ВИП отделение към АГ болница Варна

• 61 543
  • 802
  •   1
Отговори
# 165
  • Някъде там
С цеденето ли? Но дай, да не превръщаме темата в кърмаческа, че има достатъчно други, такива Simple Smile 
Не за бебето, че го дават на 4-я ден!

# 166
  • Варна
Днес е трети ден и бебка е при мен Simple Smile
Вчера стимулирах както с ръце така и с помпатаа и имам Малко коластра Simple Smile
Казаха ми, че ще ми я донесат нахранена и аз се изцедих , а те я докараха точно за ядене с добавката. Все пак 30 Мин се опитвах да я събудя на гърдата си. Не ще и не ще... спи и малкооо отваря уста,  нооо не може да влезе зърното Sad Извиках акушерката да ми каже как да я събудя защото така и адаптираното не мога да й дам, а тя каза сега да й дам адаптираното а в 13:30 ще дойде и ще я сложим на гърда. Тупна и адаптираното в устата и за 10сек. уж спеше и го излапа .....
и продължава да спи правейки странни физиономии 😀

Надявам се да помогнат акушерките тук Wink

# 167
Това са две различни отделения. Родилно и неонатолигия.
За да изпишат бебето и да го приведат в стаята на майката
, тя трябва да е готова и в състояние да се грижи за него. Ако се окаже, че 24 часа след операцията тя н е може да се грижи за него, кой ще поеме бебето? Във випа сме сами в стая, акушерката е една на етажа за родилките и една за реанимация.
Практиката е измислена много добре според мен, аз не искам моето бебе да е в неонатология с друго бебе което е било при майката и по някаква причина са го върнали долу.
В други болници дават бебето същия ден, но там е едно, няма бюрокрация, няма

# 168
  • Някъде там
, тя трябва да е готова и в състояние да се грижи за него. Ако се окаже, че 24 часа след операцията тя н е може да се грижи за него, кой ще поеме бебето? Във випа сме сами в стая, акушерката е една на етажа за родилките и една за реанимация.
Практиката е измислена много добре според мен, аз не искам моето бебе да е в неонатология с друго бебе което е било при майката и по някаква причина са го върнали долу.
Е нали затова е Вип да има някой при теб и да ти помага! 👌

# 169
С цеденето ли? Но дай, да не превръщаме темата в кърмаческа, че има достатъчно други, такива Simple Smile  
Бебето се дава на третия ден сутринта, ако майка и бебе са добре.
Е нали затова е Вип да има някой при теб и да ти помага! 👌
ВИП за мен беше да съм си отделно, а помощ оказват и на 5ти етаж етаж, ако майката има нужда.

Надявам се да помогнат акушерките тук Wink
Звънкай им и питай, на мен ми помагаха.

Последна редакция: ср, 11 юли 2018, 13:19 от So Lucky*

# 170
  • Някъде там
Бебето се дава на третия ден сутринта, ако майка и бебе са добре.
Сега видях, че Мис е писала от снощи за бебето, а не от днес и затова се получи объркването! Важното е да ги изпишат здравички най си е хубаво вкъщи ❤

# 171
Разбира се!

# 172
  • Варна
Здравейте,
Някои чувал ли е за информация, че
Д-р Георгиев ще отсъства от АГ в периода 5.11-15.11 ... пациентка съм му и сега ми дойде, като гръм... точно тогава е термина ми и живот и здраве мисля пак нормално раждане да имам... Първото беше при него..

# 173
Здравейте,
Някои чувал ли е за информация, че
Д-р Георгиев ще отсъства от АГ в периода 5.11-15.11 ... пациентка съм му и сега ми дойде, като гръм... точно тогава е термина ми и живот и здраве мисля пак нормално раждане да имам... Първото беше при него..
Tой най точно ще ви каже как да процедирате ако тръгне раждане  в дните в които го няма.

# 174
Здравейте,
искам да попитам мамите, които скоро раждаха секцио в АГ, на 7-мия дали помнят рехабилитаторката и по - скоро предложи ли ви физиотерапия. На мен ми каза месец и половина след операцията, но не попитах една ли е процедурата и изобщо не попитах за никакви подробности. Знам само името на лекарката и телефон за връзка. Някой да знае повече?

# 175
  • Варна
Не съм раждала на 7ми, а на 2ри,но мисля че рехабилитаторката е една и съща. Препоръчва 10 процедури след 40тия ден, но не по-късно от 3тия месец  след операцията. Една процедура струва 7 лв и се правят на ет. 6.

# 176
Благодаря ти, аз се надявах че са по-малко, че нямам на кого да оставям бебчо и май няма да успея да ходя. А знаеш ли дали има възможност да са рано сутринта?

# 177
  • Варна
Аз ходих в 9, мисля,че това е възможно най-ранния час, но по-добре й се обади,може да има вариант.

# 178
Здравейте момичета! На вече родилите - честито, желая ви здраве, щастие и много детски усмивки!
Прочетох няколко теми назад, благодаря ви за споделеното.
Не съм от Варна, но планувам да раждам при доктор Танев, ВИП етажа. В четвъртък имах среща с него и останах с добри впечатления. Мисля да му се доверя. На 12.09.2018 г. съм се записала и за деня на отворените врати. До тогава май трябва да помисля какво точно да питам, което ще ми е от полза.
Предполагам, че е нормално да започна да се притеснявам. Питам се: ами ако раждането започне по-рано от предвидената дата за секцио, пътуването ни  е малко повече от час. Също така доктора ми спомена, че често пътува, ако се наложи спешно, друг доктор ли ще ме поеме??? Май ще трябва да питам тези неща.
Вие имахте ли притеснения бебето да не тръгне по-рано да се ражда от избраната от вас дата?
Колко дни преди термин си избрахте дата?
Благодаря Ви!

# 179
Здравей! И аз раждах при д-р Танев и изпитвах същите притеснения като теб, съвсем нормално и разбираемо. За щастие не се разминахме с доктора и всичко мина супер гладко. Аз си бях избрала първия ден от последната седмица на бременността ми, а преди тях празници и знаех, че ще отсъства от града, опасенията бяхааа....Имах неговото уверение, че всеки един от колегите му ще ме поемат, така че само стисках палци да устискам, както се казва. Ако те вълнува друго питай, всички сме тук, за да си помагаме. Леко бременеене и още по-леко раждане, а д-р Танев е страхотен човек и лекар Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт