Пазаруване от Aliexpress.com 54

• 114 567
  • 751
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
21/04/2018 09:07   BULGARIA   PLOVDIV 5 - MITNITZA   Send item to customs (Inb)
Сега това ми се случва за първи път .
От доста години пазарувам ,но това е на митница .
Сега ще чета какво се прави ,че ми е пълна мъгла !!!

# 91
http://www.bg-mamma.com/?topic=965253

# 92

Каква е пратката и колко струва?

# 93
  • Бургас
Момичета, за първи път ми се случва.
Не ми мина плащането и ми иска  To Claim копие от документи.
Не искам никак да пускам копие на лични карти иили други такива документи.
Дали няма друг метод на плащане?
Това нова практика ли е, защото преди като съм поръчвала не ми се е случвало да ми искат копие от документи.
Последно преди 2-3 месеца съм правила поръчки и нямаше такова нещо.
За всяко плащане ли се изисква или аз нещо съм им съмнителна, но имам профил сигурно от 7-8 години вече.
Дали да не си направя нова регистрация?
Или регистрация на мъжът ми?

Ясен цветно копие от вашата лична карта / паспорт или шофьорска книжка

Ясен цветно копие на лицевата страна на Вашата карта 1226

Ясно копие от банково извлечение на картата си

(Забележка: От съображения за сигурност, ние ви съветваме да прикрие средните цифри от номера на картата си Моля, уверете се, че името на притежателя на картата, банката издател на картата и последните четири цифри от номера на картата, са ясно видими.)

Ако сте използвали виртуална карта, моля да предоставите на цял екран снимки на вашия онлайн страница банкиране / електронно банкиране

(банково извлечение е документ, който показва всички пари, които влязоха в или извън банковата си сметка през определен период от време

# 94
  • София
Купували ли сте си обувки от алиекспрес?

Споделете опит

Купувала съм балеринки, ментаци на UGG, спортни обувки за детето. Балеринките са едни от най-удобните, страхотни стелки с някакви възглавнички, перфектни.
Обувките за дъщеря ми също бяха хубави и качествени, купувах от един търговец 2-3 чифта, едни и същи, различни цветове, последните само много бързо се разлепиха, не знам защо.
Ако търговецът е с висок рейтинг няма за какво да се притеснявате, единствено това, че са умалени, номерата им не отговарят, затова четете отзивите внимателно.
Може ли линк към балеринките?

# 95
ето ги

https://www.aliexpress.com/item/Fashion-cute-square-toe-women-fl … /32341755191.html

https://www.aliexpress.com/item/Jiasuer-New-Arrival-Patent-Leath … /32803163131.html

Поръчвала съм и още два модела, едните имитация на Салваторе Ферагамо, но явно вече са закрити магазините, защото не ми се отварят.

# 96
  • Пловдив

Каква е пратката и колко струва?
Маратонки за 24 $

# 97
musicdoubl3,
Скрит текст:
Момичета, за първи път ми се случва.
Не ми мина плащането и ми иска  To Claim копие от документи.
Не искам никак да пускам копие на лични карти иили други такива документи.
Дали няма друг метод на плащане?
Това нова практика ли е, защото преди като съм поръчвала не ми се е случвало да ми искат копие от документи.
Последно преди 2-3 месеца съм правила поръчки и нямаше такова нещо.
За всяко плащане ли се изисква или аз нещо съм им съмнителна, но имам профил сигурно от 7-8 години вече.
Дали да не си направя нова регистрация?
Или регистрация на мъжът ми?

Ясен цветно копие от вашата лична карта / паспорт или шофьорска книжка

Ясен цветно копие на лицевата страна на Вашата карта 1226

Ясно копие от банково извлечение на картата си

(Забележка: От съображения за сигурност, ние ви съветваме да прикрие средните цифри от номера на картата си Моля, уверете се, че името на притежателя на картата, банката издател на картата и последните четири цифри от номера на картата, са ясно видими.)

Ако сте използвали виртуална карта, моля да предоставите на цял екран снимки на вашия онлайн страница банкиране / електронно банкиране

(банково извлечение е документ, който показва всички пари, които влязоха в или извън банковата си сметка през определен период от време

Ясни са ми нещата написани в To Claim страницата.
Въпросът ми беше, дали има такова изискване за всички потребители, на какъв принцип се изискват, дали аз нещо съм им се видяла съмнителна? От колко време е това изискване?

Аз не искам да давам такива сведения в китайски сайт.
На два пъти досега съм имала security breach точно с картата, с която пазарувам там.
Представям си ако имат всичките ми данни по банкови сметки и документи за иденфикация.
Явно няма да пазарувам повече от този сайт.

# 98
  • Бургас
пише че се съмняват
а и ако си забелязала поне моята банка пише че преводите са към Лондон, забелязвам че  на някои места пише Люксембург
по форумите чета като че ли вече масово искат от началото на годината, а и сама каза че от този компютър има и друг рег (на мъжа ти)
ако нежелаеш да ги качваш ползвай

https://www.ebay.com/

или други подобни

# 99
Получих една флашка. Беше за дете с образа на туити около 4 долара мисля, че я поръчах. Не работи, бясна съм. Качвам файлове и след малко стават с йероглифи и след няколко минути изчезват от флашката. Цял ден се разправям. Каква снимка да им прикача, като тв файловете изчезват.
Пробвайте дали ще се форматира с H2testw
http://www.softpedia.com/get/System/System-Miscellaneous/H2testw.shtml
Ето резултата:
https://imgur.com/a/QGe342x

# 100
  • на морето
Търся рамка за картина, диамантен гоблен не скъпа в бяло или лилаво 30/40см. Моля препоръчайте!

# 101
За първи път ми се случва поръчах нещо и още не е изпратено а остават 9 часа. Ако не го изпрати ще ми се върнат ли парите по картата?

# 102
Трябва да пратя клип за неработещ продукт,но как? Къде ги качвате ? До сега само снимки съм прикачвала,но трябва да е клипче.

# 103
Трябва да пратя клип за неработещ продукт,но как? Къде ги качвате ? До сега само снимки съм прикачвала,но трябва да е клипче.
В диспута има място за качване на клип. При проблеми смалявате клипа с някоя програма за обработка на видео. Някой формати и по-големи клипове качването се бави с часове и не може да ги поеме самият сайт.

# 104
Мерси,но продавача искаше първо на него да го пратя. Всъщност направо си пускам диспута и да ми връщат парите. Благодаря още веднъж.

Общи условия

Активация на акаунт