервиха през цялото време - аха да разбере кой е и все нещо става , то вярно че 50 серии по 2ч и 30 Мин не се правят току тъй . Много ми е интересно сега какво ще стане , като изключим престоя на Синан в болница . Дали накрая ще се съберат тези двамата . Да ви кажа честно за секунда намразих ( после пак си го обичам ) Яъз , когато каза на Хазан че било мимолетно , нищо не значещо преживяване целувката им .
Оххх нямам търпение да свършват вече . Нещо много ми идва цяла седмица да чакам един епизод , ама няма избор .

# 163
  • Свети Влас
На 3-то място сме по рейтинг... Браво на целия екип !

# 164
Привет на всички и честито Възкресение Христово! Имаме си фрагман, но съм от телефона и не мога да го публикувам. Който има време да го направи 😊💐🌸🌹Blush

Общи условия

Активация на акаунт