Център за асистирана репродукция (ЦАР) - тема 29

• 74 279
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Хмммм много интересно. Аз отварям сайта на ЦАР и при мен няма промяна... все още стои инфо за 38900 до 31.03.2018. Обаче видях, че са качили таблица с успеваемостта за 2017 (поне така пише). Отварям аз файлчето, но не виждам 2017, а вътре има данни за 2014,2015 и 2016.

На мен също ми показва така. Сериозно да си се притеснява човек вече.

# 91
Здравейте, незнам дали някоя от Вас е проверила, но МЦАР Варна вече имат всичко необходимо! Заповедта днес е качена в сайта на министерството!
Това сигурно ли е Blush

# 92
Здравейте, незнам дали някоя от Вас е проверила, но МЦАР Варна вече имат всичко необходимо! Заповедта днес е качена в сайта на министерството!
Това сигурно ли е Blush
дано да подпишат вече и моя номер го подминаха,много момичета вече чакаме с подминали номера

# 93
  • Varna
Това сигурно ли е Blush
Щом като  са качили  документа в сайта на министерството е сигурно Blush

# 94
Момичета ,

за взимане на Заповед-  сутрин до 13,00 ч. ли се ходеше- свободно и без час ?

# 95
Здравейте,
Само на мен ли ми показва,че данните са валидни от 23.03.2018г.,а заповеди ще се дават до 39600?
Датата не ми е сменена на мен

# 96
Здравейте,
Само на мен ли ми показва,че данните са валидни от 23.03.2018г.,а заповеди ще се дават до 39600?
Датата не ми е сменена на мен
Не, и на мен ми показва така... няма промяна в статуса... пък номерът ми наближава... в шах съм

# 97
Мая преди в сайта пишеше от 09-12:00 часа, но сега не го намирам. Пише само в ст.23, ет.11 без да са конкретизирали определен час. Дали няма промяна, защото раздават повече заповеди и са преценили, че няма да им стига времето?
Lililchoni и при мен е така.

# 98
Благодаря!
Да се надяваме на промяна другата седмица. Wink

# 99
Хмммм много интересно. Аз отварям сайта на ЦАР и при мен няма промяна... все още стои инфо за 38900 до 31.03.2018. Обаче видях, че са качили таблица с успеваемостта за 2017 (поне така пише). Отварям аз файлчето, но не виждам 2017, а вътре има данни за 2014,2015 и 2016.

Няма как да се даде успеваемост за 2017г., защото за процедурите, извършени след средата на 2017г., не е ясно с колко раждания и родени деца ще приключат за да се изчисли успеваемостта им.
Успеваемостта се изчислява като процент на успешните бременности към общия брой процедури за съответната година.
За 2017г. има данни за всяка клиника средно по колко време се чака за стартиране на процедурата след взамането на заповедта.
Успеваемостта на всяка клиника е за 2014г., 2015г. и 2016г., като  за 2016г. е разпределена и по възрастови групи. Вижда се по колко двойки са преминали в съответната година.

Последна редакция: сб, 31 мар 2018, 15:43 от Mamin@ka

# 100
Съгласна съм с това, ама да бяха по грамотно си написали съобщението в сайта. Защото на пръв прочит не толкова задълбочен не разбрах, че този период 2017 се отнася само за колко средно се чака до започване, което пък според мен не е толкова важно за статистика. Лично мое мнение.

# 101
Здравейте,
във връзка с обаждане от Фонда за представяне на допълнителни документи (АМХ), имам следното питане:  има ли значение къде е правено изследването, т.е. следва ли да е направено в лаборатория към репродуктивна клиника или може в която и да е лаборатория?
п.с. звънях във Фонда, но ми казаха, че не знаят Grinning Grinning Grinning

# 102
Няма логика да е само в репродуктивна...много от клиниките си пращат пробите в обикновени лаборатории(Ню Лайф,КИРМ Пловдив).

# 103
Няма логика да е само в репродуктивна...много от клиниките си пращат пробите в обикновени лаборатории(Ню Лайф,КИРМ Пловдив).

И аз така смятам, но реших да попитам. Simple Smile Хубав и успешен ден ти желая Wink

# 104
Момичета имало е комисия през март. Звънях да питам защо нямам промяна на статуса, не издържах вече. Казаха че съм одобрена и че още не са сменили статусите в сайта и бързо, бързо ми затвориха. Дано съм била полезна на някой.

Общи условия

Активация на акаунт