Център за асистирана репродукция (ЦАР) - тема 29

• 74 652
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
Момичета, къде във Фейсбук гледате до кой номер са стигнали със заповедите от ЦАР? Търсих някоя групичка, но нищо не открих. Само темички свързани с ЦАР от няколко болници и от Сдружение Зачатие.

# 271
Кати, във ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ под поста "Номера". Аз гледам и винаги ви пиша. На никой още не са се обадили след 39600. И аз ги чакам, но според мен ще почнат от другата седмица.

# 272
Кати, във ФОНД АСИСТИРАНА РЕПРОДУКЦИЯ под поста "Номера". Аз гледам и винаги ви пиша. На никой още не са се обадили след 39600. И аз ги чакам, но според мен ще почнат от другата седмица.

liubitu, намерих групата. Много ти благодаря! Стискам палци! 🍀

# 273
  • Пловдив
Здравейте имам въпрос.. след прием ма Ясмин .. чакам цикъл но днес само зацапване да го броя ли за цикъл ?

Теди, броиш го Simple Smile
И аз чакам всеки момент да ми дойде след Ясмин. На теб след колко дни ти зацапа след приема на последното хапче?

4ти ден

# 274
Момичета минала е комисия днес или вчера. Обадиха ми се от фонда да представим още една спермограма Sad
Иначе явно бързо се движат нещата Февруари подадохме документи с мъжки фактор. 40494.
Успех ♡

# 275
Започнаха да ми се изпаряват надеждите да стигнат до 39900 този месец. Голямо затишие

# 276
Момичета минала е комисия днес или вчера. Обадиха ми се от фонда да представим още една спермограма Sad
Иначе явно бързо се движат нещата Февруари подадохме документи с мъжки фактор. 40494.
Успех ♡

sweethoney87, Аз съм с една цифра разлика Grinning 40484. Никой не ми е звънял, но нашата диагноза е доста категорична. Ще стискаме палци в петък да има ъпдейт и на данните в сайта. Успех и на теб. Предполагам след като предоставиш спермограмата веднага ще одобрят и вас. Стискам палци. Hands Thumbsup Hands Thumbsup Hands Thumbsup

Beloved Summer, 300 заповеди все ще раздадат - няма страшно. Другата седмица като почнат да звънят и стой и гледай Simple Smile

# 277
  • Varna
Самър предполагам че до 10- 15ти май ще вземете  заповед.

Последна редакция: ср, 18 апр 2018, 11:44 от Valentina Dragancheva-Encheva

# 278
  • София
Самър, аз се готвя за юни (40324) , така че... няма какво да губиш надежда,  направо се приготвяй :*

# 279

Каква беше разликата в двете, че искат и трета?

# 280

Каква беше разликата в двете, че искат и трета?
Почти никаква! За това се учудвам!? Жената ми каза, че са написали да не е от Щерев новата.Може би защото от там подаваме документите...нямам представа и тя не можа да ми обясни. Резултатите и в двете представени са доста лоши....
Каза ми, че колкото по-бързо я представя , толкова по добре.

# 281
Хм, доста странно. А трябва ли по принцип дветв спермограми да са от 2 отделни клиники от тази, която подаваме? Сякаш няма такова изискване, нали?

# 282
От две различни клиники трябва да са спермограмите.

# 283
Хм, доста странно. А трябва ли по принцип дветв спермограми да са от 2 отделни клиники от тази, която подаваме? Сякаш няма такова изискване, нали?
И аз не знам да има такова изискване знам само, че трябва да са от две клиники без да е упоменато, че не трябва да е от клиниката подаваща документите....
А някой знае ли дали Щерев са подписали с Фонда?

# 284
Подписали са, и аз съм там. И нашите спермограми бяха от Щерев и Малинов. И на нас ни поискаха трета, от клиника, различна от двете, откъдето бяхме подали. Направихме в Надежда и ни одобриха.

Общи условия

Активация на акаунт