Госпожа ФАЗИЛЕТ и нейните дъщери- тема 2

• 103 638
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
  • Свети Влас
Рускините имат теория, че Селин и Фази са сменили писмото, което ще е много тъпо... Как пък ще се сетят за това, пък и къде да търсят... Тази теория малко ми е мътна, но ако наистина Афра ще напуска проекта, то би трябвало вече Ясин да разбере за бебето ( все пак до края на проекта има 10 епизода )...

# 91
  • Свети Влас
Един малък паралел- от него се вижда, че Фази НЕ се интересува от чувствата на децата си...

# 92
Един малък паралел- от него се вижда, че Фази НЕ се интересува от чувствата на децата си...

Съгласна съм с вашите мнения за Фази, но не мога да отрека,че са верни думите й към Хазан в последния епизод. Няма дъщеря й да бъде щастлива, защото разделя два братя. Дори и в началото Яъз да не чувства вина /а, това няма как да стане при него/ след време като поутихнат страстите между него и Хазан, ще започне да му липсва братската обич.
За Едже също е права, защото ако се събере с Ясин, той не може да й предложи кой знае какво. Вярно любов, любов, но като я вкара отново в махалата и след 1-2 години ще й писне да гладува и да мизерства. Тогава ще започнат скандалите и обвиненията.
Не оправдавам действията на Фази, но до някъде я разбирам. Минала е тя по този сиромашки път и не иска децата й да преживеят същото. С елементарното си образование не може да предложи нещо по-стойностно и добро на дъщерите си и затова се  е вкопчила в конака. Няма лесно да я изгонят от там Simple Smile

# 93
Аз много не я упреквам Фази, защото всяка майка (не изключвам и себе си) малко или много понякога притиска детето си за нещо, което тя смята за правилно.
Но ме дразни нахалството ѝ и това, че забрави откъде е излязла.

# 94
Аз много не я упреквам Фази, защото всяка майка (не изключвам и себе си) малко или много понякога притиска детето си за нещо, което тя смята за правилно.
Но ме дразни нахалството ѝ и това, че забрави откъде е излязла.

Пепелче, ми нахална си е Фази, ние си я знаем. Но това са методи, които се използват в махалата, тя така е свикнала. Нали ги виждаш и другите от махалата какви свраки са Simple Smile

# 95
Момичета , привет!  newsm03 В социалните мрежи има клипче на което докарват Синан в болницата. Значи къдрокосият наистина е катастрофирал.  ooooh! Whistling Пак ще има протакане и разтягане на локуми  Crossing Arms

# 96
Момичета , привет!  newsm03 В социалните мрежи има клипче на което докарват Синан в болницата. Значи къдрокосият наистина е катастрофирал.  ooooh! Whistling Пак ще има протакане и разтягане на локуми  Crossing Arms

Дай да го видим и ние 😊

# 97
https://www.instagram.com/p/BhHGQ6ehAFL/?taken-by=yaghaz.fp Ето го , има и други, ако искате вижте ги.  wavey

# 98
  • Свети Влас
Още нещо не разбирам, защо Хазъм иска да бъде баща на детето на Едже- „ Имам само едно условие, след като се разведем- Но искам Йозгюр да ме нарича баща... Ясин никога няма да разбере, че той е бащата... “ Странно ми е...

# 99
Още нещо не разбирам, защо Хазъм иска да бъде баща на детето на Едже- „ Имам само едно условие, след като се разведем- Но искам Йозгюр да ме нарича баща... Ясин никога няма да разбере, че той е бащата... “ Странно ми е...

То и на мен не ми е ясно, но може би в някой от следващите епизоди Хазъм ще бъде принуден да си каже доводите /Фази ще го притисне Simple Smile /.

# 100
  • Свети Влас
Не знам, тук нещо не разбирам мисълта на СЦ... Фази никога няма да позволи Едже да се разведе...

# 101
Аз пък имам чувството, че пак ще се върнат в махалата, дори и за малко да е.

# 102
  • между морето и небето
Аз пък имам чувството, че пак ще се върнат в махалата, дори и за малко да е.

Мисля, че Фази ще се върне в махалата завинаги. Ако не скоро, то в края на сериала. Не се промени нито мисленето и, нито отношението и към околните, нито се отказа от евтините интриги и шантажи. При Хазан и Едже има развитие, те няма да могат да виреят повече там.

# 103
Хубав ден на всички!  Coffee

ОЗЕТА ЗА 42-и ЕПИЗОД:
Яъз и Хазан, под въздействието на преживяния момент, не знаят какво да правят; идването на Синан ще разруши напълно равновесието им. И докато емоционалното напрежение за двамата все повече се увеличава, Хазан е решена да погребе чувствата в сърцето си и да остави всичко зад себе си.
Докато Едже се опитва да вземе решение каква стъпка да предприеме във връзка с развода, предложен от Хазъм, внезапната смърт на Шукрие напълно съсипва Ясин.
Тръгналата след писмото на Шукрие Фазилет, отдава цялото си внимание в посока Едже и Ясин; решението на Хазан да замине за Германия ще преобърне света й с главата надолу.
Въпреки всички планове на Фазилет, Ясин намира писмото на майка си и накрая остава лице в лице с най-голямата истина в живота си. А реакцията на Фазилет, която не може да приеме, че дъщеря й ще замине заради Яъз, ще предизвика още проблеми.
Кръгът за Яъз и Хазан ще се стесни с попадането на записа с признанието на Хазан за чувствата й в ръцете на Нил.
Влюбените, които се опитват да избягат един от друг, заради натиска оказван върху тях и бурята бушуваща в сърцата им,  ще се намерят в една конфронтация, за която изобщо не са се готвили.

С интерес чакам реакцията и бъдещите действия на Ясин, след като разбере, че бебо е негов. Както и реакцията на Синош на записа с признанието на Хаза  Smirk  (дано е в този епизод). А Фазилет започва сериозно да ми лази по нервите.  Imp
С нетърпение чакам и "очната ставка" между Яъз и Хаза, особено като се има предвид как завърши последната им конфронтация.  Kissing Heart

ПП: Синош нямало да се хвърля с колата от скалите - разходите по заснемане на сцената надхвърляли предвидения бюджет. Затова щял да катастрофира, а колата да изгори.  Rolling Eyes

Един доволен шипер:  JoyJoy

Последна редакция: ср, 04 апр 2018, 11:39 от m3ia14

# 104
  • Свети Влас
Благодаря за озета ,става чок интересант.

Общи условия

Активация на акаунт