Октомврийчето пюрета иска вече, порасна малкото човече - Тема 7

• 59 989
  • 775
  •   1
Отговори
# 600
Аз го сменям в количката Simple Smile .

# 601
Също сме по цял ден навън и го сменям в количката.

# 602
  • София
Аз сменям в количка, в заведение на закътано място, изобщо, където падне! Grinning

# 603
  • София
Аз съм от тези, които излизат по цял ден навън. Сутрин варя, пасирам обяда и излизаме към обяд 12-12.30. Яде навън, спи навън, играе си навън. Гушкам го, разглежда, люлея го на люлка. Сменявам памперси където и когато има нужда, не се притеснявам грам. Само ако духа действам бързо или се крием на завет. В общия случай се прибираме межде 19 и 20ч. Чувствам се заредена, спокойна и щастлива. Излизаме с една маминка от групата във фейсбук, живеем близо и ни е супер готино.

# 604
Само аз ли се измарям като излизаме?? Обикалям града почти и се прибирам парцал... Излизаме в 10-11 и се прибираме в 18. Само ако реша го храня и преобувам в моите родители, те живеят на центъра. Иначе още не е свикнал с лятната количка. Само цока биба и се пули. Няма гък. Не мърда.. водя го на площадки. Люлея го.
Аз сама си правя пюрето от тиквички.
Много по-лесно евтино е сама да си ги правя. А и си докарвам консистенция , подходяща за него.

# 605
И аз, и аз се изморявам цял ден навън. И освен това нищо за себе си не мога да свърша. А обичам по време на сутрешния сън да потренирам, да почета нещо, едно-друго да оправя. После обядваме и излизаме до към 4-4 и нещо. Към 6 катонсе върнат ММ и голямата може пак да излезем.

# 606
Аз вече минах на летен режим и излизаме сутрин от 10 до към 12:30, прибираме се и си лягаме заедно да спим. После към 17 ч. пак излизаме за 2-3 часа. Сутрин обикаляме някой парк, а следобед квартала.

Честити 6 месеца на всички "набори" в групата, помня, че на 20ти много дечица се родиха.

# 607
И аз ще сменя режима. Пусна ми да маам крачоли. Само кафета и нищо. Детето може да спи и навън и в нас. Поне няма претенции. Но като стане много горещо няма да сме по цял ден навън

# 608
Такава загуба на време ми е това трамбоване в парка, че...Вместо да си почина или да направя нещо за себе си, аз бутам количка и ...нищо не правя:(Добре че дружките около мен са читави, че инак съвсем щях да се сдухам.Всяка капка дъжд и всеки полъх на вятъра използвам за повод да не излизам😁

# 609
Честно казано и аз се изморявам,но пък и като съм сама вкъщи цял ден,се сдухвам.Най-добре се чувствам като съм си в родния край.Можеш спокойно да стигнеш от единия край на града до другия пеша.Няма го това движение по пътищата и мръсния въздух както в големия град.Спокойствие,свеж въздух и тишина..Мога да си се разхождам из двора с количката под лозата. Simple Smile Ех,носталгия ме хваща за бащиния дом..

# 610
Всеки ден ми е толкова различен, че не смея да казвам нищо вече :Д Ама се оправяме, това е важното, движим си всичко напред, беба е здрава, какво повече.

Днес се хванах, че й пея криско :Д съвсем откачих ахахах

# 611
Аз пък преместих малкия в стаята вече на големия да са си двамата и да свиква защото той вече спи по цяла нощ, обаче по обед заспиването им е о,ужас, хилят се, забавляват се, ама ги оставям защото трябва да свикват. Днес след 1 часова борба заспаха:) В детската на големия има варицела, вярно не е в неговата група ама знае ли човек, аз затова понеделник скорострелно отивам да ми бият ваксина че нали не съм я карала. Намерих човек който ги слага и ги взима от Гърция. Завеждащ е отделението в инфекциозна. Педиатъра на бебока каза че мога да му имам пълно доверия и отивам пък да видим:)

# 612
  • София
Моят преди две госини изкара варицела супер леко. И то никой нямаше в детската тогава.

Аз излизам преди обед 2 до 3 часа макс. И следобяд или привечер ролкова. Храна и памперси не нося с мен. Цял ден навън не мога. А и вкъщи обичам да стоя .

# 613
  • София
Е значи не съм единствената, която иска време за себе си. Grinning
Когато спи сутрин гледам да правя някакви неща за мен си - тренировка, книга , филм.
Общо взето излизаме след обяда до към 5 - 6. Но и аз си нямам другарче в квартала и е изключително скучно сам навън. Поне докато детето не почне да щъка.

# 614
Завиждам ви за времето за вас. Аз такова когато ММ не си е вкъщи нямам. Бебка през деня не спи, много рядко да изкара повече от 40 минути дрямка. Днес я оставих с коланите на шезлонга докато чистя, изтрая 20 минути и се почна мрънкане и рев.

Общи условия

Активация на акаунт