Кюретаж и забременяване след това - тема 78

• 52 622
  • 756
  •   1
Отговори
# 120
На мен не знам защо ми подчерта повече от 40 дни да не чакам (и от други места съм чувала,че и 50  дни може да се забави Ц.)... а сега като пуснах тези НК клетки на 35ти ден след абразиото (т.е.преди първия ц.) възможно ли е да не даде точен резултат!?

# 121
  • София
Калина, на мен имунология ми пуснаха 2 месеца след К.

# 122
Калина, аз правих имунология на 40 ден от К. Мисля утре (над година след К) пак да пусна нк клетки и да видя какъв резултат ще излезе.

# 123
Здравейте, днес бях при доц. Конова - имунолог, каза че хубаво съм решила да изчакам един нормален цикъл за имонологични изследвания, тъй като бременността нанасяла някакви промени.
Аз имам едно запитване... Имуноложката имаше час чак за май месец..следователно изследванията ще може пак тогава да ги погледне и ако има нещо тогава да се започне лечение...е да ама това значи, че може би ще е хубаво да пропуснем опитите, ама на нас хич не ни се иска..не че е казано, че от първия път ще стане ама..не ми се чака Joy вие как бихте постъпили?

# 124
Хера, аз не бих пропускала месец 😘

# 125
  • София
Хера, като ти излязат резултатите, пиши й имейл, ще ти отговори.
И аз не бих пропускала месец, то и пък не се знае кога ще се получи....
Ето, ние правим опити от декември и все още нъцки😠

# 126
Оказа се много трудно, ние вече от няколко месеца и също нищо...А някои казват, че след К много бързо им се е случило...Не бива да се пропуска възможност, не се знае кога и какво ще се случи, но все пак внимавай - трябва да се възстановиш.

# 127
Момичета, благодаря ви за бързите отговори..бях се притеснила, че може би само аз съм лудата да не искам да чакам просто месец. Няма да правя тестове за О..просо ще си се обичаме, то бива ли близо година опити и сега изведнъж да започнем да се пазим пък да милеем за нашето слънчице Joy
Стискам ви палци на всички не просто за две чартички..ами и до щастлив финал и направо темата да се преименува на теперищи бъдещи мамчета, че Моне според мен всички ще си треперим здраво след 2те чертички Kissing Heart

# 128
И аз не бих чакала месец, все пак може точно този да е късметлийския. Относно секса след К, смятам да изчакам 1вия цикъл и след това... Измъчих го моя мъж, ама какво да се прави. Някой знае ли горе долу колко време след К се затваря шийката, знам че сигурно е индивидуално..
Аз вчера бях на ендокринолог, поговорихме доста, според него е редно да направим спермограма, тъй като мъжът ми е карал заушка в пубертета.
Каза, че при миссед около 80% се дължало на некачествен сперматозоид. Ако яйцеклетката била некачествена - ембрион не се развивал, а кухо яйце. Та сега спермограма..
Късмет мили момичета, пожелавам на всички кураж и късмет!

# 129
  • София
Монамур, зависи колко голям е бил плода, дали са чистили с кюрета (голяма, малка), колко ти е била отпусната шийката (ако си имала късмет да ти дадат медикаменти за целта), колко е бил опитен опериращия и т.н. И разбира се, зависи от твоя организъм. Но и след раждане шийката се възстановява, така че не го мисли.

Относно спермограмата - пуснете задължително в репродуктивна клиника, а не в най-близката лаборатория. И да е разширена, с морфология по Крюгер.

# 130
  • Бургас
Момичета, днес ми дойде Ц., точно на 30ти ден след К. Нямам болки, но като за първи ден е доста обилен. Чета че на повечето момичета е къс и по- слаб първия цикъл, а при мен не е. Дали е притеснително?

# 131
  • София
Фелин, честито. Щом е обилен, значи има да се чисти повече лигавица Simple Smile Първите 1-2 цикъла след К може да са ти различни от обичайното, а може и като цяло да ти се промени Ц.

# 132
Монамур, зависи колко голям е бил плода, дали са чистили с кюрета (голяма, малка), колко ти е била отпусната шийката (ако си имала късмет да ти дадат медикаменти за целта), колко е бил опитен опериращия и т.н. И разбира се, зависи от твоя организъм. Но и след раждане шийката се възстановява, така че не го мисли.

Относно спермограмата - пуснете задължително в репродуктивна клиника, а не в най-близката лаборатория. И да е разширена, с морфология по Крюгер.
Благодаря за отговора. За съжаление при мен по спешност 1вия опит за К, завърши със събуждането ми от упойка и ми казаха, че не могли да ми отворят до край шийката... Последва медикаментозен прием и на следващата сутрин отново К, този път успешно. Затова ми е доста притеснено, защото вечерта след 1вия опит кървях, според докторите нормално било... Та от сега я умувам следващата цитонамазка.
Спермограма ще пуснем в Селена Пловдив, там ми правиха и К.
Забравих да добавя, че ми казаха, че А бил с вакуум ( не съм много сигурна, чакам епикриза още).

# 133
  • Бургас
monamour, съжалявам за това,което си преживяла !

delisardeli , благодаря ти ! Sparkling Heart

HeraBG, съгласна съм за треперещите бъдещи мамчета.

Аз си запазих час за доц. Конова на 29.05 . След Ц. ще направя и повечето от изледванията.

# 134
monamour на мен 2 пъти са ми правили К в Селена и двата пъти предварително ми дадоха  хапче за отпускане на шийката. На теб не ти ли дадоха предварително?

Общи условия

Активация на акаунт