Октомврийчето пюрета иска вече, порасна малкото човече - Тема 7

• 59 990
  • 775
  •   1
Отговори
# 225
Някой в някакво интервю май при Гала беше казал ,,Ядем евтина храна и даваме малко пари, за да можем да даваме после пари за скъпи лекарства" нещо от тоя тип беше. Такава гадна храна ядем, че после 100 г.не можем да се разложим с извинение
И не само евтината храна, ами се бъка със 100 неща вътре за да е по-дълготрайна, по-вкусна и съответно да се печелят повече храни. Да не забравяме и стреса,супер много неща се отключват от стрес, ужасния въздух който дишаме, всичките видове препарати които използваме за какво ли не....Наще баби на село едно време само мистър пропър са ползвали и все кредити са изплащали, гледали са само кофти новини и са карали коли с нафта преполагам:)

# 226
  • София
Ема колко си права ако знаеш. Аз като го говоря хората ме мислят за ненормална .
Елени киселее от снощи много. Зъби ли са що ли незнам. Вече спо само два пъти на ден о 2 до 3 часа преди обяд и следобяд и вечер направо ляга към 21 ч. Буди се към3.30 да яде и до 9 сутрин. Добре е май.

# 227
Цитат на: midnightStar link=topic=1028237.msg36546610#msg36546610 date=152г3105588
Ема колко си права ако знаеш. Аз като го говоря хората ме мислят за ненормална .
Елени киселее от снощи много. Зъби ли са що ли незнам. Вече спо само два пъти на ден о 2 до 3 часа преди обяд и следобяд и вечер направо ляга към 21 ч. Буди се към3.30 да яде и до 9 сутрин. Добре е май.
нали знаеш.че хората отричат нещата които знаят че ги правят а не са ок:) аз не ги отричам ама така живея аз лично по спокойна , няма начин живее в този век и я тези условия ако човек не иска или свиква с другия начин на живот или рискува да пукне по рано хахах:)

# 228
Някой в някакво интервю май при Гала беше казал ,,Ядем евтина храна и даваме малко пари, за да можем да даваме после пари за скъпи лекарства" нещо от тоя тип беше. Такава гадна храна ядем, че после 100 г.не можем да се разложим с извинение
И не само евтината храна, ами се бъка със 100 неща вътре за да е по-дълготрайна, по-вкусна и съответно да се печелят повече храни. Да не забравяме и стреса,супер много неща се отключват от стрес, ужасния въздух който дишаме, всичките видове препарати които използваме за какво ли не....Наще баби на село едно време само мистър пропър са ползвали и все кредити са изплащали, гледали са само кофти новини и са карали коли с нафта преполагам:)

Не е само храната и стреса. Живеем в консуматорско общество, където потреблението на енергия и вода на повечето континенти е безумно пилеено, а в Африка умират от жажда и глад деца. Сега по празниците се наблюдава масово запасяване с продукти, които след това се изхвърлят, а може да се дарят на бедни, домове и т.н. Истината е, че душите на много хора се скапаха, отношенията им са фарс и илюзия, живеем, за да се покажем как празнуваме, какво купуваме, къде почиваме. А спокойствието и чистата съвест са мираж, всичко е от хората. Щом те устройва консуматорски начин на живот, ядеш боклуци, пиеш боклуци, общуваш с боклуци.
 Моята теория е, че човек, ако желае да подобри качеството си на живот във всеки един аспект, трябва са смени мирогреда си, да пресява не само храната, а и хората, да не губи времето си с негативни хора, хора, от които нищо не може да научи. Времето е ценно и никога не можеш да го върнеш, за аз започнах да филтрирам отношенията си, и прозрях, че промяната започва отвътре, не отвън.

# 229
Предният ми пост е малко философски, но изразих мнение, извинете ме, ако съм прекалила.

# 230
Христос воскресе бъдете здрави и благословени вие и семействатахви. Ставам рано рано с 1 въпрос. Как правите кашата нещо  много гъста ми става Sad

# 231
  • София
Мартс, мери само водата по указание на опаковката а останалото го давай на око...сложи първо 1 супена, после 2 и виж как е

# 232
  • София
Христос Воскресе! Бъдете здрави и щастливи!

Каша също правя на око

# 233
  • София
Воистина Воскресе!
Здраве за всички , мир и спокойствие.

О Цвете колко съм съгласна с теб ако знаеш.

# 234
Воистина воскресе, момичета!

Каш съм взела на Топфер. В указанията пише 100мл вода с 4 супени лъжици. Не ми става гъста, но слагам равни лъжици, не с връх. И самите лъжици не събират много, че не са много дълбоки. Слагам 75мл с 3 лъжици и добавям плодово пюре.

Домашните пюрета според вас също ли трябва до 24 часа да се консумират? Леко прекалено ми е. Не виждам на нещо без животински продукт вътре, прибрано в хладилник веднага и без да е ядено от него, какво ще му стане за малко повече от ден.

# 235
Честит първи Великден на всички дечица! Светъл празник ви желая!
аз ползвам каша на Хип. Слагам лъжица каша, 60 мл АМ и 3 малки лъжички пюре от слива. Ако е необходимо слагам малко вода. Не следвам инструкциите

# 236
Светъл празник, мамчета! Бъдете здрави 🤗
Използвам да ви питам сега като е по- слънчево по колко вит Д давате на дребосъците?

# 237
На последната консултация казаха да го намалим на 1 капка, а от май да го спрем.

# 238
Честит празник! Здраве и благоденствие ви желая!

# 239
  • Варна
Светъл празник! Мир и просветление!

Общи условия

Активация на акаунт