Лидл 114 - Априлска тема

• 144 510
  • 1 184
  •   1
Отговори
# 1 140
Жената явно търси начин да си нарязва по лесно нещата.  Sad

# 1 141
Морковите и цвеклото ги накълцвам на чопъра, почти като рендосано е. Нямам място и за ренде, въпреки че ми изглеждат удобни ел.рендета и роботи.
За центрофугата се чудя, пак поради липса на място. Може ли да се ползва само купата отделно?
Някой горе спомена, че ползва купата и отделно за другите цели.

# 1 142
  • до най-прекрасния мъж
Купата с цедката , без капака, ползвам за гевгир при миене на ситни плодове - череши, ягоди, боровинки. Също купата има улей и ползвам, когато се налага да налея голямо количество течност, да не ми подлива.

# 1 143
  • shumen
Домат и лук не съм стъргала на ренде.

# 1 144
Здравейте. Някой виждал ли е някъде в София останали от бебешките пелени от миналата седмица? Ходих на 3 места и йок...

# 1 145
Че и на кутията/снимката/ има нарязан лук на филийки!
Аз съм почти с една ръка и ми е трудно да режа или стържа дори и на ренде,
с чопъра става пак на пюре, а аз искам на филийки, доматите мога да нарежа.
Дали някой чопър от този вид няма да ти е удобен и да върши работа  Thinking

https://m.bazar.bg/obiava-11735364/pasator-silvercrest

Последна редакция: вт, 01 май 2018, 10:07 от Lemy

# 1 146
  • София
Този последния от снимката го имам. Нарязва на дребно, накълцва, надробява. Другите приставки са ясни (пасиране и бъркане). Доколкото разбрах на шайби ако трябва да е, този не върши работа.

# 1 147
За шайби - роботът от Лидл. Аз съм много доволна от него , взех го за рендосване , без проблем ми е за моркови , цвекло , ябълки и картофи/ друго още не съм пробвала/. Другата приставка е за чипс , веднъж правих , но е голяма врътня , иначе стават разкошни картофките. На такива тънки шайби съм правила и за морковите , обичам ги и така , смесвам с рендосаните  Laughing.

# 1 148
Абе хора...аз пак не разбрах защо лука траява да е точно на шайби Joy
Ако е накълцан, не минава ли през устата Satisfied

За някоя екзотична рецепта освен. Не разумявам....

# 1 149
  • София
Здравейте, днес си купих рендето,  цяла зима го чаках заради морковите,  сега малко ще постои в шкафа,  но нищо. Реших да го сглобя и пробвам все пак,  но коминчето не стои вертикално,  а леко на дясно - има някаква стрелка която съвпада със заключения катинар,  та исках да попитам и при вашите ли е така,  струва ми се,  че на снимката на кутията е вертикално.  
Скрит текст:
[

Последна редакция: вт, 01 май 2018, 11:30 от kupu

# 1 150
Абе хора...аз пак не разбрах защо лука траява да е точно на шайби Joy
Ако е накълцан, не минава ли през устата Satisfied

За някоя екзотична рецепта освен. Не разумявам....
лукът на шайби режа, когато правя зимнини - различни зеленчукови салати, също така много обичам така нарязан лук на тиган със соев сос. Режа на робота, че с ножовете съм скарана и винаги се режа.

# 1 151
Здравейте, днес си купих рендето,  цяла зима го чаках заради морковите,  сега малко ще постои в шкафа,  но нищо. Реших да го сглобя и пробвам все пак,  но коминчето не стои вертикално,  а леко на дясно - има някаква стрелка която съвпада със заключения катинар,  та исках да попитам и при вашите ли е така,  струва ми се,  че на снимката на кутията е вертикално.  
Скрит текст:
[

Трябва да щракне и тогава става прав

# 1 152
  • София
Благодаря ти,  подозирах, че трябва да се защрака, но с лек натиск не ставаше и ме беше страх, сега го понапънах доста силно и щракна.

# 1 153
  • София
Днес купих крем "Каталана" не се хареса особено от домашните, децата казаха друг път "не купувай".
Взех и центрофугата довечера ще я пробвам, но аз отдавна я искам така че ще се употребява.

# 1 154
Чуя се дали да си взема и аз тази центрофуга. Интересно ми е как се използва обаче. Слагате зеленолистните вътре, добавяте вода и въртите? И се измиват добре?
Нямам особено доверие, че ще се измият зеленолистните така, че да са годни за консумация. Като си помисля спанака с какви кални листа е и как всяко листенце едно по едно го минавам през тънка струя вода.
Но нека използвалите я, да споделят, ще ми е от голяма полза за взимането на решението.

Общи условия

Активация на акаунт