Госпожа ФАЗИЛЕТ и нейните дъщери- тема 2

• 103 664
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
Привет  Hug Е, значи най - сетне ще се разбере. Донякъде е по - добре, отколкото да заблуждават всички и Синан постоянно да пита кой толкова го е заменил.

# 106
Още нещо не разбирам, защо Хазъм иска да бъде баща на детето на Едже- „ Имам само едно условие, след като се разведем- Но искам Йозгюр да ме нарича баща... Ясин никога няма да разбере, че той е бащата... “ Странно ми е...

Това е единствения начин Едже да остане в живота му. Защото каквото и да ми говорят всички, той не се ожени за нея от чисто благородство, има си чувства към нея и това си е. И ако той не може да получи любовта и, поне от признателност Едже може да направи това.

# 107
Йозета ми харесва.
Най- сетне малко сътресения на любовния фронт.  Laughing

Съгласна съм с Катрин Hugза подбудите на Хазъм за този брак.
За жалост сега оня първосигналният Ясин ще хукне да руши конака.
А бе, не го харесвам и това си е, макар да разбирам чувствата на Едже.

# 108
Ако действително С е катастрофирал, може да се нуждае от кръв. Яъз е казал аз ще дам, а в болницата са му казали много странно, че сте такава група...не би трябвало и да се усети

# 109
Ако действително С е катастрофирал, може да се нуждае от кръв. Яъз е казал аз ще дам, а в болницата са му казали много странно, че сте такава група...не би трябвало и да се усети
Хе, хе, как не се сетих. Simple Smile
Това отговаря на моята чуденка.
Въобще турците за нищо го нямат ДНК теста. Simple Smile

# 110
  • между морето и небето
Привет,
Миа, благодаря за озета.

Значи, Синан няма да се хвърля от скалите, което си е чисто самоубийство, а само ще катастрофира, което може и да е от пристъп на гняв и ревност. Резултатът ще е един и същ, пак ще стигне до болницата и ще продължи да вменява вина  на Яъз и Хазан Rage

Пак ли ще му преливат кръв? Нали това вече го гледахме. Разбра се, че само Едже може да го спаси.

# 111
Е да ама тя е бременна. Мисля, че не можеш да даряваш като си бременна...така че е възможно да задълбочат търсенето на кръв

# 112
Цитат
Пак ли ще му преливат кръв? Нали това вече го гледахме. Разбра се, че само Едже може да го спаси.
За нуждите на сценария отново ще го гледаме. Joy Joy Joy
И заради такива като мене дето са го забравили. Joy Joy
И за да отиде Язко на тест. Simple Smile

Е да ама тя е бременна. Мисля, че не можеш да даряваш като си бременна...така че е възможно да задълбочат търсенето на кръв
За да не забременее Синан.  Joy Joy Joy

# 113
Не се знае може лесно да прихване...само това го дели от лейбъла женичка...извинете ме, но от край време ми е неприятен...голямо кряскане и тръшкане

# 114
Цитат
За нуждите на сценария отново ще го гледаме. Joy Joy Joy
И заради такива като мене дето са го забравили. Joy Joy
И за да отиде Язко на тест.

Simple Smile Simple Smile Simple Smile

То да не мислиш, че пък аз помня такива подробности Simple Smile

Все им се чудя как си управляват фирмата, като всички търчат само по махленски случки.
Ама как хубаво ни дразни Синанчик и като го махнат от сериала, кой ще ни пили нервичките с истериите си Wink
Ясеминката да вземе да се укроти вече и да не прави мръсни и подли планове, Керимето да стои настрана,  ама все пак трябва да има дразнител. Така, че предпочитам Синанчик и неврозната му сестра да продължават да ни карат да ги мразим Simple Smile

# 115
Значи, Синан няма да се хвърля от скалите, което си е чисто самоубийство, а само ще катастрофира, което може и да е от пристъп на гняв и ревност. Резултатът ще е един и същ, пак ще стигне до болницата и ще продължи да вменява вина  на Яъз и Хазан Rage
Не просто ще катастрофира, а и колата му ще изгори. Има снимки зад кадър от днес, на които се вижда, че лицето му ще бъде обгоряло/обезобразено. Фенове сред студентите на Университета Айдън (в спешното на неговата болница текат снимките), казват, че гримът на Алп (Синош) бил като за след тежка катастрофа.

А това било от сцената на самата катастрофата и довеждането му в болницата:

И съответно тръгнаха всякакви слухове - от това, че ще сменят актьора, след евентуалната пластична операция, до това, че Синош сега щял да става психопат и да отмъщава.  Rolling Eyes
Ама като се има предвид, че тетя Сърма е сценаристът, всичко е възможно.  

Рейтингът на Сомера за най-популярните двойки за месец март:

Последна редакция: ср, 04 апр 2018, 18:52 от m3ia14

# 116
  • Свети Влас
Добър вечер, момичета ! Радвам се, че все повече пишете тук ❤💖💙 Утре Дениз е рожденничка !

# 117
  • между морето и небето
Ооо, снимките с обезобразеното лице на Синанчик ме озадачиха. Кожата му обгоряла, а къдревите му косички се мяткат на воля Rolling Eyes. Странно, да не си ги е фиксирал с пожарозащитна пяна.
А ако психяса, няма да е първият в семейство Егемен. Селин отдавна е за освидетелстване с наложителен престой на тихо и спокойно място, ама тати не дава и дума да се изрече. Сигурно пак ще `и се размине, Фазилет ще я прикрие.

Струва ми се, че не заради необходимостта от кръвопреливане на Синан ,а по друга причина Яъз ще направи ДНК тест. Вече знаем, че той и останалите от семейството не могат да бъдат дарители. Интересно ми е, защо на една от публикуваните снимки крачи заедно с Кериме? Тази отново ли появи. Толкова бързо ли `и свърши заточението?

# 118
Керимето е там, защото нали все още си мисли, че Синан е неин син. И ако е прочела във вестниците или гледала телевизия, и ето ви откъде Кериме се връща обратно.  Close

# 119
Снимките за 42-и епизод:

Хазъм ще удари Яъз пред всички в болницата  Open MouthRage  ето видео с въпросната сцена (Чаалар и Толга ме убиват от смях JoyJoy ):
https://vk.com/club143960174?z=video339375920_456239126%2F1b357c … l_wall_-143960174

Тази сцена вероятно ще бъде след това:
Скрит текст:

Gabie,  Hug  снимката на Кериме, за която говориш е зад кадър.
Кериме ще носи руса перука - явно ще се крие. Това е новата й визия.
Скрит текст:

За Синош: не е ясно това на лицето му изгаряния ли са или някакви зверски хематоми (заради разветите му къдрици си мисля, че е по-скоро второто). Това обаче не попречи вече да му лепнат прякора Фантомът на операта.  Joy

Общи условия

Активация на акаунт