Обсъждане на имотни обяви 2

• 73 965
  • 791
  •   1
Отговори
# 765
Ето и аз да споделя един бисер:
https://www.olx.bg/ad/prodavam-tri-staen-apartament-v-kv-gotse-d … D368-ID7tl5L.html

1325 Е/кв.м. за това чудо дето да те е гнус да влезеш вътре... Че и голяма площ, колко ринене ще падне. Не е като горното в Западен Парк 45 квадрата. А то, между другото, сигурно е някаква измама. 35к евро едва ли някой ще си го продаде.
Някой по-горе писа "аз мисля, че толкова трябва да струват двустайните" - хубаво, ама с мислене не става. Ти ако имаш двустаен апартамент, ще си го пуснеш ли в момента за продан за 35к? И какво ще направиш с парите - ще ги вложиш на 1% лихва, за да вземаш 350 евро доход на година, или пък ще си купиш половината от нормален двустаен, който ще е поне 70к?

# 766
https://www.olx.bg/ad/prodavam-tri-staen-apartament-v-kv-gotse-d … D368-ID7tl5L.html

1325 Е/кв.м. за това чудо дето да те е гнус да влезеш вътре... Че и голяма площ, колко ринене ще падне. Не е като горното в Западен Парк 45 квадрата. А то, между другото, сигурно е някаква измама. 35к евро едва ли някой ще си го продаде.
Някой по-горе писа "аз мисля, че толкова трябва да струват двустайните" - хубаво, ама с мислене не става. Ти ако имаш двустаен апартамент, ще си го пуснеш ли в момента за продан за 35к? И какво ще направиш с парите - ще ги вложиш на 1% лихва, за да вземаш 350 евро доход на година, или пък ще си купиш половината от нормален двустаен, който ще е поне 70к?
Мале, това горяло ли е?

# 767
Идеално е, само да не беше толкова висок и последен етаж.

# 768
Мерси Simple Smile Тук на тела само някакви дървета виждам Simple Smile Като стана въпрос новите кули на НДК продадоха ли ги? Онези пентхауси по 2.5 милиона бяха супер. Simple Smile

# 769
Това съм готова да се закълна, че е един апартамент в ж.к. Славия, който преди две години се продаваше от ЧСИ. Много беше хубав между другото. Горял беше, но огромен, с голяма светла таванска стая с изведена вода, чудесно вътршно разпределение, тристаен с немски преход, вътрешен, поддържана тухла от 60те. Началната цена беше около 60 000 лв. Не знам за колко се продаде в крайна сметка, защото ни спря това, че е на почти 60 години, но едва ли е стигнал повече от 100 000 лв.

ЕДИТ: Сега погледнах пак снимките - по изгледа съдя, че е в Гоце Делчев, но този синьозелен олющен гардероб съм убедена, че съм го виждала. Е, явно не е бил произведен за един апартамент само. Simple Smile

# 770
Мерси Simple Smile Тук на тела само някакви дървета виждам Simple Smile Като стана въпрос новите кули на НДК продадоха ли ги? Онези пентхауси по 2.5 милиона бяха супер. Simple Smile
Ами, виси си огромен трансперант с тел за продажби, даже го бях постнала тука (тел., не трансперанта Simple Smile) за който има мерак, но гледката от тях ще е доста различна Wink
Това съм готова да се закълна, че е един апартамент в ж.к. Славия, който преди две години се продаваше от ЧСИ.
Скрит текст:
Много беше хубав между другото. Горял беше, но огромен, с голяма светла таванска стая с изведена вода, чудесно вътршно разпределение, тристаен с немски преход, вътрешен, поддържана тухла от 60те. Началната цена беше около 60 000 лв. Не знам за колко се продаде в крайна сметка, защото ни спря това, че е на почти 60 години, но едва ли е стигнал повече от 100 000 лв.
ЕДИТ: Сега погледнах пак снимките - по изгледа съдя, че е в Гоце Делчев, но този синьозелен олющен гардероб съм убедена, че съм го виждала. Е, явно не е бил произведен за един апартамент само. Simple Smile

Обявата е реална, най-вероятно, и наистина е от ЧЛ, защото снимките са реални, макар и много зле направени, а не онези фотошоповски заблуди, които брокерите така обичат, и които заблуждават много. И не е горял, просто е много занемарен. Сега видях, че пише ЕПК от 1950-та, не е ли рано за тези ЕПК-та, те масово се строят през 1970-те.

# 771
Често се преувеличава с цените за ремонт. 20 000 евро са страшно много пари за ремонт и то на толкова малко жилище. Макс 20 000лв и то с обзавеждането, което няма да е с мебели от Виденов Wink

Не смятам, че се преувеличава много много. На мен за обзавеждане на двустайно 50 кв. ми излезна около 14к лв като съм гледал да се пести от почти всичко - майстори не сме викали, прешпакловахме сами, кухнята само поръчахме плоскостите да са разпробити, сами сме я сглобявали. Това при положение, че банята беше вече готова и в коридора и кухненската част на хола имаше вече плочки! Спалнята е от Виденов (доста недоволен съм между другото). Като се замисля около 2,5-3к лв отиват само за отоплението и топлата вода, защото и това си е инвестиция, ако няма ТЕЦ сградата. Ползвахме най-евтиния ламинат (7мм). Уредите ги взехме от магазин за уреди с транспортни дефекти, избирал съм ги да им няма нищо, но въпреки това само уредите излезнаха около 2к. Общо взето, покрай вдигането на цените на строителството се вдигат много и цените за обзавеждане. И това е без да се ползват майстори, всичко сме си го правили сами за себе си. Ако се ползваха майстори за шпакловането, боядисването и сглобяването на мебелите, според мен щеше да излезе поне с няколко хиляди отгоре.
Не знам какво сте правили, аз направих цял тристаен апартамент за под 20к с чисто нови уреди и то не нисък клас Simple Smile

Последна редакция: пт, 25 май 2018, 14:43 от DonJon

# 772

Е, на един пазар, когато има купувач и продавач, е напълно нормално купувачите да искат по-ниска цена, а продавачите - по-висока. Явно ти гледаш нещата от гледната точка на продавач, докато аз от тази на купувач. За мен не е нормално да се искат толкова високи цени за сгради, които скоро ще се разпаднат (въпросната сграда в Западен Парк), плюс локация с 40000 от братята ромляни в близост! Аз мисля, че ако го пуснат на повече от 40 000 евро, е непродаваем онзи апартамент, независимо какви са лихвите в банките.

# 773
Често се преувеличава с цените за ремонт. 20 000 евро са страшно много пари за ремонт и то на толкова малко жилище. Макс 20 000лв и то с обзавеждането, което няма да е с мебели от Виденов Wink

Не смятам, че се преувеличава много много. На мен за обзавеждане на двустайно 50 кв. ми излезна около 14к лв като съм гледал да се пести от почти всичко - майстори не сме викали, прешпакловахме сами, кухнята само поръчахме плоскостите да са разпробити, сами сме я сглобявали. Това при положение, че банята беше вече готова и в коридора и кухненската част на хола имаше вече плочки! Спалнята е от Виденов (доста недоволен съм между другото). Като се замисля около 2,5-3к лв отиват само за отоплението и топлата вода, защото и това си е инвестиция, ако няма ТЕЦ сградата. Ползвахме най-евтиния ламинат (7мм). Уредите ги взехме от магазин за уреди с транспортни дефекти, избирал съм ги да им няма нищо, но въпреки това само уредите излезнаха около 2к. Общо взето, покрай вдигането на цените на строителството се вдигат много и цените за обзавеждане. И това е без да се ползват майстори, всичко сме си го правили сами за себе си. Ако се ползваха майстори за шпакловането, боядисването и сглобяването на мебелите, според мен щеше да излезе поне с няколко хиляди отгоре.
Не знам какво сте правили, аз направих цял тристаен апартамент за под 20к с чисто нови уреди и то не нисък клас Simple Smile

wow,  кой ви е майсторът? на мен само за труд ми искат 20 хиляди. И аз правя ремонт на тристаен 100м2 - само вратите 9бр + дограмата са ми 10 хиляди само. Окаченият таван е 30лв м2 без изгъзици - още 3 хиляди, паркет в стаите, гранитогрес в холокухня - 5 хиляди и да не продължавам шпакловките на всички стени, подмяна на ел инсталация, банята отделно перо, и то при положение че караме икономично. Мебелите не ги смятам въобще - но и там да ти се доплаче ако искаш нещо по читаво. Ние чак съжалихме че не го продадохме апартамента и да си купим нещо по-малко, направено.

Последна редакция: пт, 25 май 2018, 15:39 от Zuzi Vasileva

# 774

wow,  кой ви е майсторът? на мен само за труд ми искат 20 хиляди. И аз правя ремонт на тристаен 100м2 - само вратите 9бр + дограмата са ми 10 хиляди само. Окаченият таван е 30лв м2 без изгъзици - още 3 хиляди, паркет в стаите, гранитогрес в холокухня - 5 хиляди и да не продължавам шпакловките на всички цени, подмяна на ел инсталация, банята отделно перо, и то при положение че караме икономично.

Не му обръщайте внимание, той само си приказва. Тук има един-двама господа, които все много знаят и на тях всичко им е перфектно и без пари. Въздухът им чист, гледката чудесна, кварталът прекрасен, всичко им е евтино и висококачествено...всезнайни хвалипръцковци.

# 775

wow,  кой ви е майсторът? на мен само за труд ми искат 20 хиляди. И аз правя ремонт на тристаен 100м2 - само вратите 9бр + дограмата са ми 10 хиляди само. Окаченият таван е 30лв м2 без изгъзици - още 3 хиляди, паркет в стаите, гранитогрес в холокухня - 5 хиляди и да не продължавам шпакловките на всички цени, подмяна на ел инсталация, банята отделно перо, и то при положение че караме икономично.

Не му обръщайте внимание, той само си приказва. Тук има един-двама господа, които все много знаят и на тях всичко им е перфектно и без пари. Въздухът им чист, гледката чудесна, кварталът прекрасен, всичко им е евтино и висококачествено...всезнайни хвалипръцковци.
Понеже с думите за чистия въздух, чудната гледка и прекрасния квартал си мисля, че визираш мен заради отговорите ми по-горе. Ще ти отговоря, че никъде не съм споменавал ниски цени и високо качество в едно изречение. А нещата за въздух, гледка и квартал са си факт и няма смисъл да лъжа, че не е така.

# 776

wow,  кой ви е майсторът? на мен само за труд ми искат 20 хиляди. И аз правя ремонт на тристаен 100м2 - само вратите 9бр + дограмата са ми 10 хиляди само. Окаченият таван е 30лв м2 без изгъзици - още 3 хиляди, паркет в стаите, гранитогрес в холокухня - 5 хиляди и да не продължавам шпакловките на всички стени, подмяна на ел инсталация, банята отделно перо, и то при положение че караме икономично. Мебелите не ги смятам въобще - но и там да ти се доплаче ако искаш нещо по читаво. Ние чак съжалихме че не го продадохме апартамента и да си купим нещо по-малко, направено.
Аз апартамент не строя като вас ами си го купих построен на шпакловка и замазка, всичките ми инсталации и тръби са нови. Имам 3 врати по 300лв бройката. Дограмата е нова Рехау, защо по дяволите да я сменям? Майстора ми направи само една фина шпакловка и си боядисах.
Гранитогреси и ламинати си влизат в цената, която съм споменал. Окачен таван не съм правил... мина му модата отдавана. Нищо не съм карал икономично, в банята гранитогрес от 70 и 120лв...мивки, смесители рока, структура Грое и т.н. Много добре знам за какво става дума Simple Smile

п.п. аз гледка също си имам... който си няма да си намери Simple Smile За чист въздух в София има ли смисъл да говорим? Simple Smile

@Moралка.... само недей да визираш мен, защото спомените и касовите бележки са ми много отскоро и празни приказки не говоря Wink

Последна редакция: пт, 25 май 2018, 16:36 от DonJon

# 777
Абе този тристаен апартамент къде ги има тези 9 врати, дори и входната да смятам, пак са 6 - 3 стаи, 2 бани, 1 входна. Плюс това има значителна разлика в цената ако ще се изрива всичко - входна врата, дограми и подобни.

# 778
Абе този тристаен апартамент къде ги има тези 9 врати, дори и входната да смятам, пак са 6 - 3 стаи, 2 бани, 1 входна. Плюс това има значителна разлика в цената ако ще се изрива всичко - входна врата, дограми и подобни.
Входна - 1, кухня - 1, хол преходен - 2, 2 на стаи, 1 баня, 1 тоалетна, 1 мокро/килер

# 779
https://m.olx.bg/ad/ednostaen-lyulin-10-obzaveden-CID368-ID7uHhM.html

Да не надява напразно някой на тия фейкаджии 😉

Общи условия

Активация на акаунт