Лидл 114 - Априлска тема

• 145 365
  • 1 184
  •   1
Отговори
# 165
Нещо за неопреновите чанти за обяд някой да каже? Как са - големи, малки, тесни, широки, имат ли вътре алуминиево покритие?

В 7,30 ч. 2 пъти обиколих магазина, но не ги открих.
Едва ли са свършили толкова рано, може би не на всякъде са доставили.

# 166
Аз ги видях, имаше си доста като количество и от всички цветове. Сториха ми се малки, но не ги и загледах много много.

# 167
  • до най-прекрасния мъж
Мерси, ще се ходи на място. На мен ми трябва за един термос и една кутия за обяд. Да не влача найлони всеки път, че се изнервям от купчините найлонови торби, които се заформят.

# 168
  • Асеновград
Някой има ли отзиви от палатката?
Този тип се сглобяват лесно и от сам човек.Хубаво е че има два слоя което я прави по суха. Зависи за какво Ви трябва.За къмпиг не е подходяща ниска е и ще се изнервите.Става за планина за една -две вечери.Но пък е доста тежка за да се носи ако сте на поход пеш.130 височина им е в най високата част и вътре човек си е или легнал или на колене.Имаме подобна и след едно къмпингуване на язовир остана за игра на децата, не бих си причинила отново седмица в нея.

# 169
Зехтина помаче се ползва за готвене. Зехтина са мононенаситени мазнини и не стават толкова вредни при готвене. А олиото, което е полиненаситено минава в транс форма при готвене.  Затова го взимам, а за салати екстра върджин.

# 170
  • София
Аз си харесах рибата тон. Жалко само, че е в "собствен сос".

# 171
  • Стара Загора
Panayotu, благодаря за отговора. Нищо ен разбирам от палатки, питах, защото мислех евентуално да взема за подарък.

# 172
Нещо за неопреновите чанти за обяд някой да каже? Как са - големи, малки, тесни, широки, имат ли вътре алуминиево покритие?

В 7,30 ч. 2 пъти обиколих магазина, но не ги открих.
Едва ли са свършили толкова рано, може би не на всякъде са доставили.

Може ли снимка?

# 173
Днес без да искам счупих буркан с майонеза и поисках от управителя да я заплатя, но той отказа. Такава ли е практиката по принцип? Много неудобно ми стана.
Взех от фурмите, които хвалехте и наистина са много хубави.

# 174
  • Асеновград
Panayotu, благодаря за отговора. Нищо ен разбирам от палатки, питах, защото мислех евентуално да взема за подарък.
Прецени за какво ще я използва човека за който е. За къмпиг купих фамилна за 4 човека с предверие в което да се стои прав 180см. височина. За по една вечер ползваме една от саморгъващите се за двама/ хем по лека хем по лесна за опъване и събиране. Подобната ми на тази се обезсмисли с двете други.Но пък тя ми беше първа и покрай нея си избрахме другите.Иначе марката е добра и поне има гаранция а и ако не се хареса връщаш.

# 175
  • у нас
ММ си е купил такер от много отдавнашна акция, но от тогава не са пускали телчета. Питал в Лидл, а от там му казали да се обади на някакъв телефон за консумативи и щял и да му доставят. Някой да има представа кой е този телефон и като лична доставка ли ще го направят?

# 176
  • Русе
Днес без да искам счупих буркан с майонеза и поисках от управителя да я заплатя, но той отказа. Такава ли е практиката по принцип? Много неудобно ми стана....
Мдаа. Такава е. Преди години в Пени мм реши да си купи мента. Не съобразих и сложих права бутилката на лентата. От вибразиите при местенето бутилката падна и стана на сол. Аз също се изчервих, ММ омърмора света как не съм се сетила да я сложа легнала, а касиерката само се усмихна и каза: "Няма проблем. Вървете и си вземете друга бутилка.". И в Лидл съм ставала свидетел на счупени бутилки или буркани и клиента не дължи нищо.

# 177
Относно термо чантичката да кажа, че няма фолио от вътре, само неупрен е, няма подплата никаква и не са много големи. Въпреки това си взех една. Нямам представа за какво ще я ползвам, но...... 😀 Може да се съберат 2 канчета с бира....примерно!

# 178
  • Козлодуй
Искам да кажа че белите яйца по 6 са много хубави боядисах ги вече великолепни цветове и дори някои от тях са издължени и приличат на биячи ама ги варя в един казан с постлан парцал на дъното и добавям във водата сол и на бавен огън Simple Smile

# 179
Може ли да ми покажете термочантата?

Общи условия

Активация на акаунт