Център за асистирана репродукция (ЦАР) - тема 29

• 74 645
  • 739
  •   1
Отговори
# 240
rujka88  правила цветна снимка там преди 3 години слагат местна упойка, поносимо е.Моят съвет е без упойка да не се прави.Когато правих  в Надежда беше без упойка по мое желание- ами така никога няма да повторя.

# 241
На мен са ми правили една със, и една без упойка.
При липса на упойка - Колко боли зависи от това доколко имаш сраствания на тръбите.
В моя случай имаше такива, но пак беше поносима болката. Така става далеч по-бързо, отколкото с упойка. Спомням си, че при първата снимка, като ми слагаха упойка, сума време чаках с абоката, забит във вената. После трябваше да лежа, докато ми отмине упойката и изгубих цял ден. Иначе става за има-няма 10-15 минути.
Не е зле да си приготвиш и дамски превръзки, защото понякога се появява кървене. Мен не ме бяха предупредили първия път и се наложи да използвам подръчни средства.

# 242
  • Varna
Аз правих с местна упойка. Усетих леко напрежение,но не и болка.

# 243
На мен ми се обадиха да я взема февруари. Отложих я и я взех март. Не са ми искали амх

# 244
Момичета, когато ми се обадиха от фонда за вземането на заповедта ги попитах дали може мъжът ми да я вземе(нямаме сключен брак).Отговориха ми,че може само с подписано пълномощно

# 245
Току що звъннах да попитам за всеки случай и отново ми потвърдиха че не е необх пълномощно,щом партньора фигурира в документите.

# 246
А ще раздават ли заповеди? До кой номер стигнаха?

# 247
Охх, и аз чакам някой потърсен да публикува Simple Smile

# 248
  • Varna
Те за Април вече  приключиха.Другата седмица ще започнат за май сигурно Simple Smile

# 249
Те за Април вече  приключиха.Другата седмица ще започнат за май сигурно Simple Smile
здравейте, момичета и на мен се обадиха от фонда на 18 април за взимане на заповед!късмет и успех на всички

# 250
  • София

Дано да почнат още по скоро Simple Smile
Ако раздават с това темпо - аз ще съм в началото на юни...

# 251
Цветна снимка с  местна упойка е най-добрият вариант усеща се неприятно напрежение както при цикъл.Но без никаква упойка си е направо ужасно болезнено- поне при мен беше така.Не бих си го причинила отново.Благодаря за информацията  miniCat, дано и ние нямаме проблем.                                     

# 252
Здравейте момичета, подадени документи на 21.09.2017г. Вх ном. 38535 обадиха ми се на 04.04.2018г да отида на 17.04.2018 Г. Да си взема заповедта.

# 253
Хер Мяуджести, много е важно фактора с който сте кандидатствали първите пъти. Щом сте правили 2 опита, имате право на още 2 (т.к жената се брои, че тя подава документите с определен партньор независимо, че е друг)
Ако е ваш фактора няма проблем и да си кандидатствате, но ако е бил друг-няма как. Неизяснения фактор е най-малко 2 години стерилитет и 4 процедури с един партньор. При  мъжки фактор, ако настоящия ви партор има проблеми тогава може. За годините до 43 имате право да кандидатствате.
Смяната на фамилията не е проблем.
При получаване на заповедта ще предупредим и носиш копие на новата лична карта.

# 254
Вече и аз си имам номерче 40953:heart:HeartHeart

Общи условия

Активация на акаунт