Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 242

• 96 712
  • 736
  •   1
Отговори
# 30

Привет, привет! Hug Hug
Както е видно, малко, но намираме време за любимата ни актриса и тема Grinning  Временно ще се лиша от филми и сериали, след като близките ми решиха аз да мъча продуктите за великденската трапеза, ама да ви чета ще съм на линия Wink Все нещичко ново като информация изскача Peace

Освен във Франция, ще видят Туба и в Англия Grinning На 25 април " Daha" ще бъде представен в Лондон. Макар и с малка роля, името на Туба е на първо място. Така е със звездите Laughing

http://www.eurovizyon.co.uk/londra/bol-odullu-daha-filmi-londrad … lecek-h56157.html

Хубав ден желая на всички! Peace

И нали без радио не мога...Пол Анка Grinning

# 31
Привет!  easter

Линка Hug Надин Hug

До обяд и аз боядисах яйцата!

Приятен следобед! easter

# 32
Здравейте на Велики четвъртък Hug

Боядисахте ли яйцата? Аз тепърва ще се боря с тях

Освен във Франция, ще видят Туба и в Англия Grinning На 25 април " Daha" ще бъде представен в Лондон. Макар и с малка роля, името на Туба е на първо място. Така е със звездите Laughing

http://www.eurovizyon.co.uk/londra/bol-odullu-daha-filmi-londrad … lecek-h56157.html

Даха ще участва в един от най-големите филмови фестивали в Кралството: East End Film Festival. Фестивалът се фокусира в/у кинотворци, за които филмът им е първи или втори. Провежда се в Лондон от 11-26 април.  ще бъдат представени над 50 филма, 8 от които ще участват в конкурсната програма за най-добър филм. Даха е сред тях. На когото му е интересно слагам линк. С английския гуги се справя добре.
http://www.eastendfilmfestival.com/official-competition-2018-best-film/

Линка, че не пиша всеки ден е вярно, но пък чак рядко... Когато има новини (не жълти) или нещо, което ме провокира, пиша. Знаеш, че имам по-друга представа за форума Peace

Спорна работа Hug  Днес поне е цветна и приятна

# 33
Баги, докладвам, че яйцата ги боядисах Grinning Заедно с тях боядисах ръцете, лицето и хубаво, че косата ми е червена, та на нея не и личи Embarassed hahaha
Сядам в темата да си пия едно БУМбайско кафе с кроасанче, които Умут ни е предоставил в два варианта Wink

Оставил е възможност да си пофантазираме, чия захапка е на втората снимка Mr. Green Под първата пише: Breakfast at Tiffany's... Та по силата на логиката, до Тифани със закуска стои Одри, която е любимка на Туба, та.... Heart Eyes Абе, нежната ръка на Туба и тук ми се привижда Sunglasses

А някой пак е гледал филма "Объркани в сериала" Laughing :

Последна редакция: чт, 05 апр 2018, 16:05 от nadine1111

# 34
Привет,дами Hug

Момичета,Пожелавам на вас и вашите семейства светли Великденски
празници.Напущам приятната компания за 3-4 дни.

Приятна вечер,дами bouquet

# 35

Вичи Hug,приятно изкарване!Светли празници! Hug

Благодаря за  новите снимки на Майя и Топрак! newsm10

https://twitter.com/sosos_ksa/status/981937061094666241

https://vk.com/tuba_bustun?z=video-121564141_456242417%2Fdb6d216 … -121564141_104131

Последна редакция: чт, 05 апр 2018, 21:21 от Zlatina3

# 36

Вичи Hug,приятно изкарване!Светли празници! Hug

Благодаря за  новите снимки на Майя и Топрак! newsm10

https://twitter.com/sosos_ksa/status/981937061094666241

https://vk.com/tuba_bustun?z=video-121564141_456242417%2Fdb6d216 … -121564141_104131

Цитат
Maya & Toprak in an art center/ Девочки в художественной школе

Цитат
Сериал "Грязные деньги любовь" будет показан в Румынии на канале Pro2

Преди откриването...

И накрая...яйцата...

Не съм ги правила аз, но майсторката им ми подари едно с розички...
Красота...
Вичи  Hug да се върнеш при нас пълна със снимки и впечатления!  Hug
Лека нощ!  Hug

# 37
 Привет, Запленени! Simple Smile Hug

Лина Hug, много красиви яйца.Браво на майсторката! Баги, Hug Благодаря за пожеланията! bouquet Вичи Hug Злати, Hug Надин, Hug

Да, не пиша често, но не пропускам да чета. Толкова неща сте предложили за гледане и искам всичко да погледна. Нещо не ми спори със сериалите на комшиите. Явно и аз си чакам Туба. Peace newsm78

Определено всички сме се справили с боядисването на яйцата. Браво на нас! Laughing Hug bouquet
Красива е темата с толкова много варианти на Великденски яйца. И от мен нещо, което ми хареса. Wink

Лека и спокойна нощ!  Hug

# 38

Добро утро на Разпети петък!
                           Мир и любов във всеки дом!
                               Бъдете благословени!

# 39
Добро утро на Разпети петък!  Hug

Момичета  Hug за мен темата не е само Туба. Т.е. Туба е поводът да се срещам с вас и споделям. Peace
Това, че няма нов проект не е приятно, но не е и повод да спрем да споделяме за другите неща от живота, свързани или не, с Туба.
Винаги излиза и нещо ново, като тези снимки.

Аз искам нов проект, защото смятам, че Туба не е реализирала потенциала си. Може още много да даде на киноиндустрията.
Но тя си знае.  Peace
Дори да остане само с тези проекти, пак е най-добрата.  Peace
Ако не за всички, поне за много хора, гледали нейните филми и сериали.
Защото има това, което е много рядко - умее да влиза в сърцата...
Необикновен и прекрасен талант, с който са надарени единици...
Аз съм усетила това само в още една друга актриса, българска  Shocked, но няма да казвам коя. Mr. Green
Невероятна!  Peace

Рали  Hug Злати  Hug
Благословен и спорен петък желая на всички!  Hug

# 40
  • Русе
Добро утро на Разпети петък!  Hug

Ежедневие и подготовка за големият празник така ни увличат... но когато имаш и някакъв интерес, не можеш да не поглеждаш към него  Wink
Снощи много късно видях поредната изненада за нас - нови снимки на Мая и Топрак.
Растат децата, като гъбки - щастливи и интересни занимания. Хубаво е и да виждаме понякога по нещичко така.  Simple Smile Благодаря ви и че сте събрали снимките на едно място  bouquet

Топрак все повече прилича на Онур, а Мая - на мама.  Simple Smile
Да са живи и здрави и много щастливи!

У нас Туба е като апокриф... но в Румъния -

и в Чили - гледат и пишат за сериалите и

# 41

Привет, привет! Hug

Преди да затанцувам с кучето и покупките, си потанцувах с Аси и любимата ми байла за мургавелки Laughing Докато си танцувах, размишлявах дали Умут е гледал "Аси" Thinking По онова време е бил юноша бледен някъде из Америката, та едва ли турските сериали са му били в главата Wink Ама на, късмет... Joy Joy

Хубав ден желая на всички! Hug Peace
И да сме в тон с Туба и кулинарията...

# 42
Привет обедно! Hug

Рали HugЛинка HugЦвети HugНадин Hug

от ИГ на Туба

Хубав следобед! Hug

# 43

Цитат
Портрет Тубы, написанный Leo Nisi (итальянский художник)
Портрет продается.

#Portrait#TubaBüyüküstün #Turkey # by #Nisi
#TubaPainting # #ThisPictureIsSold # #portrait #LeoNisi #Giambalvo&Napolitano
https://www.instagram.com/p/BhJgiH8nMEJ/?taken-by=leo..
Днес времето предразполага само за сън. Но можем да погледаме и малко кино.
Аз обаче днес се отдадох на литературата. Mr. Green
Нещо напоследък повече ми харесва да чета, от колкото да  гледам... Confused

Желая ви приятен ден!  Hug

# 44
Здравейте, момичета на Разпети петък

Скрит текст:
Днес е Разпети петък - минаваме под масата за здраве, не се яде, пие и работи

На Велики петък е разпнат Божият син Исус Христос. Със смъртта си той изкупува греховете на човечеството. На този ден не се служи Света литургия, защото се вярва, че Сам Господ е принесъл Себе Си в жертва. Отслужва се обаче Вечерня, когато се припомнят и съпреживяват Христовите страдания, смърт и погребение.

Ако сте решили да се придържате към канона, запомнете, че на Разпети петък не е позволено да се яде и пие нищо, дори вода. Не трябва да подхващате и никаква работа. На този ден всички страдат с Богочовека, съпричастни са с неговата смърт и погребение.

Подобен "строг пост" обаче едва ли е осъществим за всички. Преценете сами за себе си дали сте способни да се справите с толкова ограничения.

Вечерта отидете на служба. В средата на храма на специално издигнато място ще видите гроба на Исус, украсен с цветя. На Престола е поставена Плащаницата, с която е завито тялото на Христос след свалянето му от кръста. Тя представлява парче плат, на което е извезан образът на положения в гроба Спасител. Върху нея се поставят Евангелието и Кръстът.

Канонът повелява да отидете в църквата така, все едно отивате на погребение на свой близък човек. Не забравяйте да вземете със себе си цветя. Посещението в храна не е за здраве и благополучие.

След като влезете в църквата, приближете се към "издигнатия гроб" и се поклонете на Плащаницата. Трябва да целунете последователно Христовото тяло, Евангелието и после Кръста. Положете цветята, които носите.

Малцина знаят, но църквата се обикаля и на Разпети петък, но само веднъж, а не три пъти както срещу Великден. След като свещеникът изнесе плащаницата на вечерното богослужение, с нея се върви и символично се извършва погребението на Христос. В края на службата свещеникът я взема от престола и я полага в "гроба" в центъра на храма.

Поклонението пред нея продължава до късно в събота вечер, когато тя се внася обратно в олтара - минути преди пасхалното шествие на кръста и настъпването на Великден.

Минаването под плащаница на Разпети петък е вид символично погребване на човешките грехове, които Христос изкупува със смъртта си. Затова през целия ден хората минават за опрощение и за здраве. Богословите обясняват, че всъщност минаването под издигнатото място всъщност е израз на преклонението, смирението и скръбта на вярващите пред гроба на Христос, но също така и на благодарност за изкуплението, което им е дарил.

На всеки, минал под "масата", свещеникът трябва да даде цвете - израз на благословия, духовна утеха и вяра във възкресението на Христос. Свещениците раздават и осветен здравец, който е хубаво да бъде засаден в домовете.

Вчера и аз боядисах яйцата следобеда. За поредна година ги боядисвам  само с натурални продукти:peace:
Скрит текст:

А вчера Вичи Hug ни е донесла нова снимка на Топрак и Майя. След което Линка  Hug и Злати Hug са донесли още от вчерашното пребиваване на момичетата в арт център. Сложили сте линкове за видео клипчетата, но да ги направя видими  Whistling
 Eто с какво са се забавлявали Peace

Личи си, че им е било хубаво и са се забавлявали добре yes Чак личицата на децата има следи от боички Laughing

Хубаво е, че  къщичката ни  е толкова разнообразна. newsm03 И няма как да не е, понеже момичето ни се занимава с толкова разнообразни дейности Peace Така, че винаги можем да направим връзка между нея и някакво събитие smile3521 Както  го правим толкова време вече thumbsup И аз се надявам Линка Peace  Туба да продължи да се занимава с кино, защото има още доста голям неразгънат потенциал. А и липсва на почитателите си  yes Ето, че и Рали  Hug не може да си хареса турски сериал
Цвети Hug и на мен ми идва "дюшеш" събраните на едно място снимки и информация за Туба, която дружките ни слагат
Надин Hug мерси за клипчето с козуначеното руло. Заинтригува ме , така че може и да го направя утре Peace
Баги Hug разгледах сайта с другите участници на фестивала в Лондон. Мога да кажа, че съм впечатлена от информацията за тях yes А днес Онур е сложил информация за следващите 3 еп.на "Личност" smile3502

More
13 Nisan’da!!! 😈😈😈  Şahsiyet... Hem de 3 bölüm birden... neler neler...
Translated from Turkish by Microsoft
On April 13th!!! Personality.. 😈😈😈. As well as 3 episodes... what's going on...
Скрит текст:

[/i]

Така, че следващите 3 еп ще са на 13.04 newsm08

Хубав и спорен да ви е следобеда love001

ПП.Линка Hug

Последна редакция: пт, 06 апр 2018, 14:24 от kanti

Общи условия

Активация на акаунт