Професионални серии за коса - тема 119

• 112 115
  • 776
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
 Еластисайзър екстрийм е преуош няма как да дойде тежък. Той така или иначе се мие с шампоан. Аз дори му слагам ЯЧРМ и някой други масла като добавка,а косата ми е доволно изрусена тъй,че за плътен косъм трудно може да става дума.
 Sea5  ако ще вземаш маска на Марокан категорично вземай тая с черната капачка. Няма да ти утежни. Ще я ползваш за баланс на двуминутния реконструктор. Шампоан не ти трябва. Не харесвам хидратиращия шампоан на Марокан. Премиващ е и не става за третирани коси. Ще я ползваш с шампоана на  Aphogee който ще ти стане постоянен шампоан.
 Все пак те съветвам да вземеш една доза от двъстъпковия протеин той си има и балсам към него. Направи го и после на следващи измивания си ползвай реконструктора.

Ако чак толкова те е страх от него вземи си еднократна доза Колорхелп от рибата и я ползвай като терапия. Разликата ще е огромна.

# 76
Е, аз сега на собствения си опит ли да вярвам или на теб? Stuck Out Tongue
Може да утежни и още как. Ако не се измие добре, косата е никаква, а за да се измие добре трябват две сапунисвания - още по-зле.

Да не говорим, че с теб сме с абсолютни различни коси, независимо от високия оксидант. В което се убедих напълно след термото на Олиосета, омекотява и не е моето въобще. Ти пък си го харесваш.

Надявам се още някой да се включи за белия Марокан, в краен случай ще взема и двете. Гледах има малки опаковки в Амазон.

# 77
Двустъпковия протеин е уникален за изгоряла коса, защо ви е страх от него? Сухотата и пречупването е за самата процедура, тя косата се втвърдява и не трябва да се пипа грубо, това е. Като се измие е разкош  Peace
За редуване препоръчвам Редкен екстрийм със сините Джойко. С дом. еластизайзър да не се прекалява, при мен докара обратен ефект честото ползване.

Търся хубави балансирани серии, препоръки?  bouquet

# 78
Препоръчайте ми пяна за коса освен да е качествена да има хубав аромат, имам на BILBA имам чувството, че мирише на риба, не ми харесва.

# 79
Привет! Отдавна ви следя, но никога не съм писала. Много сте полезни! 🤗 Имам питане за тези добавки:
https://www.zlatnaribka.com/hranitelni-dobavki/vitamini-za-kosa- … s--60-br-1-mesets
Някоя от вас приемала ли ги е и имат ли наистина ефект? Също така ще ви помоля да ми препоръчате някоя серия за тънка, бебешка и без обем коса (косата ми не е боядисвана и твърде изтощена).

# 80
Здравейте, искам съвет. Накупих си доста продукти по препоръки от тук и от мненията Ви, за което съм супер благодарна.
Косата ми е гъста, средно къдрева, с чувствителен скалп и дълга до средата на гърба, суха е. След измиване ми е трудно разресването, все още ме съм открила „чудото”, с което да се разреша лесно. Олиата горе долу помагат, обаче си купих серума на Маракеш против цъвтеж и Лореал инфорсър крема, та въпроса ми е след олио, на разресана коса мога ли да ги нанасям или ще утежнят косата, и дали изобщо ще действат ако съм сложила олио. Олиата ми са на Chi коприната и на Matrix indian нещо си. Моля за съвет Wink

# 81
  • Варна
 Първо серумите после олиото. Даже олиото може да го нанасяш на суха коса.

# 82
Доволни ли сте от тези продукти?
1,Шампоан и маска на Керастас Терапист
2,WELLA PROFESSIONALS SP Repair - течната коса
3,REDKEN Extreme
Косата ми е предразположена към цъфтеж !
Някой ползвал ли ги е ?

# 83
Първо серумите после олиото. Даже олиото може да го нанасяш на суха коса.
Благодаря много, много сте полезни, а междувременно ако някой се сети някоя супер хидратираща маска, да споделя. Хвърлила съм око на Марокан с кафявата капачка, но все още не к в дошъл ред, че ми е малко скъпа.

# 84
  • Варна
 Супер хидратация обикновено правя с преуош. Не разчитам на маска след. Домашен еластисайзър/с който не бива да се прекалява както Ел по-нагоре каза/или Еластисайзър Екстрийм с добавка на ЯЧРМ. Нанасям само по сухите дължини,за скалпа ползвам други неща и спя така.
 Нищо не хидратира така даже марокан с кафявата капачка. Имам я имам и стария Хрома Рич,но рядко ги ползвам защото в момента косата ми е балансирана добре и ми идват тежки. Разкошна хидратация беше и Нутритермик маската приложена като терапия,но я спряха и нея. Заместиха я с мажистрал,която също е добра хидратация,но не чак екстремна.

_vivian_

Терапист са силни балансирани продукти. По състав би следвало да са с превес хидратация,но  много зависи каква е косата и как ще ги приеме.

Велата не я познавам.
 Редкен Екстрийм е хубав протеин,но също силен.

# 85
  • Бургас
Доволни ли сте от тези продукти?
1,Шампоан и маска на Керастас Терапист
2,WELLA PROFESSIONALS SP Repair - течната коса
3,REDKEN Extreme
Косата ми е предразположена към цъфтеж !
Някой ползвал ли ги е ?
1. Шампоана и маската на Терапист са ми фаворити. Косата става разкошна, мека, подредена и копринена на допир.
2. Течната коса на Вела я ползвах веднъж в конбинация с шампоана рипеър. Честно да ти кажа не останах очарована. Но само да уточня, че моята коса е до раменете, изрусена - от няколко дни към червена, гъста със сравнително дебел косъм. Тъй като сега си пазя цвета си поръчах серията за боядисана коса на Керастаз.

Последна редакция: пн, 09 апр 2018, 15:47 от pete

# 86
Благодаря за отговорите !
pete  Косата ми е същата като твоята ,обаче много тъмно лилава .
Може ли да ми препоръчайте нещо за цъфтяща коса?
Странното е ,че цъфти само най-горният пласт,

# 87
Реte, харесва ли ти серия на Kerastase за боядисвана коса? И аз искам да я взимам..хидратира ли хубаво? Мерси

# 88
  • Бургас
Серията за бодисана коса на Керастаз е прекрасна. Шампоана е много добре балансиран, прави косата мека и копринена. Маската е божествена, чудесно хидратира. Сега да видим дали ще запази цвета дълго време. Чак ме е яд, че толкова дълго отлагах покупката им.

# 89
pete, коса-бонбон... Аз така харесвам ярки цветове, но като знам как трудно се задържат... Минах през ярко червено и медено и се отказах... 
За течната коса на Вела не ми хареса, едното нищо беше за моята коса, не видях никакъв ефект, даже и блясък нямаше...  Не бих купила пак...
Тераписта е силна серия, малко повече протеин усещам отколкото хидратация. Ползвам рядко, шампоана ми дразни скалпа ако се ползва често...
Редкен екстрийм много силен протеин - при мен заплиташе косата ужасно и ми я изсушаваше по дължините. Но да кажа пак, че косата ми не харесва особено протеин, но трябва да го набавям от време на време. За това купувам само леки протеинови серии или балансирани. Архитекта на Керастаз е за мен по-лека протеинова серия, не заплита така и омекотява повече от други протеинови серии. Лек протеин сега се сещам е и серията на Лакме Deep care....

Общи условия

Активация на акаунт