Паническо разстройство - 32

• 88 153
  • 733
  •   1
Отговори
# 675
За съжаление само в дебелариумите в БГ предлагат такива услуги. Иначе в хотелите където има ол инклузив, има и анимация, та към нея има аеробика.
 Аз разбрах от сайтовете, че в Нареченски бани имало подобрение на нашите страдания, та тази година сме решили 6 дни от почивката да ги посветим на Наречен...

# 676
Али, то от време оно там се лекуват "лудите" като нас 😁 Даже е като нарицателно Simple Smile))

# 677
О има със сигурност доста срещнах из нета но исках да ми препоръчате нещо лично
Показвам:
http://albena.bg/bg/pages/yoga.html
http://www.ambaritsa.com/bg/balkan/
https://luckybansko.bg/yoga-c199/
В нареченски бани мисля не е за мен - минавахме, много комунистическо ми се стори, съжалявам.

# 678
Веста, ама аз на всичко отгоре се надявам и на резултат.
Опелкорса, аз имам предвид хотел Медика, сравнително съвременен балнео и Спа хотел с всички екстри за почивка и релакс. От 20 дни почивка, 6 мога да си открадна за там. Останалите за Банско , Огняново и Разлог. Тази година ще пропуснем почивката в Турция, понеже имам доста килограми за сваляне, а техните ол инклузиви просто опустошават фигурата ми Simple Smile

# 679
Али, шегата настрана, но ако правиш процедурите, които изписват докторите там и да пиеш от водата, ефект има...

# 680
Аз вече не знам тия дни в депресия ли съм или какво, но съм като в абсолютна мъгла. Много сериозни проблеми имам със съня. Не мога да заспя до 5-6 сутринта, после цял ден ми се спи, а и два пъти станах за малко и си легнах пак за следобеден сън и реално спах по цял ден. И после съм като замаяна. Вие как сте със съня? При мен това е много голям проблем вече. Не мога да стана сутрин по никакъв начин.

Последна редакция: сб, 14 юли 2018, 00:38 от lovely

# 681
И аз трудно се събуждам. Спя до 13-14 часа след обяд. Вечер трудно заспивам.

# 682
Аз пък като имах безсъние на сутринта нямах проблеми със ставането, защото просто си бях будна 😂 не ми се е спяло изобщо на другия ден-да парцал, обаче сън не ме ловеше. Ловли, опитай с някакъв режим-настройвай алармата за рано и ставай да вършиш нещо(все едно ще ходиш на работа например). Първо това ще ти даде някаква мотивация, а и няма да проспиваш хубавото време. А като не можеш да спиш до 5-6 какво правиш? Аз четях книги или нещо в нета за тия състояния. Аз пък имам проблем с гаденето. Не минава и това е-писна ми 😟Отивам днес на плажа-там ми е ок. Някой беше писал, че отива на почивка-искам да кажа само, че на почивката ще се чувстваш Ок. Няма да е това, което си предствяш, че ще ти е гадно и ще я провалиш-това е само в главата. Там прави каквото ти се прави и се съобразявай само със себе си и всичко ще е ок Wink

# 683
Вярно ли е че потребител Гала е починала? И каква е причината? Извинявам се за неудобния въпрос, но съм със сходни симптоми на нея?

# 684
Вярно е, но не е от Паническото, тя имаше куп заболявания....

# 685
  • Бургас
Ох,горката,лека ѝ пръст!
Много ми стана мъчно.Тя беше почти парализирана доколкото помня и искаше да отиде в хоспис.
Уф,ужас.За някои е много жесток животът.
Тя и деца имаше,горките.Май едното също имаше проблеми.
Направо ми се доплака.Много се разстроих.

# 686
  • Перник
Лека и пръст на жената!
Не се сещам коя е, дано е на хо-добро място. Не сме ние за такива новини. Преди дни приятел получи инсулт и аз се уплаших естествено. Майка ми и тя нещо не е добре и покрай нея се панирах, та се чудя дя увелича деанксита на 2 или ксанакса на 2/от 25/

# 687
Да си кажа и аз болките . Преди 10 месеца, тогава бях на 29години. След умора и алкохол и почти без сън отивам на работа, получих към 11ч пробождане във врата в ляво и пареща болка в главата в ляво. И изтръпване на ляв крак и лява ръка. Помислих че е инсулт. Прибрах се в къщи. От тогава всеки ден около 11ч и в 17ч за около 2 часа получавам лека слабост в лявата страна на тялото, замаяност, чувство за припадък, трудно говорене, след почивка и сън бързо се възстановявам. Гледам съм от кардиолог , очен около 9 невролога. Трима отоневролога. Първо беше вестибуларен неврит . Правих Скенер, ямр, ямр-шия, скенер с контраст на шия. Кръвни изследвания. Ехокардиограф. Няма никакви проблеми по изледванията. Но вече 10 месеца не се оправям. Като вървя по продължително пеш. Повече от 10-на минути нещата се влошават и започва пак тази замаяност и слабост в лявата страна. Някой с подобни проблеми?

# 688
Някой път имам и необясними главоболия преди в ляво. Както и зачервяване на окото, виждат се кръвоносните съдове на лявото око откъм носа , като мрежа изпъкват. И след 20на минути се оправя окото. Също нощни изтръпвания на ръцете от китката надолу.

# 689
  • Бургас
А калций,магнезий,витамин Д и Б изследвала ли си?
Щом всички изследвания са наред,може да е някакъв дефицит и да не е страшно.

Общи условия

Активация на акаунт