Усмихнато и дяволито, Юнското мъниче учи се да тича!

• 10 536
  • 283
  •   1
Отговори
# 270
Честит Първи Рожден дан на Симона, да ви е жива и здрава и много да ви радва Амарена.

# 271
ЧЕСТИТА ЕДНА ГОДИНКА НА МАЛКАТА ПРИНЦЕСА СИМОНА!

bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet

# 272
mimes, поканите аз сама ги направих, е ако трябва да съм честна татито ги дооформи със снимки.Станаха хубави според мен Embarassed

Какви са тези покани?
Пак нещо съм изтървала

# 273
Честит Първи Рожден Ден, Симона!
Пожелаваме ти да растеш здрава, щастлива и много игрива! Много да слушаш и да радваш мама и тати!

От мен и  Калина

# 274
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СИМОНА!! ДА РАСТЕ УМНА И КРАСИВА ЗА РАДОСТ НА МАМA И ТАТИ!!! smile3510 bdbaloni baloni

Ех, вчера как хубаво си изкарахме....люлки, въртележки..голям кеф май аз повече се забавлявах Flushed 1swing dancing

И сега да се оплача, нещо май една година по-късно ме улавя "следродилната" депресия Cry
При вас как е?

Хамелионче голям майтаааап!!

Роси е много сладка..и каква хубава рокля иам Heart Eyes
Хайде лек и слънчев ден!

# 275
Честит Рожден Ден и щастливо детство на Симона!

И сега да се оплача, нещо май една година по-късно ме улавя "следродилната" депресия Cry
При вас как е?
И аз го раздавам нещо изнервено напоследък без конкретна причина.
Сиси, много е сладка госпожица Роси Heart Eyes

# 276
Честит рожден ден на Симона!!!

Ние с Бобсъна прекарахме кротко вчерашния ден,след поредица луди дни и нощи.
Обаче нощес ни го върна 100%.Няма ли да избиват вече тези зъби,че не се издържа  smile3514 smile3511 smile3515
Освен ,че пищя и врещя цяла нощ,в 4 часа,реши ,че ще си играе.
Та така до 5.30ч. -рита,блъска,рита,пищя ,изобщо...
Та се замислям все повече да взема багажчето и при мама.Тя една нощ да го гледа да се наспя,ще е голямо облекчение.
Илианче,мен не ме е пускала депресията.

# 277
Добро утро и от нас. И ние сме от ранобудните - 08:00 часа бяхме на крак.
Роси наистина е много нежна - прекрасна малка сладурка е.
Илиянче я пусни някоя снимчица на малката и жив каква принцеса си имате - каква следродилна депресия те е наела - имаш ли време за това  Mr. Green  Heart Eyes
Честит Рожден ден на Симона - много здраве, щастие и красиви моменти.

Последна редакция: пт, 02 юни 2006, 09:49 от hamelionche

# 278
  • София
                          newsm59  ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СИМОНА!  newsm59

Да расте щастлива и засмяна!

# 279
  • София
  newsm59Честит Рожден Ден на Симона! Да е здрава, весела и щастлива!  nbirthday

Сиси, много сте сладки, но и аз се присъединявам към мнозинството, повече ме кефиш с тъмна коса  Hug

Мацки, ще подготвям новата тема. Някой да не почнал вече  newsm78

# 280
Честит рожден ден на Симона и от нас   bouquet

За общия рожден ден, исках да питам как ще събираме капарото  newsm78 или ще го дадеме на деня на място?

Иляна, знам как се чувстваш мен съвсем наскоро ме пусна тази следродилна депресия. А може би беше от недоспиване, но си бях зла и заядлива  Crazy . Сега явно свикнах да не спя и по се търпи. Лошото настроение може и да е от лошото време! Пожелавам ти да е моментно лошо настроение и вече да е минало   bouquet
Хамелеонче 8'00 изобщо не е ранобудно  Laughing . Направо сте късметлии Simple Smile Ники от няколко дни става в 8-9 и е супер. Преди това беше решил да става в 6  Crazy
Изабела не спането си се отразява на всички ни (освен на тези щастливци, които могат да спят малко и да са в кондиция). Дано да започне да спи Бобсъна! Иначе е много сладък  Grinning
Сиси много сте готини, малката има направо детски черти на лицето вече, а не бебешки  Heart Eyes
Айде, че нещо ме ревнуват от комп-а май  Thinking

# 281
mimes, поканите аз сама ги направих, е ако трябва да съм честна татито ги дооформи със снимки.Станаха хубави според мен Embarassed

Какви са тези покани?
Пак нещо съм изтървала

Някои от мамите разпратиха покани за РД на дечицата си. Тъй като ние ще правим и кръщене и Рд на едно, ми се иска и аз да пратя покани. Но няма да мога да си ги направя, трябва май да си купя няколко. Обаче нямам време да ходя до Сф да разгледам Confused

# 282
момичета, сега пускам новата тема, нчмах нет до сега

# 283
НОВА ТЕМАААА!

Общи условия

Активация на акаунт