Страсти – градините в София, кампания 2018/2019 - тема 2

• 56 648
  • 729
  •   1
Отговори
# 705
Екакво е странно, аз следя за племенницата, до последно смятахме шанса в няколко градини и избрахме тази с най висок %
Да де, това е проблемът, че и аз пресмятам какъв шанс имаме, но когато в последния час се наредят още няколко деца нещата се променят. Струва ми се леко некоректно, но това е системата.

# 706
  • София
Абе всички вече сме квалифицирани анализатори Simple Smile тая година е още по-сложно, аз поне бая се озорих... накрая май ще е за нищо, ама здраве да е Simple Smile

# 707
Не е некоректно според мен, всеки смята и размества. Аз сложих една-удинствена, която ни е в района и имаме шанс и каквото стане.

# 708
Защо да е некоректно. Никой не е нарушил правилата.
Вие също имате право да размествате.

# 709
  • София
Аз имах ексел по дни в табовете и само  засичах новите и си изчислявах автоматично шанса. От догодина го въвеждам като платена услуга 😂

# 710
  • София
Аз имах ексел по дни в табовете и само  засичах новите и си изчислявах автоматично шанса. От догодина го въвеждам като платена услуга 😂

Трябва да обменим опит, аз също въртях едни ексели, но имах и ръчна работа по премахване на повтарящите се..

# 711
  • София

Трябва да обменим опит, аз също въртях едни ексели, но имах и ръчна работа по премахване на повтарящите се..

Слагаш му Conditional formatting за duplicates, като маркираш клетката с този идентификационен номер, защото е единен, и бързо ги виждаш кои се дублират

# 712
  • София
Скрит текст:

Слагаш му Conditional formatting за duplicates, като маркираш клетката с този идентификационен номер, защото е единен, и бързо ги виждаш кои се дублират
Догодина един уебсайт да направим Grinning Въвеждаш данни за дете и ти намира къде ти е най-голям шанса. Отзад един скрапър ще обикаля данните от официалния сайт и ще ги обновява на нашата страница на всеки час, а последния ден, на всеки половин час Grinning

# 713
Идеята със сайта е чудесна!
Предлагам докато се пресмятат статистическите коефициенти на детето да има в сайта още астрология за любители, таро, лесна нумерология, гадания по хвърляне на боб и зарчета, какво означават инициалите на детето като забавни абревиатури и прочие Wink

# 714
  • София
Мисля, че и преди се е случвало и да питам: оставила съм си няколко отворени таба на компютъра и сега като разцъквам понякога ми изписва, че системата е заключена и не мога да видя страницата, но понякога ми зарежда.. Дали това, което ми зарежда е актуалното, т.е. финалното състояние преди затварянето на системата или?

# 715
Мисля, че и преди се е случвало и да питам: оставила съм си няколко отворени таба на компютъра и сега като разцъквам понякога ми изписва, че системата е заключена и не мога да видя страницата, но понякога ми зарежда.. Дали това, което ми зарежда е актуалното, т.е. финалното състояние преди затварянето на системата или?
Да, това катинарче означава, че системата е заключена преди класирането.

# 716
Уважаеми родители,

След 18:00 часа на 10.05.2018 г. бяха направени проверки на заявени предимства по Общ критерий 5 за ДГ и Социален критерий 9 за ДГ и ПГУ/Социален критерий 7 за СДЯ.

Премахнати са общо 24 предимства, от тях:
К5 „Дете, което посещава общинска, частна лицензирана или държавна самостоятелна детска ясла на територията на Столична община най-малко 6 месеца преди записване“  - за 7 деца;
СК9 за ДГ и ПГУ/СК7 за СДЯ „Дете, на което член от семейството е с инвалидност над 70%“ - за 17 деца.
Съответните съобщения са изпратени до родителите.

Столична община

# 717
  • София
Чудя се.. айде по К5 някой разбрал недоразбрал заявил точка, ама това по СК9 не мога точно да си обясня? Какъв е сценария? Някой отива до ТЕЛК, плаща си и му го издават? Тогава как го хващат? Или просто преписва на баба си ТЕЛК-а на свое име и някой сверява и така го хващат.. Това ми се струва безумно! То ясно, че държавата/законите и т.н. те притискат, но е въпрос на самосъзнание също, някакси...

# 718
Чудя се.. айде по К5 някой разбрал недоразбрал заявил точка, ама това по СК9 не мога точно да си обясня? Какъв е сценария? Някой отива до ТЕЛК, плаща си и му го издават? Тогава как го хващат? Или просто преписва на баба си ТЕЛК-а на свое име и някой сверява и така го хващат.. Това ми се струва безумно! То ясно, че държавата/законите и т.н. те притискат, но е въпрос на самосъзнание също, някакси...
той ако си плати, няма да го хванат. Преписал е телка на баба си Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile
Аз не мисля, че става въпрос на съмосъзнание в случая. Той заслужава толкова, колкото и ти, но общината дава само на 25%. Може би е въпрос на възпитание, ценностна система,  културни особености, среда дали един човек ще мине границата или не. Хора всякакви, не мога да ги съдя, акто не им знам нито положението, нито подбудите. Аз лично не се заигравам така, но както казах свят широк...

Последна редакция: пт, 11 май 2018, 13:16 от malinkap

# 719
Проверете дали тези премахнати "предимства" не са се отразили на подредбата в опашките, които следите. При част от кандидатстващите шансовете са се увеличили (макар и минимално).

Общи условия

Активация на акаунт