Откраднат живот - ТЕМА 39 Критична точка... Доверие

• 48 360
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
Разговорът с Тони няма да доведе до скарване на Зорница с Марио. Тя не очаква в момента той да говори с брат си.

# 691
  • Разпиляна във въображението
6 заплати в троен размер - абе тия сериозно ли?

И аз това коментирах след промото. 18 000 лв., ако приемем, че бачкат за 1000 лв. Определено са прекалили.

# 692
6 заплати в троен размер - абе тия сериозно ли?

И аз това коментирах след промото. 18 000 лв., ако приемем, че бачкат за 1000 лв. Определено са прекалили.

В тая фирма не ща да бачкам! JoyJoy

# 693
Само на мен ли ми е скучен сюжетът с парализата на Калин? Калин къде е джаста-праста, сега ептен има повод да се нерви и дърли на другите. Хич не ми е интересно това негово овикване и даже ме дразни.
и на мен ми е скучен до болка в г.а  Sick

# 694

Това са Фотевите правила Grinning, леле той си ги е заробил, няма отърване от тази болница дори и да искаш, oсвен ако собственика не иска да се отърве от теб Grinning, но предвид собственика не е препоръчително Joy

Последна редакция: пн, 02 апр 2018, 14:36 от maichetoo0o

# 695
Е това е сигурно, ако искат да напуснат, без да си спазят предизвестието.

# 696
  • Разпиляна във въображението
И все пак 18 пъти възнаграждението ти - за година и половина напред? Прекалено е.

# 697
И все пак 18 пъти възнаграждението ти - за година и половина напред? Прекалено е.
Няма как. Частна болница или не, има си кодекс на труда и той не позволява такова нещо. Измислили са си здраво.

На страницата на сериала най-сетне са качили правилните клипчета на Ковачеви и Огнянова, които се въртяха миналата седмица по Нова.

Последна редакция: пн, 02 апр 2018, 15:05 от Fairy

# 698
Предлагам Зорница да хвърли бомбата и да каже на Тони, че е влюбена в брат му и че имат отношения.
Тони отива да поиска обяснение от Марио, който му признава, че нещата са се случили много преди той да знае за чувствата на Тони и че оттогава не е спирал да се опитва да се дистанцира и да я забрави, но не се получава.

# 699
Предлагам Зорница да хвърли бомбата и да каже на Тони, че е влюбена в брат му и че имат отношения.
Тони отива да поиска обяснение от Марио, който му признава, че нещата са се случили много преди той да знае за чувствата на Тони и че оттогава не е спирал да се опитва да се дистанцира и да я забрави, но не се получава.

Вера, аз имам подозрения, че ако Тони поиска директен отговор от Зорница, може и да го получи. Тя сега събра сили, знае, че Марио отвръща на чувствата й, като нищо ще каже на Тони, че има друг, а може и директно да му каже всичко. Но ако стане така, като нищо Марио ще се разфучи. Абе не знам, не мога да гадав по това едно изречение какво ще стане, дано ни изненадат приятно.

А случаят с бременната ще е онзи, за който Милошев ни разказа в началото - жената е с карцином на бъбрека и трябвс или да се оперира и да загуби бебето или да го запази и да не може да се излекува тя.

# 700
  • София
Ех и вие сега, а как иначе ще спрат Лора да напусне болницата Simple Smile. Кой ти мисли дали е реалистично или не.
То 6 месеца предисвестие е фантастика, иначе тройния размер при неспазване на предизвестие съм го чувала.

Зорница няма причина да се кара с Марио и поне на този етап не мисля, че приема чувствата на Тони сериозно. А и тя доста категорично показа на Батко какво и е отношението и със закачката за момичето с хламидиите и после в мазето. Тони обаче може да сържи сметка на брат си и това да доведе до обтягане на взаимоотноненията със Зорница.

Вера, ами те нямат отношения. Една открадната целувка, няколко погледа и разменени реплики не са отношения,. Това е проблема, те хем са силно привлечени един от друг, хем реално нямат никава връзка.

А Тасев няма да се вслуша в съветите на Жекова и няма да се дистанцира от Фотева. Аз съм доволна де, само дано всички накрая останат живи

# 701
Само на мен ли ми е скучен сюжетът с парализата на Калин? Калин къде е джаста-праста, сега ептен има повод да се нерви и дърли на другите. Хич не ми е интересно това негово овикване и даже ме дразни.

Абсолютно съм съгласна с написането и ми омръзна да пише за това. Много досадна и безинтересна с предизвестен край история. Просто драма да има. Да ги оставят на мира да си гледат детето и да работят.
Друго от което се дразня е безобразното нахалство на Жекова.  От такива като нея бягам само при първи проявени признаци. Пъха си гагата там, където не й е рабата, слухти и клюкарства. Как й хрумна да причаква и да съветва хората сякаш те са глупци и не знаят това, което тя говори. Не напразно я отпращат и се отнасят пренебрежително към тази мазница.
Бях предположила и писала, че на Лора нямя да й кажат за Ванчето предвид нейната лабилност и емоционалност. Това предполага невладеене и може сама да навреди на конспирацията. Вероятна ще стане свидетел на „любовта“  между Ваня и Мазов и откарахме още 5-6-серии драми.
Мисля си, че Гочева ще даде възможност и на Лора да вземе участие в предстоящата уникална операция. Много разчитам на нея, да се включи решително в „операция Ванче“.
Да добавя - според мен е задължително Марио да разреши въпроса между тримата. Той трябва да разговаря с Тони. Да се разберат като мъже и братя. Но и при тях ни чакат още мъка и драми докато се стигне до щастливата развръзка.

Последна редакция: пн, 02 апр 2018, 15:30 от *Melanie*

# 702

Вера, ами те нямат отношения. Една открадната целувка, няколко погледа и разменени реплики не са отношения,. Това е проблема, те хем са силно привлечени един от друг, хем реално нямат никава връзка.

Ами да де, аз затова не казах връзка, а отношения.
Все пак са правили и секс, не е като да са на усмивки и погледи само.
Препоръчително е да знаеш, че момичето, което сваляш, е правило секс с брат ти, дори и преди това да е било.

# 703
Препоръчително е да знаеш, че момичето, което сваляш, е правило секс с брат ти, дори и преди това да е било.

Доста е препоръчително, ама как да разбереш? JoyJoyJoy

# 704

Доста е препоръчително, ама как да разбереш? JoyJoyJoy

Ами, ако Марио е мъж на място, ще бъде честен.
Както казва Калин : Ако си такъв мъжкар, чакам те в операционната.

Общи условия

Активация на акаунт