Център за асистирана репродукция (ЦАР) - тема 29

• 74 656
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
Подписали са, и аз съм там. И нашите спермограми бяха от Щерев и Малинов. И на нас ни поискаха трета, от клиника, различна от двете, откъдето бяхме подали. Направихме в Надежда и ни одобриха.
Радвам се, че са ви одобрили Simple Smile
А на следващия месец ли се случи одобрението или по късно?

# 286
Занесох я на 13-ти март и нали през март се забавиха в малко, одобрението беше в началото на април.

# 287
Подписали са, и аз съм там. И нашите спермограми бяха от Щерев и Малинов. И на нас ни поискаха трета, от клиника, различна от двете, откъдето бяхме подали. Направихме в Надежда и ни одобриха.
Радвам се, че са ви одобрили Simple Smile
А на следващия месец ли се случи одобрението или по късно?

Само ако е правена в Щерев ли искат и трета спермограма, или като цяло трябва да е от различни клиники от тази в която сме подали?

# 288
Почна се!

От фб: Здравейте, номер 39601 отива за заповед на 02.05.18 😊 Успех на всички 🤗

# 289
И на мен ми звъннаха,номер 39611,за втори май😀

# 290
И аз тръпна в очакване, наближава и моят номер  - останаха около 300  Simple Smile

Момичета, а някой има ли представа по колко заповеди горе долу раздават на ден?

# 291
И аз тръпна в очакване, наближава и моят номер  - останаха около 300  Simple Smile

Момичета, а някой има ли представа по колко заповеди горе долу раздават на ден?

Миналия месец бяха по 50- 60 някъде на ден, но спираха за няколко дни, после пак почваха. Най- вероятно ще си в края на другата седмица. Успех !!!

# 292
Много благодаря! Simple Smile

# 293
Само ако е правена в Щерев ли искат и трета спермограма, или като цяло трябва да е от различни клиники от тази в която сме подали?

"за индикации по чл. 26, ал. 1, т. 2 - документ от консултация с уролог при наличие на поне една от индикациите; документи от извършването на два или повече спермални анализа с най-малко един месец между тях в повече от едно лечебно заведение, получило разрешение по чл. 131, ал. 1 от Закона за здравето, последният от които е извършен преди не по-повече една година преди подаване на заявлението; ползват се критериите на Световната здравна организация (СЗО) за нормоспермия, като е желателно поне едно от изследванията да е с морфология, оценена по стриктните критерии на Крюгер; "

пише 2 различни клиники, а не 2 различни клиники от тази, която подаваме.

# 294

"за индикации по чл. 26, ал. 1, т. 2 - документ от консултация с уролог при наличие на поне една от индикациите; документи от извършването на два или повече спермални анализа с най-малко един месец между тях в повече от едно лечебно заведение, получило разрешение по чл. 131, ал. 1 от Закона за здравето, последният от които е извършен преди не по-повече една година преди подаване на заявлението; ползват се критериите на Световната здравна организация (СЗО) за нормоспермия, като е желателно поне едно от изследванията да е с морфология, оценена по стриктните критерии на Крюгер; "

пише 2 различни клиники, а не 2 различни клиники от тази, която подаваме.

Благодаря Simple Smile

# 295
От фб: Номер 39619 от 12.12.2017г поканена за заповед на 10.05

# 296
Еха,39 619 чак на 10.05, май пак ще забавят темпото.

# 297
Не не, аз и писах заради този 10ти май. Поканата е за 2ри, но тя не може фа отиде тогава.

# 298
Супер, дано този месец раздадат повече заповеди, че до моето номерче има доста още.

# 299
Супер, дано този месец раздадат повече заповеди, че до моето номерче има доста още.
кое номерче сте аз съм 40953

Общи условия

Активация на акаунт