Център за асистирана репродукция (ЦАР) - тема 29

• 74 528
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
Записваме се и ние с номер: 41792 Успех на всички Simple Smile

# 646
Здр момичета преди 3 дена изспратих документите на Цар вчера се ибадих по тел: да питам номерчето ми е 41797

# 647
  • София
Някой има ли обаждане или информация до кой номер, ще раздават този месец?
Има страшно затишие от две седмици:frowning1:

# 648
Здравейте, в статуса ни пише разглежда се от комисия. Подала съм на 25.04.2018г. Кога ще имаме яснота? Предварително благодаря!
   Здр иматели номерче

# 649
Вчера им звънях ,за да изместя датата за взимане на заповедта.Казаха ми ,че графиците са препълнени и да им звънна след 16 юни ,за да запазя ден за юли .

# 650
Здравейте. Миналия месец ми беше пункцията, но трансфер не сме правили заради висок прогестерон. Този месец или по-точно другата седмица ще правим ЗЕТ... ама нещо в надежда ми обясняват, че фонда не покрива трансфера. И немога да си го обясня защо.???? Обясняват ми че ако е имало свеж трансфер и опита е неуспешен, до 6 месеца може да направиш ЗЕТ по фонда... Нооо ако след пункцията не е имало трансфер опита приключва.. Ще хвана да звъня във фонда да питам.

# 651
  • София
Здравейте. Миналия месец ми беше пункцията, но трансфер не сме правили заради висок прогестерон. Този месец или по-точно другата седмица ще правим ЗЕТ... ама нещо в надежда ми обясняват, че фонда не покрива трансфера. И немога да си го обясня защо.???? Обясняват ми че ако е имало свеж трансфер и опита е неуспешен, до 6 месеца може да направиш ЗЕТ по фонда... Нооо ако след пункцията не е имало трансфер опита приключва.. Ще хвана да звъня във фонда да питам.
А заповедта от 2018 или от 2017г. е? Ако имате извадени, оплодени и замразени от тази пункция от опита по Фонда и заповедта е взема в 2018-та, би следвало дапокрива ЗЕТ. Но и момичетата с повече опит в тази насока да кажат.

# 652
От Фб групата, една девойка днес е разговаряла с Фонда относно Зет. Отговорено и е че парите за Зет се отпускат само , ако от опита има свеж трансфер, (неуспешен) и след това в рамките на 6 месеца може да направиш и Зет. Т.е ако след пункцията няма трансфер по някъква причина, се оправяш сам., за Фонда опита е приключил. Което е недомислено според мен.

# 653
Здравейте, за втори опит пак ли се чака както и за първия път?

# 654
Чака се отново👍

# 655
Мерси, то живот няма да ми стигне да използвам всички опити , аз АМХ да не говорим ...

# 656
  • София
Мерси, то живот няма да ми стигне да използвам всички опити , аз АМХ да не говорим ...
Вече се чака по 3-4 месеца. Не отнема толкова време. Аз чаках по 10 месеца за пръвите три заповеди и ми предстои вземане на четвърта заповед, та.... времето си върви. В общия случай репродуктивните проблеми не се решават за 2 месеца за съжаление.

# 657
Срока вече е скъсен на 3 месеца. Може и да падне още. При мен е 3 месеца и 18 дни от дата до дата.

# 658
10 месеца е ужас някакъв. Вече първата заповед ни е готова, само 3 месеца минаха, обаче си мислех, че с нея вървят 4 опита Simple Smile надявам се да не ми трябват всички ама ей така за по-сигурно. И тъй като днес приключи неуспешно един опит се сдухах, че всичко ще се проточи още повече във време, което нямам. Ако се решаваха бурзо нямаше да сме тук нали Simple Smile

# 659
Здравейте, как се кандидатства по фонда?
Болницата ли изготвя документите?
Изобщо, каква е първата стъпка?
Ние живеем в чужбина, но няма нищо черно на бяло, български граждани сме.
Много благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт