Център за асистирана репродукция (ЦАР) - тема 29

• 74 630
  • 739
  •   1
Отговори
# 195
Някой свързвал ли се е скоро по тел  с фонда ? От сутринта звъня и все заето 🤔

# 196
Аз съм точно номера до Катринчето Simple Smile Подадохме документи при Александров, но ще правим опита в Надежда, при Персенска.
Какви предаварителни изследвания? Аз мислех да си запазя час на 2ри ден от Ц

# 197
Здравейте момичета , някой знае ли дали първоначалните задължителни изследвания , част от които сме правили но са с валидност 6 месеца като спин , хламидия , цитонамазка се включват в тези 5000 лева от фонда или се заплащат допълнително ? Отделно направих и един спонтанен абортс кухо яйце  през тези 6 месеца , сигурно ще искат и тромбофилия и разни други , непоемащи се от фонда и не можещо без тях .

# 198
  • Varna
Сами си ги плащаме тях.

# 199
Докато чакам заповедта, имам насрочена лапороскопия за премахване на тръбите на 23.04.2018 год. Гадно е чуството.М ного е глупаво да се надявате до последно че може да се случи чудо и да се забременее спонтанно. Случвало ли Ви се е ? След две седмици това няма как да се случи.

# 200
Аз съм точно номера до Катринчето Simple Smile Подадохме документи при Александров, но ще правим опита в Надежда, при Персенска.
Какви предаварителни изследвания? Аз мислех да си запазя час на 2ри ден от Ц

На мен лекуващият лекар ми каза да си запиша час за преглед, микробиология и цитонамазка около 15-ти ден от мц, преди мц за стимулация. Каза ми и за партньора, мисля че еякулат, но още не съм й звъннала да се доуточним. Само запазих час за мен.

# 201
Докато чакам заповедта, имам насрочена лапороскопия за премахване на тръбите на 23.04.2018 год. Гадно е чуството.М ного е глупаво да се надявате до последно че може да се случи чудо и да се забременее спонтанно. Случвало ли Ви се е ? След две седмици това няма как да се случи.

Разбирам те до болка Valya,аз съм в абсолютно същото положение!Моята лапароскопия е на 16.04(след по-малко от седмица),доста депресиращо положение Sad

# 202

Разбирам те до болка Valya,аз съм в абсолютно същото положение!Моята лапароскопия е на 16.04(след по-малко от седмица),доста депресиращо положение Sad

Момичета не се притеснявайте ако сте избрали правилния лекар няма нищо страшно. По гадно е ако ги оставите и се получи извън маточната бременност. Успех и на двете и не се отчайвайте ! Вярвайте в чудесата !

# 203

Момичета не се притеснявайте ако сте избрали правилния лекар няма нищо страшно. По гадно е ако ги оставите и се получи извън маточната бременност. Успех и на двете и не се отчайвайте ! Вярвайте в чудесата !

При мен точно тава се случи  Усмивка,миналия Август след дълго очакване видях 2 чертички ,толкова червени сякаш някой ги беше написал с маркер Simple Smile Пълно щастие ....... , и както си в облаците така със пълна сила падаш на земята , брутално ....  оказа се извънматочна бременност .Знаеш че там в теб има душичка която иска да живее ..., и тогава докторите ти казват че трябва да го махнат.И след това настъпва голямата депресия.Не е минал и ден без да се замисля за тази душичка ,дали щеше да е момиченце или момченце и че ако всичко се беше развило нормално сега щях да имам бебче. Трудничко се преживява !

# 204

При мен точно тава се случи  Усмивка,миналия Август след дълго очакване видях 2 чертички ,толкова червени сякаш някой ги беше написал с маркер Simple Smile Пълно щастие ....... , и както си в облаците така със пълна сила падаш на земята , брутално ....  оказа се извънматочна бременност .Знаеш че там в теб има душичка която иска да живее ..., и тогава докторите ти казват че трябва да го махнат.И след това настъпва голямата депресия.Не е минал и ден без да се замисля за тази душичка ,дали щеше да е момиченце или момченце и че ако всичко се беше развило нормално сега щях да имам бебче. Трудничко се преживява !
За жалост знам какво е ! Имах подобно преживяване януари месец. Имаше и риск за живота ми. Но колкото и трудно да е ,аз бях и щастлива,че се е случило дори и за миг 😑 Гледам да избягвам черните мисли и не си позволявам да изгубя усмивката си.

# 205
  • София
И аз съм като вас, миналата година извънматочна в дясна тръба, тази година извънматочна в лява. Е сега вече съм без тръби и живота продължава. Чакам си фонда и си действаме, не трябва да се отчайвате понякога е по-добре да ги няма тръбите от колкото да правят поразии.

# 206
Подадох си док. за 2ри опит, дано ни е на късмет Flowers HibiscusFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover Според вас дали има шанс да разгледат док. този месец, ако се получат утре?

# 207
Момичета, голямо затишие от към прозвънявания, май не са стигнали дори обявените номера до края на месеца?

# 208
Момичета,току що ми се обадиха от фонда.Номер 39598 отивам за заповед на 30.04 Simple Smile
Пет месеца чаках,доста добре напредват.Успех на всички Simple Smile

# 209
Браво! Успех ! Значи аз да очаквам обаждане следващата седмица! Не знам как е с Вас, но на мен мислите са ми само по форумите . Побъркала съм се от нетърпение.

Общи условия

Активация на акаунт