Октомврийско бебенце съм аз, първо лято ще посрещна със захлас

• 15 556
  • 270
  •   1
Отговори
# 45
ПРИВЕТ!
Малко се позагубихме по трасето, но си имаме причини.Таткото ни беше с навехнат крак и малко повече ми дойдоха грижите вкъщи.С бебка сме добре, малко е раздразнена последно време, май е крайно време да имаме зъб! Rolling Eyes
Проявява капризи понякога, иска да стои права хванала се за нещо.От няколко дни я слагам в проходилка, въпреки че смятах, че е вредно и т.н., но определено мога да си свърша работата и тя джитка наляво надясно.Харесва й много, но пък и лесно й омръзва.Не си играем с играчни вече, само с капачки, черпаци, разни PVC шишета и тем подобни.
За срещата с Ади Прекарахме си страхотно, очарована съм!Малките гаджета се видяха за малко и после ги приспахме и бяхме рахат.Намачках за малко Пепино  smile3508.
Чакам Ади да се включи със снимков мат'рал.
Днес имаме годишнина от сватбата с мЪжо.
Черпим виртуално: beer Drunk Popcorn

# 46
  • Пловдив
Ехоо,здравейте и от нас!Може вече да сте ни позабравили,че отдавна не сме писали Laughing,но аз с тази работа не ми остава време за нищо!
Всички много сте порастнали! Heart Eyes
KaРмeН_МeРи Честита ви годишнина! smile3525 Желая ви още дълги години семейно щастие!
Да се похваля-и аз се видях с Дринка и нацелувах едно хубаво Пепи!За малко беше,но си обещахме следващия път да е повече!
Всички да си нацелувате бебешорите от нас! Hug Hug Hug
Днес ми е почивка и смятам да се отдам на децата!Другия път ще пиша повече!

# 47
Да ви се похваля вече официално:
ЩЕ СТАВАМ ВУЙНААААААААААААААААААААА!
направо ми иде да си размажа задника на тавана от кеф. Сестрата на Фори е бременна и по мои изчисления на 2 февруари чакаме човече. Мисля си, че ще изкарам втора бременност с нея. Преско ще е батко. Абе къде е батко Mr. Green?
Та така- ето такъв е живота, много ми е превъзбудено и съм страшно щастлива!

# 48
popy1 ега видях въпроса за ТСМ количките и бързам да ти споделя ,че аз обиколих всички складове и до Пловдив стигнах.Бях си навила на пръста ,че ще купя тази евтината лятна количка за 18 лв. Но никаде я  няма изчерпана е .По магазините наистина я има ама за 50 -65 лв.А за толкова не си заслужава . Накрая се предадох и купихме някаква бертони лятна 85 лв лекичка .но не ми харесва ,че материята е изкуствена и бебка много се поти .А също изглежда и много паянтова (пластмасови колела ) В Щтъркела имаше една маг иннгланд за 95 лв и беше добра по - стабилна от тези които се сгъват като чадър ,ама вече не ми се обикаляше .Аз мисля нашата (ако издържи до зимата ) да я ползвам с чувалче за краката ,за това я взехме с по- големи колела .
Весита писах ти на личния ,че нещо не стана на меила.

# 49
Да ви се похваля вече официално:
ЩЕ СТАВАМ ВУЙНААААААААААААААААААААА!
направо ми иде да си размажа задника на тавана от кеф. Сестрата на Фори е бременна и по мои изчисления на 2 февруари чакаме човече. Мисля си, че ще изкарам втора бременност с нея. Преско ще е батко. Абе къде е батко Mr. Green?
Та така- ето такъв е живота, много ми е превъзбудено и съм страшно щастлива!

ЧЕСТИТО!!!!!!!!!МНОГО ЛЕКА БРЕМЕННОСТ И ЖЕЛАЯ!!!!!!!
ЦЕЛУВКИ НА КОРЕМЧЕТО ОТ НАС!!!!!!!!!

# 50
Здравейте и от нас!

Карменче честита годишнина още много години щастие и много любов ви желая!

Гея честито и на теб! Лека бременност и много радост за теб.

Последна редакция: нд, 28 май 2006, 17:24 от bebche05

# 51
KaРмeН_МeРи Честита ви годишнина!  Hug
 Гея честито   bouquet
Mirra много си смела да даваш сурово яйце  Rolling Eyes

# 52
  • Варна
Mirra много си смела да даваш сурово яйце  Rolling Eyes

Не съм давала такова нещо!

# 53
а в сладоледа какво има според теб  newsm78

# 54
Мира, и аз си мислех, че е рано за сладолед, ама всеки си решава, де  Hug
Карменче, честита годишнина!Още много, много щастливи годишнини ви желая!!!   bouquet
Аз вчера купих гърне #Silly и чаша на Дисни  beer  smile3503на Йони, ама на гърнето ще я слагам от другата седмица, а чашата я размятква цял ден, но нещо не пие от нея, а като е жадна плаче за шишето. Дано свикне и с двете лесно!
Надинка, дано се оправи Вики и да не се налага да ходите до болницата, стискам 2 палеца!  fingerscrossed fingerscrossed

Чакам с нетърпение да стане време да пътуваме за Варна! Много ми липсват нашите, приятелите, морето............... Hug
Целувки на всички от нас с Йони!!!  love001

# 55
Здрасти мами!!!!
Аз тук нещо не мога да се спра на едно място и да се включа. Embarassed
Яни четвърти ден ми е нещо крив, не яде както прди...хленчи и се сърди...незнам зъби ли са ама не му е леко на човечето. Водихме го на село при баба за два дни. Единственно се чуства добре като спи навън. Сета много на бързо пък довечера като приспя бригадата ще се включа по стабилно.
За глутена - давам
Мирка - и ние ядохме сладолед Hug много му хареса -
Гея - честито вуйне  bouquet айде лека и безпроблемна бременност. Пък за Преско...Абе  newsm78 къде е батко??? Mr. Green Mr. Green
Кармен - честита ти годишнина!!!!Все така млади и влюбени да сте. Радвам се че с Дринка сте изкарали страхотно . Ние пристигаме на 10 юни - със сигурност Mr. Green
Дринка - ади бе душо - чакаме и снимки и разкази...никаква те няма
За количката - съжелявам че немога вече да помогна - но промоцията за 29 лв. е свършила. Confused Sad Има в момента само по 45лв в един друг магазин.
Надинка - айде - два палеа и от мен за омилостивяване на ангела на запека Peace
Кламерче - страхотни сте! Hug
Напускам ви  - отивам да вкарвам един по един челядта в банята пък по късно ще вляза на спокойствие!!!!! Hug

# 56
Опааа ето ме и мен Crazy мерси за отговорите за количката Hug

НИЕ ИМАМЕ ВТОРИ ЗЪБ!!!

Цял ден мааме по парковете  и съм скапана Tired отивам да къпя и после се хоризонтирам

# 57
  • София, в полите на Витоша
Хайде здравейте и от мен- че нито е добър вечер, нито- добро утро...  Mr. Green

Тея вече седи стабилно сама, но не може да сяда сама.

От десетина дни се упражняваме в клатене на колене напред- назад- малко срамни движения  hahaha, а от два дни вече овладя лазенето , за да си хване някоя играчка, но не го прави с последователно придвижване на двата крака, а с протягане, свиване на краката и изтласкване напред- малко наподобява движението на гъсениците, дето се свиват на две и се изтягат после по дължина Laughing Много добра е станала.А също и подсакача здраво на краката си-тренираме стоене права вече!

Правим Дай боц и бибип- и натиска носа на кака си.

Аз за глутена гласувах 2 опция, естествено, Тея вече кюфтета лапа, та какво оства за бисквити...Даже не й давам адапте вече , а кисело мляко преди сън, а преди това към 8 яде супа.

Не я извеждам следобед в най- голямата жега, спи си на хлад в креватчето по два- три часа.
Обаче да се оплача- не ще да я гушкам. понякога искам да я погушкам, докато заспи- е не ще и това си е, даже спяща съм я взимала, веднага усеща и започва да се гърчи в ръцете ми да я оставя на мира в креватчето....  Sad Май ще си раждам друго бебе за гушкане ooooh!

Тея също има промяна в поведенито- станала е по- кисела, не иска  да се заиграва като преди, но това е нормално.

Попи- аз имам и ТСМ-ска, която кепих още през февруари да ми стои в колата, но на мен са ми малко къси дръжките. Иначе си купих такава като на Надинка- май беше Пикадили на Бертони- ако не греша, беше 70 лв. в Пинокио. Доволна съм, ТСМ-скта не си стува за 50-60 лв. Аз я взех нова без дефекти за 35 лв. и за тези пари си струва, но за повече- не. Виж Бертонито, на мен ми харесва много. Само багажник няма голям, ама нали е за детето, не е товарна...  Joy Иначе си има легнало положение и е доста лека, дръжките са дълги и няма ос между гумите, дето да я настъпваш като ходиш. hahaha Купих си и чадърче, в момента ги има в метро на прИмоция- 10 лв. струва чадърчето- има червени и сини.

Отивам да полягам, че след два часа ще ставам...  Sad

# 58
здравейте момичета

Тази сутрин вали дъжд и е свежо свежо.Дано всяка нощ да вали

Тони и той е много кисел тези дни и само мляко иска да яде,по цели дни мрънка и реве,но гледам,че и други бебоци са така newsm78
maristaneva ,Весита  местата са наистина страхотни,възползвайте се сега докато са малки децата,че после ,като поотраснат все навън ще искат ,а като няма двор- малко кофти.Ние затова ходим в малки къщички/тип бунгало/.Децата са постоянно навън ,без да се притесняваме ,че ще се изгубят  .А вечерите пред бунгалата с приятели и барбекю са незаменими .Немога да си представя вече да почивам в хотел #Crazy
Мирка в купените сладоледи няма яйца ,а и се правят от сухо мляко/все едно,че е слуден пудинг/така,че място за притеснение няма

# 59
Здравейте,милички! Heart Eyes
Много ви обичам,но напоследък нямам никакво време нито за четене,нито за писане.
Първо,днес си имаме рожденничка!
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ДЖУЛИ!!! bdbaloni
БЪДИ ЗДРАВА,МНОГО ВЕСЕЛА,ВИНАГИ ЩАСТЛИВА И ОБИЧАНА! newsm67

ВУЙНА ГЕЯ,ЧЕСТИТО ТИ БЪДЕЩ ПЛЕМЕННИК ИЛИ ПЛЕМЕННИЦА!
ЛЕКА БРЕМЕННОСТ ЖЕЛАЯ!КАКТО И
family6

КАРМЕНЧЕ,ЧЕСТИТА ВИ ГОДИШНИНА! 1dating
МНОООГО ГОДИНИ ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ!
Two Hearts

Моята Нати напоследък доста ме побърква,само мрънка,на всичкото отгоре нощем се буди по няколко пъти.Само жегите ще да са виновни.
А вчера да ви се оплача се случи нещо гадно с баба ми.Ухапа я домашен любимец-питбул.На всичкото отгоре собствениците теглили една... на баба и дядо,качили се в колата си и си тръгнали.Бясна съм! #Cussing outТа цял дообяд бяхме в Пирогов.Сега ще им разгоним фамилията на тези! #2gunfire
Е,Слава на Бога баба ще се оправи,не е нещо сериозно!

По-късно ще попорочета нещо,ако ме остави мойто дете и ще пиша повече.
Целувки от нас.
И много весел ден на всички ви!

Последна редакция: пн, 29 май 2006, 10:11 от bini_og

Общи условия

Активация на акаунт