Обсъждане на имотни обяви 2

• 74 279
  • 791
  •   1
Отговори
# 105
намерих тази обява от преди 1 година на същата цена, със същите снимки:
http://www.imotitanaris.com/bg/index.php?action=listingview&listingID=677
   Peace
Не ми е от година, а от вчера просто така го пуснах за майтап да видя реакциите на хората.
Почти една година, без 14дни. Simple Smile
Скрит текст:

# 106
Това,че преди година отново го пуснах за ден два е така да видя дали ще има търсене не значи,че се е продавал през това време,а просто за ориентир да видя дали ще има някакъв интерес.Е звъняха ми ама то това само по себе си нищо не значи(най-вероятно бяха агенции,които се представят за частни лица).А това че агенциите крадат снимки и пускат обяви на твоя апартамент постоянно няма да го коментирам,който е имал и е продавал или давал под наем знае за какво става на въпрос(за София говоря).Грубо като сметна сега с наема който взимам след 13-14 години ще си върна парите инвестирани  в него,което е добре,като цяло.

ПП: https://www.homes.bg/as1002064
Без пари направо ;д

Последна редакция: вт, 10 апр 2018, 20:10 от sagna3

# 107
# 108
sagna3, не знам дали съм разбрала правилно, но ти така си го пускаш периодично, за да видиш дали има интерес, ама не мислиш да го продаваш? Това някакъв начин за затвърждаване, че е много як апартамента ли е?

# 109
Може да иска да знае колко е пазарната цена на жилището по някаква причина. Аз така тази година писах тук в темите, за да знам за какви пари да застраховам апартамента. Laughing Не съм се правила, че го продавам, де.

# 110
Голямата работа, щом те влече. Само да няма сърдене като ти кажат, че диванът е грозен  Grinning
Ето пример, че може и повече, районът е почти същият http://www.luximmo.bg/bulgaria/oblast-sofia/sofiya/luksozni-imot … jba-v-sofiya.html

# 111
Голямата работа, щом те влече. Само да няма сърдене като ти кажат, че диванът е грозен  Grinning
Ето пример, че може и повече, районът е почти същият http://www.luximmo.bg/bulgaria/oblast-sofia/sofiya/luksozni-imot … jba-v-sofiya.html
Оле мале, това хотел ли е?
В смисъл, знам, че сигурно на много хора ще им допадне много, но за мен е важно домът да е балансиран между уют и красота - да не е прекалено простоват (т.е без картини, без цвят и тн), но и да не е супер свръх гъзарски, което директно ме кара да се чувствам все едно съм влязла в хотелска стая или спа център. И цената му е уау - 90 000 евро за 57 м2. Очевидно е откъде идва надценката. Ето това имам в предвид - огромна надценка, а ремонтът може да е мега гига велико прекрасен и луксозен, и пак да не се хареса на всеки.

# 112
А изглежда хубава сграда, с интересни кухненси шкафове и уреди, и душ кабина чудо, и супер тераска... и после идва останалото от обзавеждането и цената Grinning
И намерих още един с интересно разпределение на помещенията, ако имаше как да ми падне http://www.luximmo.bg/bulgaria/oblast-varna/varna/luksozni-imoti … naem-v-varna.html

# 113
Супер е, апартамент с тапети, кухненски шкафове от чамово дърво, мивката даже сифон няма. Всекидневната е неудобна, ако сложиш ТВ шкаф до стената пред дивана и няма да имаш място за масичка в тази ниша. Не знам какво точно ти хареса Simple Smile

п.п. Гугълче... на тебе няма угодия като гледам Simple Smile

# 114
Simple Smile разпределението на 60кв.м.
1. Махат се завесите и се слагат капандури или щори (с ретро ефект, не пвц)
2. Кухнята с боя и лак се прави в правилните цветове, може и стъклена плъзгаща се врата със затъмнено отдолу.
3. Диванът се претапицира или сменя с друг ъглов, с гръб към кухнята и стената. Следва неособено ретро плазма върху ретро шкаф, който гледа към хладилника Grinning
4. Шпатула и стълба, после латекс за тапетите. Може да се сложи и нещо бонус по стените, пък може и да не се маже
5. Нещо стъклено за душа или подмяна с друго. Баните са скъпи, затова свиквам със зеленото Grinning
6. В нишата с гардероба, може секции с книги и кресло, огледална преграда и гардеробно, сушилня или друго според нуждите
7. Голям гардероб по цялата стена и нещо малко с огледало за спалнята
8. Лампионите се сменят
Може и да се смести в до 5000евро без сушилнята Grinning

А гугъл е строга, но справедлива Grinning

# 115
Супер е, апартамент с тапети, кухненски шкафове от чамово дърво, мивката даже сифон няма. Всекидневната е неудобна, ако сложиш ТВ шкаф до стената пред дивана и няма да имаш място за масичка в тази ниша. Не знам какво точно ти хареса Simple Smile

п.п. Гугълче... на тебе няма угодия като гледам Simple Smile

За първи път да се съглася с Дона Simple Smile - като видя фототапет в апартамент и се отказвам да гледам друго. Сега видях и лилавата спалня, което окончателно ме отказа. Но на някого може и да харесва точно това.
Балконче с масичка добре, ама от него гледаш само сгради, няма едно зелено петно. От нашия балкон, който е в средата на презастроения и гаден (според тук ширещото се мнение) Лозенец, гледам градинка с липа и орех, японска дюля и форзиция, и няколко розови храста. И един кълвач, който си е свил гнездо в дупка в ореха.
Гугъл има добро око и вкус, подобен на моя - като изключим Лозенец Simple Smile.

Последна редакция: ср, 11 апр 2018, 10:24 от Анонимен

# 116
Абе Попея бе, харесвам ти Лозенеца, особено ако си към частта над Журналист. Grinning Стига с тоя Лозенец. Grinning

Аз не обичам фототапети изобщо. Харесвам картини, които се връзват и стаята (или целия апартамент, ако е по-малък) са с определена тематика. Например, нашата спалня сега (не е съвсем довършена, но има време) е с конска тематика. Grinning И имам 2 много красиви картини на коне с много цвят, а рамките са с цвета на ламината и в същия тон, в който са мебелите. Самата стая е с бели стени, бяла дограма, бяла врата и много светла. Ако една цяла стена направя с фототапет ще се затвори много. Харесвам идеята за акцентираща стена, но определено не всяка стена става за такава, а и акцента трябва да отваря стаята, не да я запушва ала спа хотел, както в луксозния апартамент в кв. Витоша.
Иначе има едни доста красиви текстилни тапети, които могат хубаво да се вържат като акцентиращи, по-скъпи са от хартиените, които са в онзи апартамент с чамовата кухня, но могат да се мокрят и имат релеф, могат да направят много приятен визуален ефект.

Иначе, и със stefanita съм съгласна. Не съм наясно с цените във Варна, но ако цената му е нисичка за там, кусурите му не са сериозни и могат да се поправят сравнително лесно. Тапети се свалят за нула време с японска шпатулка и пулверизатор, ламината се подменя с по-качествен, мебелите също лесно се сменят. Simple Smile Това, ако ти допада разпределението. На мен холокухнята ми се вижда много непрактична.

# 117
Гугъл, толкова си и видяла, че апартамента е за наемане, не за продаване, ама нека разговора си тече Simple Smile
Холокухнята си е много практична. Непрактична е отделната кухня за мен. Хора всякакви Simple Smile

# 118
Холокухнята на мен не ми е удобна, но наистина хора всякакви.
Тази  https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1c15203279588924 … k=3nc8zm&f1=2 обява май веднъж вече беше обсъждана, явно не са могли да продадат и сега правят втори опит. Мястото е хубаво, апартаментът без боклуците вътре също изглежда добре, нямам обяснение защо не се е продал, цената изглежда разумна, поне първоначалната.

# 119
Гугъл, толкова си и видяла, че апартамента е за наемане, не за продаване, ама нека разговора си тече Simple Smile
Холокухнята си е много практична. Непрактична е отделната кухня за мен. Хора всякакви Simple Smile
Така е, не погледнах към цената изобщо. Видях, че е във Варна, а там така или иначе не познавам цените по отделни квартали.

Общи условия

Активация на акаунт