Лидл 114 - Априлска тема

• 145 202
  • 1 184
  •   1
Отговори
# 1 155
Тя не е за миене, а за подшушаване на вече измитите. Като се завърти водата през цедката пада в долната купа.

# 1 156
  • София
Тя не е за миене, а за подшушаване на вече измитите. Като се завърти водата през цедката пада в долната купа.
Точно така, мисля да си ги мия в цедката, после слагаш и центрофугаш да се махне водата, писаха че става и за рендосани тиквички за кюфтета.

# 1 157
  • София
Здравейте, днес си купих рендето,  цяла зима го чаках заради морковите,  сега малко ще постои в шкафа,  но нищо. Реших да го сглобя и пробвам все пак,  но коминчето не стои вертикално,  а леко на дясно - има някаква стрелка която съвпада със заключения катинар,  та исках да попитам и при вашите ли е така,  струва ми се,  че на снимката на кутията е вертикално.  
Скрит текст:
[
И при мен стои така. Не съм доволна, утре ще връщам. Взех и блендер, на него ще дам шанс, но ел. ренде -няма такава пародия!

# 1 158
Слагат се вътре в центрофугата измитите мокри салати и се върти, за да се махне водата. Поне за мен това е приложението. Не мисля че се мие вътре, защото си има кал по салатите, която ако не пипнеш в ръка не се маха.

# 1 159
Gerretooo Не прочете ли горния пост че трябва да се завърти и да щракне и става право?!

# 1 160
Аз накиснах в купата с решетката салата, винаги накисвам, преди ядене. После изхвърлих водата, изплакнах, завъртях центрофугата и са сухи. Страхотна е! Сега се замислям за по-голям размер, че, ако действам така, за повечето хора трябва ми по-голяма центрофуга. Ще се оглеждам.

# 1 161
  • София
Gerretooo Не прочете ли горния пост че трябва да се завърти и да щракне и става право?!
Абе то щраква, но не ми харесва как ренда. Трябва ми основно за кореноплодни- цвекло, морков, ряпа. Ами то или е много ситно или ги реже, средно положение няма. Определено не е това, което искам.

# 1 162
Това ренде не знам как е, но имам подобно на Мулинекс, което хвърля рендосаното на поне половин метър разстояние. Ако не го покрия с нещо половината кухня е в салата.

# 1 163
  • София
Това ренде не знам как е, но имам подобно на Мулинекс, което хвърля рендосаното на поне половин метър разстояние. Ако не го покрия с нещо половината кухня е в салата.

Joy оххх голям смях

# 1 164
  • София
Другото, което ми направи впечатление е, че за да работи трябва да държа бутона натиснат, пусна ли го спира. Дали, защото не беше щракнало или е така? Като стане малкото ще пусна поредния морков и цвекло. За мен определено не си струва парите.

# 1 165
  • София
И аз се посмях.
Joy оххх голям смях

# 1 166
Така си е....за бутона. И на Мулинекс е така.

Другото, което ми направи впечатление е, че за да работи трябва да държа бутона натиснат, пусна ли го спира. Дали, защото не беше щракнало или е така? Като стане малкото ще пусна поредния морков и цвекло. За мен определено не си струва парите.

# 1 167
Някоя идейка за обезмаслената извара?Simple Smile

# 1 168
Не е обезмаслена тя, а скир-а.
За плънка на пирожки и палачинки пише на кофата отвън. Има рецепта за чийзкек също отзад.

# 1 169
На Родна стряха е. Пише обезмаслена пастьоризирана суроватка от краве мляко. Става ли да бебе на 1г.?

Общи условия

Активация на акаунт