Лидл 114 - Априлска тема

• 145 348
  • 1 184
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас
Да, има. Комплект от оранжево, зелено и лилаво.

# 151
  • In transit
И на мен ми се струва, че скоро имаше гръцка седмица, даже още се търкалят изостанали продукти от предната.

# 152
Аха....ама не ги намалят. Чакам таханчето да го намалят, но не и не...
Зехтинче няма намалено нещо - пък уж гръцка седмица.
Лошо, Цоче, лошо..

# 153
  • In transit
Единствено каламата ме привлякоха, ама имам няколко буркана от предната Simple Smile Даже и халуми-то не сме изяли.
Виж Цонче, ако пускате италианска седмица по-често няма да ви се разсърдя. Grinning

# 154
# 155
Аха....ама не ги намалят. Чакам таханчето да го намалят, но не и не...
Зехтинче няма намалено нещо - пък уж гръцка седмица.
Лошо, Цоче, лошо..

Коя е Цочето, нещо съм пропуснала?  Mr. Green

Зехтин гледах помачето беше на 7 или 8 лв, не съм купувала досега и се чудя дали да рискувам.
Покрай темата, много зачестиха ходенията ми в Лидъл, сутринта рано рано преди работа ходих за оформящи гащи.  Mr. Green

# 156
  • Шумен
Влизам да кажа две добри думи за белите яйца - яркият печат след варене изсветлява в пъти до почти незабележим. От 50 яйца - пет пукнати.

# 157
  • София
Момичета, да питам...Вчера си обух новите мокасини от Лидл и на обяд вече гледам шевът разпорен и имам дупка на обувката. Пазя си и кутията, и касовата бележка. Дали мога да ги върна, след като са носени??

# 158
Разбира се, че подлежат на връщане. Отивай смело ...
така сме връщали някакви работни обувки на ММ, които се разпориха още в рамките на първият месец и им направихме рекламация и ги върнахме.

А Цочето е госпожата от Стоков отдел на Лидл, която отговаря във формата за контакт, и която често ни иска телефоните за обратна връзка  Simple Smile

# 159
  • София-Младост
Зехтин гледах помачето беше на 7 или 8 лв, не съм купувала досега и се чудя дали да рискувам.
Покрай темата, много зачестиха ходенията ми в Лидъл, сутринта рано рано преди работа ходих за оформящи гащи.  Mr. Green
Аз от него си купувам, харесва ми...даже добре че ме подсети, днес дано не забравя да взема, че е свършил.

# 160
Помачето се прави от маслиново кюспе - тоест от това, което остане, след като механично са изстискали де що има от маслината. Води се най-долнокачественото маслиново масло принципно ...

https://www.woman.bg/zdrave/zehtin-no-kakuv.23296.html

# 161

Дай още 2-3 лева и купи екстра върджин, тия помачета за нищо не стават.

# 162
Благодаря момичета, ще си купя екстра върджин. Така си и помислих гледайки цената.

# 163
  • Асеновград
Детската ел.четка за зъби е добра.Относно главите досега за тях не съм засичала.Техните са с по различно захващане от тези за възрастни.Допълнителни можете да поръчате има талон в упътването.

# 164
  • до най-прекрасния мъж
Нещо за неопреновите чанти за обяд някой да каже? Как са - големи, малки, тесни, широки, имат ли вътре алуминиево покритие?

Общи условия

Активация на акаунт