Юлски мами 2018- Тема 4

• 56 270
  • 739
  •   1
Отговори
# 60
И аз ще ходя на 3та фетална, защото при мен има предпоставки за проблеми с развитието. До сега всичко е идеално, но искам пак чуя, че всичко е наред. А и ми е много приятно да ходя при д-р Сигридов, та ще се възползвам. Сигурно ще мина през него и в 36 седмица, за да ме огледа пак и за консултация за раждането.

# 61
Здравейте момичета! Пиша ви от името на Nataliq777 (момичето което е било изпратено вкъщи със разкритие)
Копирам съобщението й:
Цитат
незнам защо не мога да пиша в групата пише ми заключена.Първо доктора се казва доцент Стойков.За мое нещастие днес по спешност ме оперира един млад доктор.Родих момченце 900 грама даже му дадох и име Атанас,НО ЗА МОЯ НАЙ ГОЛЯМА БОЛКА ТО ПОЧИНА😢😢😢ДАЖЕ НЕ СЕ ПОСТАРАХА СА ГО ОТКАРАТ В ПЛЕВЕН.Родителите ми го видели и те изключили апарата му за дишане имам една единствена снимка малък но хубав мъж съм имала.Родил се е син и трудно дишал.Според мен те даже не сее постараха да го спасят.Вмомента съм на мн успокоителни и антидепресанти...Надявам се да напишеш на момичетата в групата...

# 62
  • Карнобат
Здравейте момичета! Пиша ви от името на Nataliq777 (момичето което е било изпратено вкъщи със разкритие)
Копирам съобщението й:
Цитат
незнам защо не мога да пиша в групата пише ми заключена.Първо доктора се казва доцент Стойков.За мое нещастие днес по спешност ме оперира един млад доктор.Родих момченце 900 грама даже му дадох и име Атанас,НО ЗА МОЯ НАЙ ГОЛЯМА БОЛКА ТО ПОЧИНА😢😢😢ДАЖЕ НЕ СЕ ПОСТАРАХА СА ГО ОТКАРАТ В ПЛЕВЕН.Родителите ми го видели и те изключили апарата му за дишане имам една единствена снимка малък но хубав мъж съм имала.Родил се е син и трудно дишал.Според мен те даже не сее постараха да го спасят.Вмомента съм на мн успокоителни и антидепресанти...Надявам се да напишеш на момичетата в групата...

Направо думите са излишни...Ще замълча и само ще кажа,че изпращам хиляди прегръдки...С теб съм...

# 63
  • Пловдив
Тъжно, нямам думи..........

# 64
Бъди силна!
 Нямам думи... тъкмо вчера четях какви шансове имат бебешоците да оцелеят сега и ми се сториха оптимистични прогнозите, но ...явно съм сбъркала!
С теб сме!

# 65
  • Варна
Нямам думи!
Докторите наистина не са направили нищо...
Наталия, сега не е времето да бъдеш силна изреви си всичко, викай, крещи Sad
Потърси подкрепа на психолог, дано близките те подкрепят колкото е нужно и бъдат до теб !
Лекарите е трябвало да се борят за него.. , когато си стъпите на краката си търсете правата, ако имате сили Sad

# 66
Милата Наталия, защо трябваше да се случи...
Четох, че още от 23 седмица бебетата имат 40% шанс да оцелеят, но уви...
Аз също съм губила плод, но едва в 8 семица /макар, че имаше сърдечна дейност.../но в толкова напреднала седмица, то си е човек... :Cry Чувството е смазващо болезнено...
Майчиният организъм е много силен, трябва да бъдеш силна, за да дадеш нов живот.
Прегръщаме те.

# 67
  • София
Наталия, сърцето ми се разби, като ти прочетох разказа! Много силно се надявах да се случат нещата и да се развият докрай.
Нищо, че не те познавам, изпитвам огромна болка от това,което ти се е случило и се надявам че занапред нещата ще се развият благоприятно и ще можеш да гушнеш едно сладко бебе!
Пращам ти много прегръдки!

# 68
Много ужасна новина.. Съжалявам искрено.

# 69
Мила Наталия, кураж Heart Направо ми се сви сърцето, така се надявах всичко да е наред и просто да си била на някое притно местенце и затова не си писала Sad
Наплачи се хубаво сега, но после - горе главата Heart

# 70
Съжалявам, Наталия 😢

# 71
И от мен съболезнования... Sad

# 72
Много съжалявам Наталия! 😢Нека почива в мир малкото ти ангелче! ❤Нека Бог те дари с много сила, Майчице! Прегръщам те силно! ❤❤❤

# 73
  • София
Сила и кураж мила, мисли позитивно и че така е било писано. Дай боже ще си имате друго детенце скоро.

# 74
Наталия, силна прегръдка и от мен Hug Много съжалявам за загубата ти!

Общи условия

Активация на акаунт