Лидл 114 - Априлска тема

• 145 295
  • 1 184
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Те го намаляват агнешкото, ама като застои.
Отказах се от козунаците.  Не бяха като миналата година пух.
Ще си ядем само домашен.

# 136
Поне в Лидъл съм един размер надолу:blush:

# 137
  • Русе
И при нас нямаше бели яйца тази вечер.
Боядисаните са със златна цена. Да си ги ядат. В Германия са с центове разлика, а тук са се оляли.

# 138
Някой ще каже ли какъв цвят е жълтъка на белите яйца,оранжев или блед.Ще го закъсам за хубави яйца за домашния козунак.

# 139
  • София
На белите яйца е жълт, не е оранжев.

# 140
Поне в Лидъл съм един размер надолу:blush:
Направо 2 Wink

# 141
  • София
Някой ще каже ли какъв цвят е жълтъка на белите яйца,оранжев или блед.Ще го закъсам за хубави яйца за домашния козунак.
Блед е, светло жълт, няма разлика дали са бели яйцата или с по-тъмната черупка, все си е такъв. Току що обелих едно сварено тъмно яйце, ми... светъл е. Каквито са такива, с тях ще правя козунак.

# 142
  • shumen
Белите яйца са с тънка черупка.Нашите вчера взела от К цяла кора и понеже им искат в градината на детето сварили 3 и се пукнали и трите.После сварили кафяви и проблем не е имало.

# 143
# 144
Момичета, прочетох цялата тема, но не видях да сте обсъждали детската ел.четка за зъби. Има ли отзиви някой? И ако взема пасват ли други накрайници?

# 145
  • Стара Загора
Някой има ли отзиви от палатката?

# 146
Харесах си коженото якенце. Свежите дрешки привлякоха вниманието ми, но дамските са ми много... лелчести или по-скоро много обикновени.

# 147
За детските ел.четки се коментираше, че са с по-слаби импулси, което може би е по-подходящо за деца. И накрайници няколко пъти в годината пускат.
А има ли някакви флумастери за рисуване на яйца?

# 148
  • In Wonderland...
За детските ел.четки се коментираше, че са с по-слаби импулси, което може би е по-подходящо за деца. И накрайници няколко пъти в годината пускат.
А има ли някакви флумастери за рисуване на яйца?
Има, точно до боите за яйца са. Лесно ли се работи с тях?

# 149
Има фулмастери ...окол 3 лв май, три бройки ли да бяха вътре. И в Била съм виждала.

Гръцка седмица - пак ли? Още не сме изяли какаовия тахан от миналата гръцка, и пак пускат същото. Много скоро ми се вижда нещо....

Мдааа...блузките и пулоФерчетата от др.седмица са малко селски някак, и простовати.

Общи условия

Активация на акаунт