Лидл 114 - Априлска тема

• 144 568
  • 1 184
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Благодаря зя новата тема Animal Sheep

С белите яйца цветовете стават по-наситени и отговарящи си. Миналата година взех от белите яйца и станаха много хубави, нямах и много пукнати.
Не мога да стигна до магазина. Имам спомен, че бяха много сполучливи тези козунаци от пекарната (миналата година поне). Трябва да се замъкна утре задължително за козунак и още малко боя за яйца. За агнешкото още не съм решила (след миризливото от по-предния път). И не помня какво още щях да пиша Joy старост

# 16
  • СОФИЯ
сТРУВА СИ.

# 17
  • София

Е стига де и без това цял ден се облизвам Cold Sweat

# 18
  • София
Да , а аз знам от приятелка в Германия, че всичките им заготовки за хлебни изделия се доставят от Китай.

От Китай!Май повече няма да се взима от там хлебни изделия ...

Да похваля КОЗУНАЦИТЕ, които са на топлата витрина , опитах тия със стафиди на 2.99лв., които са - много се доближават до домашни козунаци, супер вкусни са.

Неземно вкусни! Ние вече почти ометохме един. Не е за хора на диета!!!
тъкмо се чудех откъде да си купя хубав козунак със стафиди Simple Smile
Пп. Еее отказах се ...и ръжения хляб от 800гр ми беше вкусен... Cry

# 19
Козунаците не се пекат на място. Само се размразяват. И не идват от Китай, споко Hands V

# 20
Киселото мляко Пилос кога поскъпнало толкоз Scream Аз пазарувам с малкия и все съм на „ура”. Ей така неусетно ни вдигат цените!
Благодаря за новата тема Hug

# 21
  • София
мама Сання, Благо даря. Two Hearts

Винаги слагам по две опаковки  от всеки цвят боя и става наситен цвят независимо от яйцата. Само жълтото не е съвсем жълто на по кафеникавите яйца.
Хоп-троп и аз съм тук, благодаря!
Също по две опаковки боя слагам уж да хване по-хубаво.  Не съм придирчива  към цвета на яйцата, все ми е едно какви са, бели, кафяви, бъркам там нещо и готово. Не обичам много шарени яйца, основно наблягам на червените.
Днес бях да видя какво има, ми... нищо по различно от миналите дни. Месото го погледнах, имаше агнешко и бутче и плешки, но това ще го оставя за от  месарницата, но имаше Блек Ангъс, това беше  новото,  на цена от 10лв и нещо за 400 г Трябва да е най-доброто месо, ако си е истинско, утре ще го приготвям и ще споделя дали си заслужава.  Дразня се от това, че Родна стряха страшно настъпва, повечето стоки са от тази фирма, за огромно мое съжаление. Нищо не харесвам от нея.

# 22
  • София
Има яйца от пъдпъдъци в Лидл, в постоянния асортимент са.
Поне при нас винаги са налични в края на хладилната витрина, почти до намалените стоки.

# 23
  • shumen
Аз боя вземам винаги на капсули и яйцата стават хубави с нея,Тази година съм купила и едни фулнастри за яйца да ги рисува детето и да видим какво ще стане.

# 24
Още мигам на парцали, от коментара че всичко в пекарната на Лидъл идвало замразено от Китай... Shocked И пред очите ми е рекламата им "коричка или средичка"...да бяха я снимали с китайци, поне да си знаем. hahaha

# 25
  • Бургас
Ооо, приял ми се е хубав козунак, но не ми се прави, благодаря за споделеното за козунаците им. Ще отскоча да взема!
Днес правих от кръглото сирене запечено във фурната с орехи и масло и после залях с мед. Заради кръглата форма и това че като се реже не се разпада, се получи супер ефектно и обрах овациите на гостите ми. Освен това е и вкусно, добре, че заредих.
Брадата, мерси!

# 26
Има яйца от пъдпъдъци в Лидл, в постоянния асортимент са.
Поне при нас винаги са налични в края на хладилната витрина, почти до намалените стоки.

Да и при нас е така. За Перник става въпрос.
Относно белите яйца много ми се иска да взема от тях, но тези печати върху всяко яйце биха ли се измили?

# 27
  • Русе
Здравейте,тази завеса против насекоми дали може да се реже ,че вратата ми е по-малка от дадените размери :

И други години съм писала, че моята врата е с около 15 см. по-тясна от мрежата. Пришила съм на две места бастички и така съм я залепила за вратата. На дължина също съм я скъсила с тропосан подгъв.
Рязането няма да е добър вариант, тъй като в краищата мрежата е обкантена и точно там се лепи с велкрото. Ако се изреже ми се струва, че ще се развали.

# 28
Моля ви се, несериозно е това за китайците. Изобщо не се връзвам.
Като чета на плодовете понякога страната на произход и си представям как някой иранец например ми е подреждал фурмите в кутийката Grinning Но си ги ям, то и българска палма да ги роди, няма гаранция, че някой мургав не ги е брал.
И като видя да пише фермерски продукт от село Мъглен, като млякото на Родна стряха, ме побиват тръпки каква ще да е хигиената в това село, има ли работници и спазват ли стандартите.
Но у нас се харесва и си ги купуваме.

Последна редакция: вт, 03 апр 2018, 01:49 от Oфeлия

# 29
Здравейте, има ли изписан състав на обсъжданите козунаци в Лидъл?

Общи условия

Активация на акаунт