Кюретаж и забременяване след това - тема 78

• 52 448
  • 756
  •   1
Отговори
# 630
ок, май ще трябва; моля да ми препоръчаш при кого ходиш, може на лични?

# 631
Здравейте,момичета!Влизам да се отчета.На 07.07 се роди Цветелина.След два миседа успях да сбъдна мечтата си.Затова не се предавайте никога!Успех на всички...

# 632
  • София
Браво! Честита рожба, да сте живи и здрави и много щастливи заедно!
Flowers Hibiscus

# 633
Здравейте,момичета!Влизам да се отчета.На 07.07 се роди Цветелина.След два миседа успях да сбъдна мечтата си.Затова не се предавайте никога!Успех на всички...
Честито, живи и здрави! Каква е била причината за миседите?

# 634
Честита да е Цветелина ❤️

# 635
Така и не се разбра причината за миседите.Правихме изследвания,всичко добре.Аз бях се отчаяла вече,но някак стана чудото

# 636
  • София
Аз да се оплача Sad  Сега пък Е- коли в микробиологията и отново антибиотик ( Зинат 500 ) + Гинексид + Лактажин. Миналия петък ми свърши предишния Аб ( Аугментин ) .... А съм едва в 11 та седмица .... Толкова се притеснявам , дано всичко е наред с бебо . А и края на месеца ми е серклажа и там пак ще има антибиотик .... Ужас ... За 1 месец 3 антибиотика  Sad 
Моля Ви , успокойте ме малко Simple Smile  че всичко с бебо ще е наред ....

# 637
Bambolinka, всичко ще бъде наред, не се притеснявай! Щом се налага, трябва да се направи терапия. Важното е да си спокойна.

# 638
Аз бях два месеца и половина от бременността на антибиотик и са си добре малките. Родиха се без проблеми, макар и доста рано. Точно заради е-коли и серклаж. Но тук не дават широкоспектърни, ами някакви други. Аугментин, Зинат, Ципрофлоксацини на бременни не изписват. Не изписват и добавки разни за уриналния тракт.

За серклажа трябва да си чиста от инфекции, няма как без антибиотик. Ако не беше лечението, щях да родя сигурно в 25та седмица от тия бактерии и глупости Simple Smile

# 639
Момичета да попитам, сега съм 4-ти месец след абразио, направила съм почти всички изследвания от първа страничка (на своя глава изцяло), но вече 3-4ма лекари ме разубеждават за тези уреа-микоплазми и хламидии, че нямало смисъл да ги изследвам, но същевременно не се аргументират с нищо, за да ме убедят, че наистина няма смисъл, а като чета могат да бъдат реална причина за спонтанен аборт......според вас е редно да настоявам нали (за мое спокойствие)

# 640
  • София
Инфекциите могат да причинят спонтанен аборт.
Нелекуваните инфекции могат да причинят сума други поразии.
Хламидията може да причини запушване на тръбите, дефект във фимбралните апарати, дори тазово-възпалителна болест.

И на мен ми се опъваха лекарите, но ги пуснах.
Оказа се че съм прекарала хламидия без да разбера. Не знам колко време съм я носила.

# 641
На мен пък точно това ми препоръчаха да изследвам заради един А и една БХ (хламидии, мико и уреа плазма), е, оказах се с уреа и я лекувахме

# 642
  • София
И аз правих. Поисках от гинеколожката да вземе цервикален секрет и си го занесох до Геника. Там пуснах разширения генетичен.
Специално проучих къде има наблизо тяхна лаборатория, за да мога да го занеса веднага. Все някой гинеколог ще се съгласи да вземе секрет, ако единия не иска-другия.

# 643
ами със сигурност ще пусна , просто съм озадачена, предвид колко са меркантилни всички по тези клиники и искаш да си платиш и да те изследват  и да ми казват: "абе, няма смисъл" ....
Благодаря Ви много

# 644
Момичета, днес е 21-ви ден от абразиото и ми зацапа, най-вероятно ще ми дойде защото и кръста ме наболява. Но не знам дали не е много рано? Нармално ли е? Цикълът ми по принцип е 28-29 дни.

Общи условия

Активация на акаунт