ВИП отделение към АГ болница Варна

• 60 993
  • 802
  •   1
Отговори
# 705
Топка няма.За 7ет като си сама в стаята предродилната ако не бъркам, вероятно може като се разберете с лекаря, най-добре с лекаря говори.Това знам от лекции като имаше такива в АГ.Даже май бяха споменали,че ако се разбереш и носиш ти, можело ...ама това бе края на лятото 2019г.

# 706
  • Варна
Здравейте ! Въпроса ми е към родилите с планово секцио на 7ми етаж.Правиха ли ви клизма при прием ?

# 707
  • Варна
Здравейте ! Въпроса ми е към родилите с планово секцио на 7ми етаж.Правиха ли ви клизма при прием ?

Не. Приемът е в деня преди секцио. Докторът ще ти даде инструкции кога да спреш да се храниш и няма да ти правят клизма

# 708
Не

# 709
Моето секцио беше спешно,но не са ми правили клизма.

# 710
Явно не правят.Аз отидох уж за предизвикване за нормално, но се оказа непрепоръчително в деня, в който бях и накрая родих секцио, не бях яла и пила вода от 21ч, към 13ч родих. Нямах клизма.След секциото се оплаквах повече от болка от глад, хаха, вместо от друго.

# 711
Здравейте, наскоро родих в АГ. При изписването ми казаха, че може да се възползвам от преглед до 30 дни след раждането, но забравих да попитам как става това- направо в приемния кабинет ли да отида, час за моя лекар ли да запазя....Ако някоя е ходила моля да ме “осветли” по въпроса!

# 712
Разкажете как беше.  На кой етаж бяхте? Секцио или нормално? Багаж? Таткото? Свиждания?изписване?Толкова ли е горещо колкото в Мц? Кога ви дадоха бебчето и за колко време? Всяка актуална информация ще ме поуспокои

# 713
  • Варна
Разкажете как беше.  На кой етаж бяхте? Секцио или нормално? Багаж? Таткото? Свиждания?изписване?Толкова ли е горещо колкото в Мц? Кога ви дадоха бебчето и за колко време? Всяка актуална информация ще ме поуспокои
Родих планово секцио на 7ми етаж и съм очарована от отношението и професионализма на всички.Таткото видя бебето на изписването чак,свижданията са забранени в предвид ситуацията.Изписването става както и преди.Фотографа ни снима в залата без проблем.Още в интензивния ми донесоха бебчо за малко , на другия ден също.Окончателно ми го оставиха на третия ден сутринта.Топличко е да , аз оставях вратата на стаята леко отворена да влиза хладен въздух.Багаж - бях си взела всичко по списъка.Не е нужно да носите литри минерална вода,на 7мия има диспенсър от който може да си пълните.Ако ви потрябва нещо,може да ви оставят багаж долу на входа , санитарките го качват на етажа.Стаите не са кой знае какво , но все пак не сме на хотел.Нямаше какво повече да искам.Всички положиха страхотни грижи за мен и детето,за което съм им благодарна.Надявам се да съм била полезна.Ако имате още въпроси - насреща съм Simple Smile

# 714
Здравейте, наскоро родих в АГ. При изписването ми казаха, че може да се възползвам от преглед до 30 дни след раждането, но забравих да попитам как става това- направо в приемния кабинет ли да отида, час за моя лекар ли да запазя....Ако някоя е ходила моля да ме “осветли” по въпроса!
Не се надявайте на тези прегледи.Мен ме отрязаха.Било пандемия и неможело.Даже за детето тр да имам 3 прегледа при неинатолог защото се роди в 8 мия месец.И там неможело😁.Пишели ги формално

# 715
Да , това е кофти.Аз родих 02.2020, имах записан час за преглед и хоп пандемия, после никой не ме потърси минало заминало.Говоря за ЖК към АГ , в центъра до бариерата.Иначе съм доволна, но това накрая не бе ок.

# 716
Здравейте, момичета! Моля да ми препоръчате гинеколог, на който мога да се доверя за водене на рискова бременност и евентуално раждане. Насочила съм се към АГ болница, главно заради неонатологията, но съм отворена и към други предложения. Иска ми се по възможност раждането да е нормално, да не ме натискат за секцио. Това ще ми е втора бременност, вече имам едно дете, но по време на бременността ми не бях във Варна, затова се обръщам към вас за съвет. С цервикална недостатъчност съм, вследствие на конизация. Със сигурност ще направя серклаж, но в София. Искам да избера гинеколог, който няма да претупва прегледите и на който мога да разчитам. Моля да се включат момичета, които са били с рискова бременност, кой ви води ЖК и при кой раждахте?
Благодаря ви предварително!

# 717
Бих препоръчала д-р Липчева за водене на бременността и д-р Липчев за раждането.
Успех!
Здравейте, момичета! Моля да ми препоръчате гинеколог, на който мога да се доверя за водене на рискова бременност и евентуално раждане. Насочила съм се към АГ болница, главно заради неонатологията, но съм отворена и към други предложения. Иска ми се по възможност раждането да е нормално, да не ме натискат за секцио. Това ще ми е втора бременност, вече имам едно дете, но по време на бременността ми не бях във Варна, затова се обръщам към вас за съвет. С цервикална недостатъчност съм, вследствие на конизация. Със сигурност ще направя серклаж, но в София. Искам да избера гинеколог, който няма да претупва прегледите и на който мога да разчитам. Моля да се включат момичета, които са били с рискова бременност, кой ви води ЖК и при кой раждахте?
Благодаря ви предварително!

# 718
PureFlower, с подобни проблеми - Евгения Георгиева или Боян Георгиев бих препоръчала. Водят ЖК и раждания.

# 719
Родих при др Липчев и съм безкрайно доволна!От др Боян Георгиев също съм много доволна, ходила съм на прегледи при него.Имат опит, отношение и добра апаратура.

Общи условия

Активация на акаунт