Пазаруване от Aliexpress.com 54

• 114 095
  • 751
  •   1
Отговори
# 75
Имахме диспут с продавача, не стигнахме до съгласие, включи се Алиекспрес, после отидохме до арбитраж. Сега продавача казва,  че може да ми върне част от парите само чрез paypal, защото не сме се съгласили с неговото предложениеи диспута бил затворен. Никога не съм ползвала paypal и съответо нямам такъв.  Какво бинтересно ме посъветвали?  Цялата история се влачи вече нас 2 месеца и не съм сигурна,  че за 20$ си заслужава.

дори и да нямаш ПейПал акаунт, можеш да му дадеш e-mail адрес, на който да ги прати. Ще получиш съобщение на този e-mail от Пейпал, че са ти пратени пари и трябва да си създадеш ПейПал акаунт с него, за да разполагаш с парите. Но ако не си верифицираш после акаунта с карта, мисля че няма да можеш да ги похарчиш. Може да помолиш някой познат, който има Пейпал, да ги получи той и после да ти ги преведе по твоя сметка или кеш. $20 са си пари, по-добре си ги вземи. Може и някой от този форум да ти съдейства с получаването.

# 76
Получих една флашка. Беше за дете с образа на туити около 4 долара мисля, че я поръчах. Не работи, бясна съм. Качвам файлове и след малко стават с йероглифи и след няколко минути изчезват от флашката. Цял ден се разправям. Каква снимка да им прикача, като тв файловете изчезват.

# 77
Получих една флашка. Беше за дете с образа на туити около 4 долара мисля, че я поръчах. Не работи, бясна съм. Качвам файлове и след малко стават с йероглифи и след няколко минути изчезват от флашката. Цял ден се разправям. Каква снимка да им прикача, като тв файловете изчезват.

най-добре я хвърли в коша и сканирай компютъра за вируси.. Или ако ти се занимава може да снимаш видео и да им пратиш него..

# 78
  • Майнатаун
Здравейте, извинявам се че нахлувам така в темата, но искам да попитам нормално ли е една поръчка да е с "Shipment time: 2018-04-03", уж имам Tracking number, обаче като влезна в сайта на DHL и въведа номера да ми казва че няма намерени резултати.
Има още време докато се затвори поръчката, но все пак.Sunglasses

# 79
Здравейте, извинявам се че нахлувам така в темата, но искам да попитам нормално ли е една поръчка да е с "Shipment time: 2018-04-03", уж имам Tracking number, обаче като влезна в сайта на DHL и въведа номера да ми казва че няма намерени резултати.

Някой имаше проблеми с подочистачките и от https://www.facebook.com/groups/1383511495091973/ са му дали друга страница за DHL Дано и вашата да излезе там.

# 80
Пробвайте дали ще се форматира с H2testw
http://www.softpedia.com/get/System/System-Miscellaneous/H2testw.shtml

# 81
  • Майнатаун

Някой имаше проблеми с подочистачките и от https://www.facebook.com/groups/1383511495091973/ са му дали друга страница за DHL Дано и вашата да излезе там.

Много благодаря. Точно един робот е пратката, с продавача се разбрахме да ми я изпрати от Испания. Много много благодаря. Hug

# 82
  • Бургас
имам проблем с алиплей, немога да докажа една виртуална карта (вече си пишем повече от месец) вече пратих всичко а те не е достатъчно (може би защото това вече 6-та, а може да са вдигнали степента на защита) и реших да опитам през - WebMoney, но май ще ми трябва помощ
гледам че пише че ще вземе някаква сума, след това връща ли е сумата. Има ли някакви такси системата

Как да заредя в портфейла например 3 долара

Последна редакция: нд, 15 апр 2018, 03:13 от musicdoubl3

# 83
Купували ли сте си обувки от алиекспрес?

Споделете опит

# 84
Аз си купувам обувки от там всяка година и съм много доволна. Летни чехли на платформа съм си вземала като модел и са много удобни и мекчики. понякога бялото на подметката ми се изтрива и отдолу избива жълто, но аз ги вземам за едно лято и ги хвърлям после (от порядъка на 11-15$ са по прионцип летните). Предната зима си бях взела ботуши от естествена кожа за около 50$, пак на платформа до коляното. Обожавам ги. Нося 38 номер по принцип, от Алито моя номер е 7. Един единствен път не ми пасна номерацията. И то не е точно номера като номер, ами отпред крака ми е много тесен, а обувката ми стоеше широка. Но пак си ги нося.

# 85
  • Spain
Някои купувал ли е бебешка количка?

# 86
Купували ли сте си обувки от алиекспрес?

Споделете опит

Купувала съм балеринки, ментаци на UGG, спортни обувки за детето. Балеринките са едни от най-удобните, страхотни стелки с някакви възглавнички, перфектни.
Обувките за дъщеря ми също бяха хубави и качествени, купувах от един търговец 2-3 чифта, едни и същи, различни цветове, последните само много бързо се разлепиха, не знам защо.
Ако търговецът е с висок рейтинг няма за какво да се притеснявате, единствено това, че са умалени, номерата им не отговарят, затова четете отзивите внимателно.

# 87
Според Вас какво ще се случи с тази моя поръчка

И какво трябва да направя аз.
Благодаря!

# 88
  • Бургас
Според Вас какво ще се случи с тази моя поръчка

И какво трябва да направя аз.
Благодаря!
ще ти върнат парите като отвориш диспут или ще се разберете за пращане на нова
като за начало пиши лично на китаеца

# 89
Момичета, за първи път ми се случва.
Не ми мина плащането и ми иска  To Claim копие от документи.
Не искам никак да пускам копие на лични карти иили други такива документи.
Дали няма друг метод на плащане?
Това нова практика ли е, защото преди като съм поръчвала не ми се е случвало да ми искат копие от документи.
Последно преди 2-3 месеца съм правила поръчки и нямаше такова нещо.
За всяко плащане ли се изисква или аз нещо съм им съмнителна, но имам профил сигурно от 7-8 години вече.
Дали да не си направя нова регистрация?
Или регистрация на мъжът ми?

Общи условия

Активация на акаунт