Център за асистирана репродукция (ЦАР) - тема 29

• 74 631
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
  • Varna
Подадох си док. за 2ри опит, дано ни е на късмет Flowers HibiscusFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover Според вас дали има шанс да разгледат док. този месец, ако се получат утре?
Към 20ти ще се промени на разглежда се и около 20ти май ще имате одобрение Simple Smile

# 211
Браво! Успех ! Значи аз да очаквам обаждане следващата седмица! Не знам как е с Вас, но на мен мислите са ми само по форумите . Побъркала съм се от нетърпение.

Valya писах ти на лично съобщение Simple Smile

# 212
Валя, не мисли че си сама. Всички сме така...

# 213
Привет!
Искам да попитам има ли одобрени с мъжки фактор, по-конкретно ниска морфология по Крюгер - 3-4%.

Последна редакция: ср, 11 апр 2018, 15:13 от Анонимен

# 214
  • Varna
По-скоро мисля че няма неодобрени с Мъжки фактор.
Blush

# 215
Здравей,за втори път сме одобрени с мъжки фактор,с астенотератозооспермия сме.Не се притеснявай,няма как да не ви одобрят!

# 216
Ние сме с мъжки фактор,морфология-3% одобрени сме,сега даже на 17.04 ще ходим да си вземем заповедта от Фонда.И аз мисля че почти няма неодобрени особено пък с мъжки фактор.

# 217
  • Varna
И ние на 17.04 ще вземем заповед Simple Smile

# 218
И ние кандидаствахме с мъжки фактор.на 26.03 от фонда ми звъннаха , че желаят Амх за мен и 3- та спермограма разширена за мъжа ми от 3 - та клиника. Изпратих всички документи на 04.04. , много се притеснявам дали няма да ни откажат.

# 219
Имам следния въпрос:

Преди 5-6 години сме правили два безплатни опита ин-витро  по тогавашния ФАР с предишния ми партньор в една клиника по репродуктивна медицина, които се оказаха неуспешни ( при първият неуспешна бременност).
През тези 5 години не съм посещавала въпросната клиника и не съм правила опити, поради раздяла с мъжа.
Сега отново искаме да започнем с опитите с настоящия ми партньор, но в друга клиника. На колко безплатни опита по ЦАР имаме право сега?
При положение, че мъжът не е предишният, има ли смисъл да ходя да си искам документите от предишната клиника, или в сегашната ще ги изготвят и подадат наново? Така или иначе вече говорих с гинекологът, при който ходя на контролни прегледи, че най-вероятно ще се наложи да ми се направи нова цветна снимка на тръбите и хистероскопия. Проблемът и преди бяха именно основно тръбите.
И още един въпрос. Тъй като това лято ми предстои смяна на фамилията, ако започнем още отсега с изследванията и изготвянето на документите, тази разлика във фамилните ми имена би ли представлявала проблем? В тази връзка се чудя дали да не изчакам до сключването на брака с партньора ми, преди да започнем да действаме с процедурата. От друга страна, вече съм на 40 и ме посъветваха да не губя твърде много време в чакане.

# 220
И ние кандидаствахме с мъжки фактор.на 26.03 от фонда ми звъннаха , че желаят Амх за мен и 3- та спермограма разширена за мъжа ми от 3 - та клиника. Изпратих всички документи на 04.04. , много се притеснявам дали няма да ни откажат.

И ние сме така - АМХ за мен и трета спермограма за съпруга ми. Даже онзи ден занесох документите. Третата спермограма на съпруга ми е със същите параметри, като първите две. Надявам се да ни одобрят.

Стискам палци и при вас всичко да е наред. Wink

# 221
Ние сме одобрени с мъжки фактор по старите изисквания с TSH  и вече ни се обадиха за получаване. Ако отложим заповедта дали ще искат да изследвам и AMH

# 222
Благодаря ви, момичета, за отговорите Flowers Sunflower За първи път кандидатстваме и ми е малко притеснено. Не сме и предполагали, че при него има някакъв проблем. Даже мислехме, че е при мен, защото имам висок % на НК клетки, а то какво се оказа. Преди, като чуех за инвитро изпитвах страх и ужас..А сега се моля да ни одобрят..Simple Smile

# 223
Слънце и на нас искаха трета спермограма и ни одобриха после. Още малко остана, дано след 20ти ви се смени статуса. Всичко ще е наред. И ние една години мислихме, че аз имам проблем, а се оказа, че не е така.

# 224
  • Varna
Слънце,напълно те разбирам. Аз бях по същия начин се се притеснявах дали няма да ни откажат.

Общи условия

Активация на акаунт