Обсъждане на имотни обяви 2

• 73 973
  • 791
  •   1
Отговори
# 735
Не са лоши и двата апартамента, а цената - висока, ниска - има си пазар, той да определи. Факт е, че със 70к евро няма как да вземеш истински двустаен ремонтиран и обзаведен, особено в Борово, в Разсадника може би...
Виж обаче, тези глупости за "7% доходност" би трябвало да ги забранят с някакъв кодекс за рекламите. То докато го купиш си на 70к евро, значи 4900 евро годишно или 800 лева на месец чист доход трябва да носи. А къде е данък сгради/такса смет, къде са периодичните ремонти - тази кухня от Икея да не е с 20 години живот, къде са евентуалните празни месеци без наемател?
Над 5% който се надява от имоти в София в момента да получи, по-добре да се ориентира към някоя пирамида, само там има "гарантирано" по-висока доходност.

# 736
  • Sofia
До кога ще е това покачване на цените?!
Направо съм в потрес... днес гледам обява за едностаен панел в Люлин за 47000€... безумие Fearful

# 737
Еееее, не, как панел 82-ра на Стамболийски за 1400 евра на квардрат.. Animal Speak No Evil

# 738
  • София
Малко извън темата, но по темата. Simple Smile
Малката ми дъщеря е в процес на търсене на апартамент под наем в Лондон. Същите номера като тук - набирателни обяви, снимки от други имоти. Да не говорим за отделните такси, които събират.

# 739
До кога ще е това покачване на цените?!
Направо съм в потрес... днес гледам обява за едностаен панел в Люлин за 47000€... безумие Fearful

Е как ще е безумие ? Тука икономическите гений казват че балон няма  и цените ще растат всеки месец с по 10% и то завинаги.

# 740
С по 10% на месец разбира се, че не. Но като гледам всички други цени се качват по 5-10% на година - храна, гориво, парно, ресторанти, и каквото се сетиш. Също и цената на труда се качва с толкова в последните години, демек заплатите.
Та, ти пък смяташ, че всичко друго ще се качва, но точно имотите ще паднат?
Или мислиш, че всички цени - на всичко - главоломно ще паднат?

# 741
  • Плевен
Здравейте. Опитвам се от 2 седмици да се добера до повече информация за комплекс Силвър Сити..., но все удрям на камък. Попрочетох темата и се изказвате компетентно за кварталите, та за това се реших да пиша и тук...Изчела съм де що пише за комплекса, вкл.и блога на собствениците, където последното публикувано мнение е доста старо. Моля Ви, ако някой може да ми даде повече информация за там, като ме интересува основно отоплението на комплекса (дали през зимата е топло в жилищата), което е централно на газ. Успява ли да се стопли без да се пускат климатици, печки и т.н.? Каквато информация да ми дадете, все ще ми е от полза..Харесали сме си жилище там, но сме с малки деца и ми се иска предварително да знам какво да очаквам.. а не да заведа цялата чета и да се окаже, че ще ни тракат зъбите от студ, има течове, проблеми, живущите са откачени...и т.н. Предварително благодаря!

# 742
Нямам информация за там, но защо просто не отидеш директно и не попиташ хората, които влизат и излизат? Знам, че звучи налудничаво, но аз съм ходила и разпитвала съседи смело, за късмет всички са били повече от отзивчиви и с удоволствие са ми отговаряли на въпросите.

Може да се разходиш до там към 6 - 6.30, когато хората се прибират от работа, и да заприказвяш някого. Портиерите също обикновено знаят доста за сградата.

# 743
  • Плевен
Да, тази идея ми е минала през акъла, ама ме достраша да не ме обяват за луда..Инак дръпнах една жена от поддръжката и я питах, тя толкова ласкаво се изказа за входа и изобщо за комплекса, че направо ме усъмни...Мнителна съм и... 🙄

# 744
Ходил съм няколко пъти на гости там преди 5-6 години и беше много добре. Беше топло и с хубави общи части. Единствения проблем тогава беше, че имаше хора, които бавиха плащанията. Но май после смениха управлението и се подобриха нещата.

# 745
ох,аз за малко да си навлека гнева на съседите, че пуснах едни потенциални купувачи във входа, уж се продавал апартамент...Като тръгнаха да звънят от врата на врата да питат кой се продава, умрях от срам. Повече такова нещо-не.
А и предполагам, ако питаш съседите, все негативи ще ти кажат - покривът тече, мазетата са пълни, съседите не си плащат за входа, водата в басейна не се сменя никога, едва ли някой ще каже “супер е, идвайте”.

# 746
  • София
Не го знам този комплекс.
Но имам роднина, която се отоплява с газ. Доволни са, приятно топло е като съм била у тях.
Предполагам, че отоплението може да се регулира по апартаментите и да ви е топло.

# 747
Какво ще кажете за тази обява? Вярно, че е за тотален ремонт, но пък и цената е окей. Личното ми мнение е, че горе долу толкова трябва да струва едно двустайно апартаментче за ремонт.

https://www.imot.bg/pcgi/imot.cgi?act=5&adv=1b15254334803502 … k=3rdqd9&f1=1

Извинявам се, чак сега прочетох, че ще е на търг.

# 748
тази кухня от Икея да не е с 20 години живот, .
Даже са с 25 години безплатна гаранция, като не ти разбира балалайката недей ръси бисери Wink

# 749
Ясен е контекстът, поддръжката струва пари.
Не разбирам заяжданията и призиви за мълчание във форум.. като във форум за коли сме и някой е написал "обичам ауди" в бмв темата, и се почва с простотията

Общи условия

Активация на акаунт