Център за асистирана репродукция (ЦАР) - тема 29

• 74 650
  • 739
  •   1
Отговори
# 255
Момичета, голямо затишие настана. Никакви обаждания няма... 😔 Според вас дали ще успея да си взема заповедтта до към 20 май? Номер 39925.

# 256
Има ли някой с обновен статус?

# 257
Здр.искам да попитам всеки петък от месеца или всеки последен петък на месеца се събира комисия?Благодаря ви Blush

# 258
  • Varna
Здр.искам да попитам всеки петък от месеца или всеки последен петък на месеца се събира комисия?Благодаря ви Blush
Комисията се събира веднъж месечно около 20ти Simple Smile

# 259
благодаря ви 😊😊😊😊

# 260
Не са започнали да звънят за новия месец, предполагам?

# 261
благодаря ви 😊😊😊😊

Здравейте,
тази седмица ще има комисия. Звънях в петък да проверя дали са приложени към досието ми допълнително представените документи и ми казаха, че всичко е приложено и ще бъде разгледано следващата седмица, т.е. тази.

Успех на всички! Wink

# 262
Да са се обаждали на някой  за получаване на заповед през май?

# 263
Здравейте момичета,

С приятеля ми ще кандидатсваме за финансиране с мъжки фактор и ме интересува какви изследвания трябва да си направим освен двете спермограми и антимюлеров хормон. Необходимо ли е да се правят цветна снимка, микробиология, кръвногрупова принадлежност или други изследвания?

# 264
Здравейте момичета,

С приятеля ми ще кандидатсваме за финансиране с мъжки фактор и ме интересува какви изследвания трябва да си направим освен двете спермограми и антимюлеров хормон. Необходимо ли е да се правят цветна снимка, микробиология, кръвногрупова принадлежност или други изследвания?
             две спермограми,амх  хормон, становище от уролог.другото е декларации  от ин витро клиниката която сте избрали

# 265
Здравейте, много е странно,остават им десетина дни ,за да си организират май месец??Не напредна ли датата доста?

# 266
  • Пловдив
Здравейте имам въпрос.. след прием ма Ясмин .. чакам цикъл но днес само зацапване да го броя ли за цикъл ?

# 267
Здравейте имам въпрос.. след прием ма Ясмин .. чакам цикъл но днес само зацапване да го броя ли за цикъл ?

Теди, броиш го Simple Smile
И аз чакам всеки момент да ми дойде след Ясмин. На теб след колко дни ти зацапа след приема на последното хапче?

# 268
Здравейте, за кандидастване задължителни ли е вирусологията- хепатит, ХИВ? Докато си чакаме часа в Надежда ни се иска да си набавим всички необходими за фонда. Имаме 2 спермограми, правени в Малинов и Надежда по Крюгер, ще кандидастваме с тях. Имаме консултация и с уролог. Аз имам АМХ над 1. Трябва ли нещо друго?

# 269
Здравейте, за кандидастване задължителни ли е вирусологията- хепатит, ХИВ? Докато си чакаме часа в Надежда ни се иска да си набавим всички необходими за фонда. Имаме 2 спермограми, правени в Малинов и Надежда по Крюгер, ще кандидастваме с тях. Имаме консултация и с уролог. Аз имам АМХ над 1. Трябва ли нещо друго?
Двете спермограми трябва да са с разлика един месец. Ние кандидатствахме с МФ и не са ни били нужни изследвания за ХИВ и хепатит.

Общи условия

Активация на акаунт