Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 242

• 96 702
  • 736
  •   1
Отговори
# 15

Привет, привет! Hug
Заведението на Умут праща един метър сладкиш в темата, имали сме рожденик Wink

Линка, честито!  Hug Живот и здраве, любов и късмет от мен!  Grinning Включвам и това бяло цвете с  намек, ние си знаем защо... Joy Joy

Туба и Енгин до Ален Делон и Роми Шнайдер... Wink Жива да не бях! Mr. Green

Ама снимката ми подсказа да ви покажа новата ми любима двойка от турските сериали Grinning Тези двамата ме заковаха само с три епизода, даже се връщам на кадрите с тях Heart Eyes Май не съм го правила от времето на ПС  Mr. Green
Предлагам ви ги гарнирани с "Dilberim" - харесвана песен от всички! Peace

Хубав ден желая на всички! Hug

# 16
Добро утро! Hug Hug Hug

baloni Линка Hug,Честит рожден ден!  baloni
Бъди винаги здрава,много щастлива и обичана! Flowers Four Leaf Clover Flowers Rose Flowers Four Leaf Clover

Да почерпя и аз за РД на внучката Йоана.... Wink

Скрит текст:

Цитат
Изчезна ми Гуги и не знам как да го оправя-помощ от приятел.
Вичи Hug,давам ти линк.....
Скрит текст:

Цитат
Ама снимката ми подсказа да ви покажа новата ми любима двойка от турските сериали Very Happy Тези двамата ме заковаха само с три епизода, даже се връщам на кадрите с тях Love Май не съм го правила от времето на ПС  Mr. Green
Надин Hug,и аз го гледам!Тези очи на Онур Туна.... Laughing,а актрисата съм я гледала в Карагюл! Peace

Приятен ден на всички! bouquet

# 17
Здравейте, момичета!  Hug

Благодаря за поздравленията и пожеланията - Вичи  Hug, Цвети  Hug, Надин  Hug Злати  Hug!
Стократно да ви се връщат, да сте здрави и щастливи, да се радвате на деца и внуци!  Praynig Praynig Praynig
Добрата новина е, че Умут бей се грижи да не крием почерпките в скрити!  Joy Няма нужда и да търсим такива из нета, винаги можем да разчитаме на неговите ресторанти.  Wink
Почерпете се, моля!

Не особено добрата новина е, че същия, Умут бей предоставя на Туба възможност да се занимава с другото нещо, което обича - декорация... Страхувам се, да не я загубим за киното.  ooooh!
Дано да започне скоро нов проект.  Praynig

Казват, че това е къщата, където живее с момичетата. Два етажа били нейни.  newsm78
Като няма ново - малко старо...

Едни приятелки ме поздравиха с тази картичка. Мисля, че се отнася за цялото ято.
Споделям я с вас и ви го пожелавам!  Hug

Хубав ден ви желая!  Hug

# 18
Здравейте момичета и от мен на този слънчев априлски ден!

И днес е празничен ден за темата ни, защото една наша дружка има РД newsm68

Линка,ЧЕСТИТ РОЖДРН ДЕН!

Здраве за теб и любимите ти хора, слънчеви и безоблачни дни през цялата година и сбъдване на поне една твоя мечта през тази ти година ти пожелавам от сърце! thumbsup

Цветя за теб от няколко незабравими героини на любимката ни! newsm03

Дано за следващия ти РД да направя колаж с нова непозната ни нейна героиня! Praynig

Иначе Умутчик добре се грижи по отношение на храната не само за посетителите в ресторанта (за Туба не се съмнявам Laughing), ами и за нас  Flutter - поне изплакваме очите с прекрасно аранжираните ястия, което си е друг вид изкуство yes

Злати  bouquet да ви е жива и здрава малката принцеса, да има щастливо и мирно детство! Praynig
Скрит текст:

Цвети Hug, Надин Hug  с днешното развитие на технологиите журналистите така могат да наместят думите, че да се чудиш  твои ли са думите, които чуваш да излизат от устата ти ooooh! Наистина от клипа при въпроса на журналиста за евентуална сватба в същия момент почитател я помоли да си направят снимка и Туба отговори "Разбира се" yes Ще видим в събота дали ще има някакъв нов  клип или ще "дъвчат" заснетото Peace

Хареса ми клипа, който Надин е сложила. И наистина се усеща химията между двамата ГГ. Но се съмнявам, че ще имам време да загледам сериала Rolling Eyes

Вичи Hug
рано-рано си донесла новата снимка на Туба и  Умут от купона на Прада

Хубав и усмихнат да ви е деня!

# 19

Канти  Hug благодаря за поздравите.  Hug
Желая здраве и благоденствие и на теб и твоите близки!  Hug

Цитат
Несрин- дикая роза (шиповник)
Гюлизар- румяные щёчки
Зарифе- милость
Дениз - море
Аси- непокорная
Эсма- высшая
Хасрет- тоска
Мелек- ангел
Элиф- девушка, распространяющая свет. Второй вариант- первая буква арабского алфавита Alf
Хелин- гнездо птицы
Неваль- подарок

Перевод Elmira Ismaeil.
Честит рожден ден и на моята почти... Laughing астрална близначка Йоана!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Да се радва на щастливо детство, здраве и добър късмет във всичко!  Praynig Praynig Praynig
А на баба ѝ желая да я зарадват с още внуци!  Wink

Злати  Hug колко годинки навърши Йоанка - 4 ли? newsm78

Приятен следобед!  Hug

# 20

Може и да не снима, но не я забравят Туба Laughing С картинка или две, все си я гледаме Wink

Даже и събрана само в 25 секунди, пак си е ново Grinning

Според няколко новинарски сайта, Puhu Tv сменя собственика и това бави новите епизоди на сериалите:
Puhu TV’de içerik yönetimi el değiştirdi. Bundan böyle kanalın içeriklerinden aynı zamanda Star TV Genel Müdürü de olan Ömer Özgüner sorumlu olacak...

Geçtiğimiz yıl efsane dizisi “Fi” ile sektöre giriş yapan platform son olarak Ay Yapım imzalı “Şahsiyet” isimli diziyi gösterime soktu. Dizinin yönetmeni oyuncu Onur Saylak. Hikayesi Hakan Günday imzasını taşıyor ve başrolünde Haluk Bilginer var...

Puhu TV daha birçok yapımı hazırlık aşamasında tutuyor. Önümüzdeki günlerde yeni işleri de vizyona girecek.
https://www.ucankus.com/detay/375018/oya-dogan-yasak-elma-entrik … oslugunu-doldurdu

Гуги ми изплю това:

Управлението на съдържанието в Puhu TV промени ръцете. Ömer Özgüner, който е и генерален мениджър на Star TV, ще отговаря за съдържанието на канала отсега нататък ...

Миналата година платформата, която влезе в сектора с легендарната серия "Fi", най-накрая получи знака на Ay Yapım подписана "Личност". Онр Сайлак, директор на директорията. Подписът на Хакан Гюндай носи подписа и е воден от Haluk Bilginer ...

Puhu TV провежда много други подготвителни продукции. През следващите дни нов бизнес ще дойде и във видението.

Злати, тази бъркотия имам в главата за тази актриса: "Това момиче съм го гледала, но не знам как се казва. Разнасяха едно бебе с оня сладур от "Пойраз..." , на който също не помня името Embarassed Беше забавен сериал, гледах го до края, ама как ли се казваше?! ooooh! Mr. Green  Joy Joy

Честит Рожден ден на внучката на Злати! Hug Да расте здрава и щастлива! Hug

Последна редакция: ср, 04 апр 2018, 14:52 от nadine1111

# 21
Привет Hug
Злати HugБлагодаря ти за Гуги и да ви е жива и здрава принцесата,да ви носи само радост.

Поздравче за рожденничките.

https://vk.com/video-74915466_170966724

За Линка Hug

Приятен следобед дами bouquet

Последна редакция: ср, 04 апр 2018, 16:34 от Вичона

# 22

Канти HugЛинка HugНадин HugВичи Hug,благодаря ви от сърце за пожеланията и поздравите! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Цитат
Злати  Hug колко годинки навърши Йоанка - 4 ли? newsm78
Линка Hug,да 4г. навърши! Peace
Скрит текст:
Точно тогава ни събра дружките да ни почерпиш за юбилея,а аз бързах за болницата и не останах до края! Wink Доста е палава,скачала на спалнята,паднала и си разцепила челото миналата седмица!Сега на снимките от тържеството в градината ще е с лепенка! Laughing
Цитат
Злати, тази бъркотия имам в главата за тази актриса: "Това момиче съм го гледала, но не знам как се казва. Разнасяха едно бебе с оня сладур от "Пойраз..." , на който също не помня името Embarassed Беше забавен сериал, гледах го до края, ама как ли се казваше?! ooooh! Mr. Green  35 35
Надин Hug,актрисата се казва Севда Ергинджи(Sevda Erginci)!Аз само в Карагюл съм я гледала(беше сестра на една от съпругите на Кендал,а всъщност и беше дъщеря)!Аз''Пойраз...'' не съм го гледала и не знам за кой сладур пишеш! Laughing
Ето линк от Синематюрк,може да се ориентираш за сериала....
http://www.sinematurk.com/kisi/123613-sevda-erginci/

Последна редакция: ср, 04 апр 2018, 16:45 от Zlatina3

# 23
  • Пазарджик

Линка, Честит Рожден ден!  Hug

Бъди щастлива, много щастлива!

Нека до тебе винаги да бъди човека, който те гледа с любов и обич!

# 24

Гуга  Hug благодаря за поздравите! Hug
За мен е подарък, че си писала в темата!  Hug Благодаря! Hug
За мен тази тема е скъпа. Peace
Колегата (понеже и той е инженер - електроник) Сердар бей е публикувал камерата, в която изпробват електронната апаратура, произвеждана в неговите заводи. Ноу- хау.  Laughing

А Туба е лайкнала това

Приятна вечер на всички!  Hug

# 25
 Добра нощ! Hug

За Рина Hug и новата тема! smile3525

Лина, Честит Рожден Ден! Hug  bouquet

И от мен пожелания за здраве, преди всичко и най-вече здраве! Бъди щастлива! newsm51 Flowers Four Leaf Clover

Злати, Hug Честит Рожден Ден на Йоана! Tada bouquet Да е жива и здрава за радост на всички!

За Добро утро! Simple Smile Hug bouquet

И лека нощ! Hug

# 26
Здравейте Hug

Докато стигна до темата Цветницата отминала, Страстната седмица започнала, а вие сте подхванали нова тема Naughty А колко именници съм пропуснала Embarassed  А днес, пардон вчера, и рожденнички сме имали Laughing
Та да почна в разбъркан ред
Благодаря на всички ви, че не ме оставате непросветна newsm45

Рина, добре заварила във великденската тема  bouquet bouquet bouquet

Цвети, Канти, Рали, Сабинка, Диди , на след патерица да сте уханни и красиви! Цветята са за вас:

И на имениците, второ темно поколение да им е честито! Да са ни живи и здрави Hug Наздраве!

Линка, Да си жива и здрава! Всички днешни пожелания да те споходят! И нов тубин проект да гледаш в най-скоро време.

Йоанка, третото темно поколение, да расте усмихната и безгрижна
А гордата й баба - нашия наръчник по турски сериали, да е жива и здрава, за да тича след нея и да й се радва!

Надин,  Hug за материалите за Личност, ама самата Личност след 3 еп. я няма Sad Не вярвам да се бави заради политиката, щото не я усетих в първите три епизода. Може и някой коментар да съм пропуснала Peace

И Умут си има нов проект - да му е успешен. Само Туба си няма и ние покрай нея  Weary(или поне не такъв, че да я гледаме). Хич не ми се иска да отпаднем от романтичния подфорум и да заседнем в ресторантьорския Peace

Спокойни сънища, а утре да боядисате най-хубавите и здрави яйца Hug

# 27
Здравейте Hug
Рали Hug  wavey:Гуга Hug waveyБаги Hugwavey

Момичета HugБлагодаря ви за всичко от вчерашния ден.

Добро утро на Велики четвъртък !
Нека и в днешният ден бъдем по-усмихнати, по-позитивни, изпълнени с добри чувства и сърца пълни с благородство любов!
Амин !

Момичета Hugпожелавам ви успешно боядисване на яйцата  и добре омесени 
 и най вкусните козунаци   да ви се получат.Успех.

Хубав и успешен ден ви желая bouquet

# 28
Добро утро!

Нека напълним деня с добри мисли и дела!
Бъдете благословени!

Рали HugБаги Hug,благодаря ви за пожеланията! Heart Eyes Heart Eyes

Вичи Hug

Спорна работа! Wink easter

Весел и усмихнат ден!

# 29
Здравейте момичета!  Hug

Щастлива съм, че обичайните заподозрени ме поздравиха в темата, че Рали  Hug Баги  Hug и Гуга  Hug които рядко пишат, влязоха специално да ме поздравят!  Heart Eyes
Благодаря на всички, благодаря Рали  Hug и Баги  Hug, нека пожеланията достигнат и вас! Здраве и нови проекти на Туба са необходими на всички ни, галиба... Hug

Цитат
Tuba Büyüküstün ile Engin Akyürek başrolünü paylaştığı Kara Para Aşk dizisi Fransa’da Canal+ kanalında yayına başlayacak
Сериал "Грязные деньги и любовь", главные роли в котором исполнили Туба Бюйюкюстюн и Энгин Акюрек, выйдет в показ во Франции на канале Canal+

https://www.instagram.com/p/BhIelMuA_sD/?taken-by=mar..

Чудесно е, че още една европейска страна ще види КРА, е няма да е България, но все има надежда... Mr. Green
Чакаме и ДК и 20 минути - шедьовърът, оценен от специалистите.  Peace
Все някога... Sunglasses

В течение на няколко минути, с леки движения и изумителна мимика, Туба е показала различни състояния на героинята си, състояния, които не можеш да сгрешиш, ако гледаш внимателно, а не чистиш боба през това време.  Mr. Green
Както и да е... Wink
Желая ви успешно боядисване на яйцата (вече го направих  bowuu) и весел и светъл четвъртък!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт