Обсъждане на имотни обяви 2

• 74 012
  • 791
  •   1
Отговори
# 90
Само се надявам да случа на наематели,засега съм доволен,пък нататък ще мисля за продаване,но няма смисъл май понеже в студентски се взимат доста добри наеми.Ако знаех,че ще го давам под наем наистина с доста евтини неща щях да го направя(като видях комшиите в какви апартаменти живеят,докато живеех в него)
Ако намериш някой балък на тая цена да го вземе, продавай, че скоро наемите в Студентски няма да са така високи. Всичко, което се построи и продължава да се строи там, е купено с цел инвестиция и високите наеми ще са още макс 2-3 години Simple Smile

# 91
Наистина много се строи там сега,но то направо отиват към малинова долина и са направо в поляната,където няма нищо,а и все ще се намери някой турбо гъзар да плаща висок наем,защото мечтата му е да е в студентски да се пръска в дискотеките :d а дори и някой да ми предложи такава цена едва ли ще приема.Най много да си купя още един там пак да го направя и да спечеля 10-15 хил лв макс, и то ще са по малко,че през това време няма да идва доход от наем и въобще самите нерви и разправии не си заслужават.

Последна редакция: пн, 09 апр 2018, 22:35 от sagna3

# 92
Хубаво сте го направили, но може би цената да е под 80 успех

# 93
Предполагам че гледката е в съседен бежов блок, банята няма опция да се разшири като се обедини с мокрото помещение, и кухнята е във вътрешния край на хола. Цената ако не е с паркомясто и мазе, е 7-10 000е в повече, от цените наоколо, които май са за ремонта - настилки, баня и кухня (другото вече е много до човека).

Иначе е стандартен двустаен НС:)

# 94
На бгмамма всичко им е по дизайнерски проект хахахах

# 95
Stefanita, малка ли смяташ, че е банята? На мен ми се струва напълно ОК. На DonJon ми хареса коментара - апартаментът е ремонтиран, човекът си каза, че маса пари е налял вътре, обявил е висока цена /на която дори няма да продава/, а вие говорите за бутане на стени и вкарване на мокро. Не че нещо, ама според мен има два типа хора-едните търсят тотален батак или ш/з, за да го направят както си решат, а другият тип хора смята, че не му се занимава с ремонти и търси нещо готово. Смятам, че таргета на този апартамент е втората група и лично аз също го предпочитам като вариант за себе си, защото предпочитам да пиша мнения във форума, вместо да се занимавам с майстори Simple Smile

Разбира се, има междинни случаи-ако купиш подценен апартамент, не ти пречи да го изринеш до основи и пак да си в бюджета си, но за конкретния случай силно се съмнявам някой да реши да го прави, защото двустайният ще му излезе към 100 к евро.
Sagna3, а след като апартаментът ти е от една година по сайтовете, нямаш ли организирани огледи, за да добиеш отзиви от първа ръка кандидат-купувачи? Все пак тук във форума коментираме обяви от скука, но меродавно ще е колко човека са решили да го видят за това време, все пак това са потенциални клиенти.

# 96
Не ми е от година, а от вчера просто така го пуснах за майтап да видя реакциите на хората. А иначе един познат като разбра че ще го пускам под наем ми даваше 77к да го купи, но отказах. Цените като ги гледам сега са 800 Евро на кв на зелено и по 950-1000 с акт 16 и те даже са забити до други сгради итн а моя е на булевард и е тихо колкото и да не ви се вярва(понеже не е този на фантастико, където минават баровците с яките коли, а този под него)

# 97
Да, но този апартамент е 59 м2 и излиза по 1390 евро, надценен ми се вижда, дори за сегашните цени.

# 98
despereta, не бих си купила апартамент, който трябва да преправям (за стени говоря). Може да не съм само аз, и да не нацелим верните стени Grinning
За дадения апартамент, не си представям повече от година там. Ако не бъркам блоковете:
- Съседните са много близко, в стил слънце не стига до първите етажи близо
- Няма място да се сложи стъклена преграда на душа
- Кухнята се проветрява от другия край т.е. кюфтета и риба само на ресторант
Това не зависи от ремонта, а понякога и от купувача, ако е пазарувал на зелено.

Цената си е сметната точно за района и момента. Просто не на всеки му се дават, отгоре на НСА има апартаменти на гола стена, все още гледащи към нещо, за същата цена ~+72000
Малко се е понапълнил района, но за наем винаги ще има хора Simple Smile

# 99
Като си купуваш жилище ти давт и схема на имота. На нея виждаш къде имаш греди, къде е тухла и т.н. Аз си намалих банята, като изправих една от стените, точно за един ден работа, нищо собено.
Кюфтета и риба си мирише в целия апартамент дори и кухнята ти да е на терасата.

# 100
  • София

Тази цена е абсурдно висока за такава квадратура и то в Студ. град... дори на фона на сегашния пазар. За 72 може да си намерите купувач.

# 101
Боже, къде ги тези купувачи? Защо не ни звънят? Апартаментът е стара тухла, партер, за тотален ремонт и изкорубване, до Спортната зала.

А за къщата - абсурд да се намери кой да я купи на цитираната цена. Ако въобще някой е склонен да даде петцифрена сума в лв, сигурно ще го разцелувам.

В Имот.бг също не виждам такива цени за аналогични жилища и/или къщи.
Спортната зала не е ли на Триъгълника даже? Живяла съм няколко години на Ниш, от другата страна на болницата. Освен това партер и тотал щета също подбиват цената.

# 102
Не знам, не съм от града, ходя само на гости. В търсачката на Имот.бг този район фигурира като "център", но нямам представа от кварталите аз лично. Даже не знам кое е "триъгълника".  Blush

# 103
Не ми е от година, а от вчера просто така го пуснах за майтап да видя реакциите на хората. А иначе един познат като разбра че ще го пускам под наем ми даваше 77к да го купи, но отказах. Цените като ги гледам сега са 800 Евро на кв на зелено и по 950-1000 с акт 16 и те даже са забити до други сгради итн а моя е на булевард и е тихо колкото и да не ви се вярва(понеже не е този на фантастико, където минават баровците с яките коли, а този под него)

Мда, винаги има по един такъв, но като му кажеш "дай парите" и потъва в неизвестност.

# 104
На думи всички са големи, дойде ли време за даване на пари е друга работа

Общи условия

Активация на акаунт