Великобритания - Тема 74 Пролетна - Лятно Морска

• 63 935
  • 737
  •   1
Отговори
# 420
Благодаря Ви много за отговорите 💐💐 За футбола намерих ме днес и даже го регистрирахме всяка неделя ще е. Приятна вечер!

# 421
Браво! Надявам се да му хареса и да си намери приятелчета.
За сериал на мен The crown много ми хареса.

# 422
  • Истински се вижда само със сърцето.
Дежи на мен този ми беше любим https://www.imdb.com/title/tt4800878/

# 423
  • UK
Записах си всичките, благодаря! Hug

# 424
  • UK
Привет
Малко телеграфно, чета ви ,но времето напоследък, не стига.
Местим се в сэбота, трябна да сме в новата къща, но с 2те разбойнички трудно и бавно се случват нещата 😋
Чета ви за reception с интерес. Моите кокони,  нали ще са септември 😃
Вече уж влизат в езика ама знам ли.  Прави ми впечатление, че като ги пита нещо някоя госпожица и отговарят правилно. Вкъщи сэм ги юрнала да пишат буквички , цифрички, но и те самите мното искат не ги натискам и пресирам да не стане обратното.
Още малко ще са в нърсъри че юни ще си ходим на морето пък те юли свършват . Август ще сме тук,  малко имаме идея да пообиколим да видим. Живот и здраве.
Аз много искам да ги запиша на гимнастика но в местния клубит сме в.някаква листа с чакащи пък желаещи много и май май няма да ни огрее.
Има скаути в градчето но още не сме достигнали възрастта там. Смятам да ги запиша ако имат желание разбира се.

# 425
  • София
https://www.imdb.com/title/tt1606375/ Този гледах наскоро,хареса ми...
Някой ме попита за Сурикатите...Извинявам се,не помня кой,но давам линк....
https://www.redletterdays.co.uk › Home › Animals
https://www.hoofarm.com/experience/meerkat-experience/

# 426
  • България моята родина
Здравейте момичета по въпрос със зъболекар-записани сме в една практика,майка ми имаше проблем със зъбите препоръката на зъболекар там бяха пълни протези,решихме да идем за второ мнение в друга практика.Там потвърдиха и ни беше и по-близо до вкъщи,та протезите бяха сложени там.Сега я викат от първата практика за рутинен преглед ако не отиде ще я отпишат ли? И проблем ли ще е това след като посещаваме другата практика редовно,но не съм наясно те водят ли се личен зъболекар?

# 427
  • Истински се вижда само със сърцето.
Ако ви харесва втората практика, просто се запишете там и толкова, на първата ако искаш можеш да ги уведомиш, че няма да ги ползвате повече, или те ще ви отпишат автоматично, ако не ги посещавате на редовните прегледи.

# 428
  • Leeds, UK
Ние от записването си в дентална практика преди 2 години тази година за първи път ще ходим, защото по принцип имаме зъболекар в БГ, който е наясно с проблемите ни. Не са ни отписали заради непосещение и след 10 дни имаме час за прегледи и лечение.

# 429
  • UK
Аз да се оплача пак, на сина ми му излезе абсцес на венеца. Казаха, че зъбът, който уж има пломба, се е развалил в корените, не може да се работи, защото има голям риск да се засегне постоянният под него и трябва да се извади. Кътник е и другият ще порасне поне след няколко години. Разбрах, че такива случаи може да се постави на мястото space mantainer, обаче не се поемал от nhs и зъболекарката въобще не го спомена като опция, каза само, че с такава дупка впоследствие ще има проблеми с разместване на околните зъби и изникването на постоянните. Някой сблъсквал ли се е с подобно нещо и как процедирахте? Притесних се доста.

# 430
На колко години е детето? Вади, не може да стои с абсцес, ако няма друга опция. Не сме ползвали този вид брекети, за поддържане на разстоянието, но по разкази на други не са много скъпи, 100-200 паунда или нещо такова.

# 431
Здравейте, следя темата от известно време, не се сдържах да пиша. И при дъщеря ми, тогава на 5 и нещо казаха същото, че ще се вади. Отидох при български зъболекар, поставиха лекарство и после пломба. Почти 2 години оттогава, нямаме проблеми с това зъбче!
Просто не им се занимава да лекуват млечни зъбки тук и това е!

# 432
Само да добавя, при нашия абсцес нямаше подуване или гнойна торбичка, на прегледа при БГ зъболекар той изобщо не потвърди наличие ба абсцес!

# 433
  • UK
На 7 ще стане през юли, при него има гнойна торбичка, която се пълни, после се пука и после пак се надува и така. Иначе болки в зъба няма. В Бг сме чак през август, не ми се чака да го водя там. Гледам разни неща от нета и там пише, че в такива случаи се вади млечния зъб, но не знам. Тя между другото каза, че има опция да си остане така, той скоро щял сам да падне зъба, нямало да има проблеми, но аз не бих рискувала да го държала така и то години. През юни сме пак на преглед, ще искам снимка и тогава ще видим какво ще кажат. Той явно има лоши зъби по принцип, има 4 пломби и тази е слагана в Бг. Confused

# 434
Ами да, най-вероятно ще се разруши и ще падне, ама какво и пречи да го извади. И най-вероятно скоро ще си израсте този отдолу, няма 10 години да чака да порасне новото зъбче я...

Общи условия

Активация на акаунт