Откраднат живот - ТЕМА 39 Критична точка... Доверие

• 48 368
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Значи са решили да депресират Калин, а така се надявах да сме минали леко и  да ни го покажат как се бори и приема положението в момента. Дано Наталия го извади от депресията,  тя и малката ще му бъдат стимул и опора да си стъпи на краката- буквално и преносно.
Може би въпроса ще е дали има шанс нещо да се получи между тях, а ако тя му каже за наличието на друг мъж в живота й в момента, Тони очаквано ще сподели с Марио за това и от там да дойдат техните думи- за шаха с губещата трета фигура,  любовта,която е пътят без изход  и за дълга на брат.

# 676
  • Разпиляна във въображението
Съвсем нормално е Калин да изпадне в депресия, но ще е за кратко. Той е пич и няма да се даде.

# 677
Дано това сътресение в отношенията й с братята да не означава връщане в изходна позиция с Марио. От написаното си мисля, че няма те да се скарат заради нея, а тя с тях или по-точно това ще е Марио. С Тони не я виждам скарана, по-скоро ще реши да спазва дистанция от него. Дано не съм права.

Последна редакция: пн, 02 апр 2018, 13:15 от yanitsa.s

# 678
Очаквах Kалин да минe и през фазата на отчаянието. Тегаво ще е за гледане. Дано не го проточат много във времето, защото тогава ще стане и досаднo.

# 679
  • София
Откъдето и да го погледнеш, тегаво ще е за гледане - Калин отчаян, Лора в подлудяващо неведение, родилка с трагичен казус, Зорница между два стола, Мазов в мъртва хватка и змийски целувки... Чудя се дали въобще да гледам!

# 680
Хубавото поне е, че ще вкарат някой по интересен казус. И то при Стилянова. Малко и там да раздвижат нещата. Интересно ми е дали ако има някой много сложен случай би се включил и Захариев или тотално е отказал да оперира.
Това с Тони беше неизбежно, като не го отряза като хората. Само да не вземе да припада пак наш Тончо. Брат му ще се побърка.

# 681
Хубавото поне е, че ще вкарат някой по интересен казус. И то при Стилянова. Малко и там да раздвижат нещата. Интересно ми е дали ако има някой много сложен случай би се включил и Захариев или тотално е отказал да оперира.
Това с Тони беше неизбежно, като не го отряза като хората. Само да не вземе да припада пак наш Тончо. Брат му ще се побърка.

То затова Марио трябва да си проведе разговора, но с всеки изминал епизод става все по-трудно.
Баш до припадъци няма да се стигне, онова беше друг случай. По-скоро очаквам да избухне много емоционално Тони. Само да не припарва пак до наркотиците - от това ме е шубе Sad

yanitsa, защо пък Зорница да се кара с Марио - нещо не ми се връзва

# 682
Тони според мен изобщо не разбра какво иска да му каже Зорница, а го разбра както на него му изнася, защото е влюбен. А тя от своя страна не постави разстояние между двамата и реши, че един разговор с който да му каже, че го има само за приятел е достатъчно, за да го откаже.

# 683
  • ГО
Само на мен ли ми е скучен сюжетът с парализата на Калин? Калин къде е джаста-праста, сега ептен има повод да се нерви и дърли на другите. Хич не ми е интересно това негово овикване и даже ме дразни.

# 684

Тони според мен изобщо не разбра какво иска да му каже Зорница, а го разбра както на него му изнася, защото е влюбен. А тя от своя страна не постави разстояние между двамата и реши, че един разговор с който да му каже, че го има само за приятел е достатъчно, за да го откаже.

Абсолютно на същото мнение съм. Тони е тотално замъглен от чувствата си и ще продължава да е така, докато не му се каже в прав текст какво се случва или не го види с очите си. Още незнам Зорница как не се усети, че той я лъже, когато й каза "всичко е точно". Личеше си от километри, че го казва ей така.

# 685
Целият епизод тогава акцентираха на това, че Тони нищо не е разбрал. То не беше ревност, не бяха стихотворения, звезди. Зорница според мен се усети, но си примълча. Сега ще и излезе през носа.

# 686
Чудя се дали няма Зорница да е благородно тъпата Grinning, за да не се скарат братята заради нея да си стои на страна от Марио, но все пак не даваща шанс за нещо повече от приятелство на Тони.

Дона, тя също се заблуждава като Тони, той я лъже, че всичко е наред, а тя се прави, че му вярва. Не иска да го изгуби като приятел, приятна й е компанията му, но с всеки изминал ден взаимоотношенията с брат му се задълбочават и се засилва драмата, която ще настъпи като се сложат всички карти на масата от тримата.

# 687
  • Разпиляна във въображението
yanitsa, защо пък Зорница да се кара с Марио - нещо не ми се връзва

Възможна причина - мълчи пред Тони. Възможна причина за това - да не я приема на сериозно, да няма очаквания за нещо повече и по този начин да омаловажава случващото се между тях.

# 688
Чудя се дали няма Зорница да е благородно тъпата Grinning, за да не се скарат братята заради нея да си стои на страна от Марио, но все пак не даваща шанс за нещо повече от приятелство на Тони.

Дона, тя също се заблуждава като Тони, той я лъже, че всичко е наред, а тя се прави, че му вярва. Не иска да го изгуби като приятел, приятна й е компанията му, но с всеки изминал ден взаимоотношенията с брат му се задълбочават и се засилва драмата, която ще настъпи като се сложат всички карти на масата от тримата.

Права си.
Чудно ми е в кой момент ще покажат в сериала неговата реплика за любовта и пътя без посока и на кого точно ще я каже.

# 689
  • София
6 заплати в троен размер - абе тия сериозно ли?

Общи условия

Активация на акаунт