Откраднат живот - ТЕМА 39 Критична точка... Доверие

• 49 834
  • 736
  •   1
Отговори
# 555
  • Разпиляна във въображението
Аз имам чувството, че на Огнянова с ченгел й вадят думите от устата. Нещо при изговарянето ли има проблем, не знам. Преди не ми е правило голямо впечатление. Запъва се една такава.

Винаги е била такава. Аз затова и не съм й много от феновете. Сега я следя заради историята с Марио.

# 556
Такъв й е начинът на говорене - по-бавно, отчетливо, натъртва на определени думи. Мисля, че е в съзвучие с характера й, на нея не би й отивало да е бързорека като Галя, примерно, или да говори с нежно гласче като Лорчето.
Аз всъщност заради начина й на говорене я харесах от самото начало.

# 557
И аз да похваля Фотева! Много красиво момиче, играе страхотно! Има страхотна ефирност и грация, изказът  ѝ е перфектен. Нежна като фея от приказките

# 558
  • София
И от мен един глас за Ина Фотева, беше много добра в този епизод. Няма да се смеете, но образа и ми прилича на героинята във "Професия блондинка:-) -  Изглежда глуповато наивна, а всъщност много добре знае какво прави и успява да постигне това, което си е намислила. Двете сцени с Огнянова, много ми харесаха.  Нямам нищо против сценаристите да измислят нещо с тез тричките - Ина, Зорница и Наталия, искам да ги видя как се забавляват по женски.

Марио как се издразни на дизайнера, изревнува я Зорница. В асансьора тя беше много притеснена, и как нервно си оправяше коланчето, а Батко я гледаше толкова, хм похотливо. Радвам се, че останаха само с гледането , връзката им няма да бъде само страст. Зорница има нужда, някой да я ухажва, да е нежен с нея, да я харесва като жена.
А Тони как сладко зяпна след нея. Гледаше я все едно е видял супер модел или нещо подобно, за разлика от Батко, който направо я изпиваше с поглед.

На мен ми стана мъчно за Лора, беше толкова красива в ресторанта, а после каква мъка и разочарование имаше в погледа и. Ако бях на нейно място сигурно и аз нямаше да вдигна телефона. Не знам как, но се надявам сценаристите да са измислили не толкова съсипващ начин Мазови да се разправят с лудото Ванче.

Отново адмирации за Марта, много и пасва тази роля. Добър съвет даде на Тасев, съвсем на място, играе си с огъня и трябва много добре да си даде сметка с какво и с кой се захваща.

# 559
Промото за вторник е излязло. Отново в центъра ще е историята на Мазови.
https://play.nova.bg/programi/ochakvaite/932758?autostart=true

# 560
Харесва ми, че Фотев си казва репликите с лекота. Все едно не играе, а сега ги измисля

# 561
За Мазов това си беше направо целувката на смъртта, но ще му се наложи да последва съвета на Кръстева и да и върви по свирката на Ваня, за да не духне или направи нещо на бебето. От промото се вижда, че Лора ще оперира с него, явно мама Мазова макар да я тормози принципно, все пак я цени като лекар и съпруга на сина й, което честно казано ме изненада предвид предните им срещи.

Ина беше като малко момиченце с новата си кукла Grinning. Kато каза "събличайте се", Зорница как стреснато я погледна Grinning, учуди ме подхода на Фотева към нея, мислех че ще тръгне шефски и ще заповяда да го направи. Обаче с Тасев хич няма химия, тя не е виновна за това, в него е проблема, такъв айсберг е, бие дори Банков по студенина - нито с Вяра или Галя се получаваше, сега и с Ина.

В асансьора Зорница и Марио бяха много сладки, на нея и беше толкова неудобно и не се чувстваше в свои води, а той така безсрамно си я оглеждаше, но я окуражи, че все пак си заслужава да я поглезят и да се държат с нея като с принцеса дори за ден въпреки подигравките на колегите. Тони как се засили да отвори вратата Grinning толкова се беше заплеснал по нея, че не видя Марио как гледаше след Зорница.

# 562
Явно този сезон отрицателният герой ще е Фотев . Дано историята с Ваня приключи щастливо , че вече ми писна да я точат толкова много епизоди .

# 563
Сутринта хванах едно мини промо - Мазов и Ваня в апартамента. Тя му казва (цитирам по памет) - не мразя Лора, просто искам да си знае мястото. Мазов я хваща и я целува. Очевидно е решил да послуша Кръстева и да ѝ играе по свирката, чуденката ми е дали Лора знае за това и какво ли ѝ е мнението? Няма да се учудв, ако не знае (защото не иска да вижда Стефан) и ги “сгащи”.

Сцената на Зорница и Марио пак си япуснах Joy Много ми хареса като я нарече принцеса, малко да се почувства жена и тя, че с тия лекарски дрехи и кубинки....
Тони сигурно ще я сънува цяла седмица Joy

# 564
  • София
Сутринта хванах едно мини промо - Мазов и Ваня в апартамента. Тя му казва (цитирам по памет) - не мразя Лора, просто искам да си знае мястото. Мазов я хваща и я целува. Очевидно е решил да послуша Кръстева и да ѝ играе по свирката, чуденката ми е дали Лора знае за това и какво ли ѝ е мнението? Няма да се учудв, ако не знае (защото не иска да вижда Стефан) и ги “сгащи”.

Сцената на Зорница и Марио пак си япуснах Joy Много ми хареса като я нарече принцеса, малко да се почувства жена и тя, че с тия лекарски дрехи и кубинки....
Тони сигурно ще я сънува цяла седмица Joy

Еее не, възможно най-гадния сценарий, все се надявах, че ще измислят нещо друго. А ако Лора наистина не знае, ще е пълна катастрофа. Все си мисля, че Мазов трябва да намери начин да и каже. Много тъпо.

Тони е много готин. Хареса ми това със селфи-то. Много типично за него - закачливо по тиинейджърски.

# 565
Някой знае ли дали Димо Алексиев има Инстаграм?

# 566
# 567
Аз исках да разбера дали той има личен Инстаграм, тези са фенски.

# 568
Аааа, не съм разбрала. На мен нищо не ми излиза.

Глас и от мен за Фотева, иначе. Само не ме кефи с колко бижута я труфят.

# 569
Между другото Тони Бонбони ми хареса с новата прическа 😉

Общи условия

Активация на акаунт