Искам да кажа ... (145) през април 2018

• 380 639
  • 6 179
  •   1
Отговори
# 135
  • Пазете Гор
Ще видиш, че ще се окаже някой страничен ефект от лекарствата - ще сменят схемата им и ще се стабилизира. Успех утре!

# 136
  • София
Светълчо стиснати палци за майка ти!
Дано се стабилизира по-бързо,че и ти да се успокоиш!

# 137
  • постоянно
Светалчо , стискам утре да не чакате дълго и всичко да е наред с майчето ти . Прегръщам те . 💗💗

Последна редакция: пн, 02 апр 2018, 08:47 от her_76

# 138
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
О, благодаря ви! Те лекарствата, че ги бяха сбъркали - бяха. Тя с пулс 45-46, те й изписали бетаблокер. Аз го видях, ама нали не съм доктор, рекох да не се бъркам. И днес и падна пулсът до 38 и си изкарах акъла. Сутринта й дадох на своя глава половината от изписаното, щото знам, че не се спира изведнъж. Направиха изследвания, казаха, че спират бетаблокера. Ама пулсът се вдигна за малко и после пак слезе до 44, което си е брадикардия отсекъде.  И взех да го меря на ръка, та като видях 49-50 пулс, сложих я да легне и утре дано всичко е наред. Наистина душата ми се е свила на копче се е настанила в стомаха.
 А тя се радва на прическата си. Изкъпах я, подстригах я още малко, издухах я със сешоар и тя така се хареса, че й се прииска веднага да хукнем към болницата, да види как докторите нямало да я познаят, щото съвсем различно изглежда. Понеже е суетна, много я беше яд, защото днес точно преди да я изкъпя, реших да й меря кръвното и тогава видях ниския пулс и хукнахме към болницата. И понеже косата й сплескана, много беше недоволна. Дано утре всичко да е наред и да се разминем само с показване на прическата.

# 139
  • София
Светълчо тя има страхотен дух.Утре ще си покаже прическата и ще се приберете.

# 140
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Светълчо тя има страхотен дух.Утре ще си покаже прическата и ще се приберете.

Чул те Господ, Али! Ха дано!

# 141
Светалчо, стискам палци да се оправи и да и нацелят хаповете. Дано изкарате леко ноща.

Джена, хареса ми гащеризона.  А "фигурите", така де шарката бяло ли е или златисто. Нещо не можах да видя хубаво. Какво стана с Лазера, не ходи ли в събота, или съм пропуснала да прочета?

Куркума, пишеш страхотно не само забавни, но и доста верни сериозни неща.

Янтро, у петък ти пуснАх пожарникар, ама ти не го отрази.

И сега има по някоя нормална истинска тема в СО, но повечето са терен за откачалки и перверзници.

# 142
  • На брега на реката
Светълчо, стискам палци да се оправи майчето ти. Голяма кривка е, а такива хора не се дават лесно.  Всичко ще е наред, ще чакаме да пишеш.
 Hug

# 143
Добро утро!

Светалчо, стискам всички видове палци днес всичко с майка ти да е наред! Обаче, огън жена е! Ама жена с голямо Ж. Ще го преборите Hug

Рая, хубава е темата на Никол, ще се е справила. Върна ме на моя кандидат студентски по журналистика, падна ми се "Ще изяде ли мишката книжката". Така се вдъхнових, че написах приказка и като излязох се сетих, че не е това формата на изпита. Реших, че или ще ме скъсат тежко или ще изкарам много висока оценка. Изкарах, приеха ме Simple Smile Яд ме е само, че не преписах приказката тогава, а сега вече не помня какво съм писала...

За журналистиката съм на мнението на Куркума. Около 3 месеца работа в сферата ми убиха романтичната представа и ме отказаха и от работенето и от следенето на медии.

Днес ще имам натоварен ден, който обаче ще завърши с вижданка с приятелка и йога. Да го добутам до там само.

Хубава седмица ви пожелавам!

# 144
  • София
Светълче, стискам палци на майка ти, страшна е тая жена!

Аз днес трябва да ходя да си подновявам паспорта и ми е супер сдух, щото трябва да ида Младост-Люлин, да ме.глобят, че не съм си върнала стария, да ми искат сто документа за смененото от брака име, вероятно ще трябва да търся ксерокс по никое време из квартала, да платя сума ти пари за бърза поръчка, да видим дали изобщо правят бърза поръчка там и изобщо Аааааа! Така да мразя родните ни институции!

# 145
Бърди, аз винаги когато се настроя негативно срещу институциите си свършвам бързо работата 😊 Та пожелавам ти и при теб да е така днес 🤗

# 146
Добро утро!

Светълчо, стискаме палци бързо да коригират проблема и майка ти да е добре.
Не е шега с тези лекарства за кръвно и сърце, трябва да се изберат подходящите за човека.

Тук е ветровито доста, но пък слънчево и топло.
Децата вероятно ще заминат за село с нашите, нали е ваканция. Калина беше много разочарована защо и аз не почивам тази седмица. Simple Smile

ДжеНа, хубав е гащеризона, хареса ми и на мен.
Все се каня да пробвам нещо подобно, да видя как ще ми стои. Макар че едва ли ще тръгна с такава дреха, поне не и на работа.

# 147
  • Germany
Добро утро,
Наспах се. Легнах към 11 и преди малко станах. Имах нужда да наваксам малко сън. Крива и тъжна съм, че си тръгвам. Мисля го и баща ми. Имам чувството, че нещо не е наред, въпреки, че той твърди, че е добре. Поотслабнал е и не се храни добре, според мен. Дано са си само мой паранои... Много се радвам, че успях да го направя това идване сама. Толкова много си говорихме с татко, толкова щастлив беше тези дни. Успях и с 2те ми най близки приятелки да се видя, така както не се бяхме виждали от години. Имах нужда.
Светалчо, дано бързо коригират адекватно лекарствата на майка ти и се нормализират нещата!
Рая, дано се е справила дъщеря ти. Темата и на мен ми се струва много благодатна.
Джена, много ми харесва гащеризона, но аз не съм за такава дреха Simple Smile

# 148
Добро утро!
Светалчо, пожелавам бързо оправяне и спокойно изкарване на Великден У дома, а не по болници.
Вие, девойки и Куркума какво сте си правили вечерта, а? Гледам Сбъдваща трила, Контесата и тя, Куркума редактирал...
Е как да се включа сега и аз?
Обаче искам сериозно Сбъдваща да ми отговори на въпроса в какъв казан е наготвила приятелката й паелята, че те петимата са преяли солидно, предполагам и семейството на испанката, и е останало от храната, та им е сложила за у дома!!!

# 149
Бърди, аз винаги когато се настроя негативно срещу институциите си свършвам бързо работата 😊 Та пожелавам ти и при теб да е така днес 🤗

Онзи ден се оплаквах, че една държавна агенция не си вдига телефоните. Два часа им звънях като ненормална, но накрая ми вдигна една девойка. Извини ми се искрено, разбрахме се и накрая заедно намерихме решение и ми спести разходка от 150-200 км.
Та Бърди, има напредък, пожелавам ти бързо да си свършиш работата 😉

Дженка, гащеризона е много хубав, и аз чаках за снимка. Още като го спомена 😁
И облечен с джуфката ще се радвам да го видя 🤗

Светълчо 🤗

Общи условия

Активация на акаунт