Лидл 114 - Априлска тема

• 145 282
  • 1 184
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Не, не е нужно да ги охлаждаш. Ползвам ги през лятото за сладолед, който пренасям от Бургас до Градина, често и със спиране на други места. Понякога е поомекнал сладоледът, но никога не е ставал течен.

# 121
  • София-Младост
Някой дали е взел от оформящите бикини и повдигащи сутиени? Отзиви...сутиена с подплънки ли е? И бикините имат ли достатъчно еластичност, че помня с едно подобно боди ми взе дъха и го върнах.(не от лидл)

# 122
  • София
Някой дали е взел от оформящите бикини и повдигащи сутиени? Отзиви...сутиена с подплънки ли е?
Не съм ги видяла на живо сутиените, но щом се водят повдигащи, са с подплънки.

# 123
  • София/Севлиево
И аз се чудих на бельото, ама нещо никъде не видях в нашия Лидл.Взех да пробвам Кълбъсъ-тъ и у нас много се хареса,но ние обичаме чесън и по-пикантни неща, на мен даже ми се стори съвсем малко.Взехме и една акумулаторна прохосмукачка,въпреки че ММ много и се чудеше,но в крайна сметка остана доволен(преди време взимахме подобна от Метро,но прави много слаб вакуум), обаче никъде на опаковката не пише каква и е мощността,и в брошурата не пише.Взех си ягоди,но останах много разочарована-уж ги огледах отвсякъде, пък половината бяха развални и отидоха в коша, миналия път бяха по-хубави-само 1 изхвърлих.И яйца си взех-2 опаковки бели по 6 броя, пък дано им махна печетите и 2 х10 броя, ММ остана втрещен защо толкова много,дано се изядат.А да знаете нар дали ще намеря някъде-дали в Лидл или в някой друг магазин няма значение,трябва ми спешно...

# 124
Агнешкото бива ли го,някой вземал ли е от него. Чудя се от кауфланд ли да взема или от лидл, къде е по-хубаво.

# 125
  • София-Младост
Аз съм взимала, но последно миналата година...идеално си беше.   

# 126
Купих ангнешко преди 1-2 седмици ,не помня точно кога ,беше супер ,крехко и бързо се изпече

# 127
  • на земята
Има ли бели яйца в ЛИДЛ?
Благодаря

# 128
  • Бургас
По брошура трябва да има едни кори от по 20 яйца, но при нас нямаше днес. Принципно аз целогодишно купувам шестичките с яйца от свободни кокошки и те също са бели, но по-скъпи.

Аз днес исках червено зеле, яйца от пъдпъдъци и рибен пастет и нямаше ни едно от трите неща, мрън :/

# 129
  • софия
Къде седи този рибен пастет?

# 130
До консервите с риба...отзад срещу олиото .
6 бр. бели яйца са двойно по-скъпи. Снощи ги гледах..45 ст е едното. В корите са по 24 ст по спомен.
В К сутринта бе пълно с бели яйца.

# 131
Ни в кауфланд, ни в лидл имаше кора с изцяло бели яйца преди малко. Служител ми каза,че още сутринта свършили.
В крайна сметка взех от лидл кора 30 яйца, в която има 5 бели и останалите кафеви, но белите са с толкова тънка черупка сякаш, че не знам дали ще оцелеят след варенето.
Ако не беше детето, щях да си взема боядисани директно и да се приключи.
Дали няма да намалят агнешкото по някое време... доста често при предишни пускания съм срещала на -30процента.

# 132
Някой дали е взел от оформящите бикини и повдигащи сутиени? Отзиви...сутиена с подплънки ли е? И бикините имат ли достатъчно еластичност, че помня с едно подобно боди ми взе дъха и го върнах.(не от лидл)

С колежките си взехме сутиени вчера. Моят днес го смених. Уголемени са чашките. Иначе са хубави. Нямат подплънки, но самата чашка е плътна. На мен чи харесва, че са гладки за под по-прилепнали блузи. Иначе харесвам с дантела.

# 133
  • София-Младост
Сутиените наистина са хубави, но оформящите гащи взех L и са ми големи, ще сменям за М. Идват горе високо, а аз там съм слаба и не ми прилепват. Иначе съм си М, но не исках да ми стягат.

Последна редакция: чт, 05 апр 2018, 09:35 от Ала-Бала

# 134
Аз си взех клин, уголемени са, Мка ми е голям, а не съм дребна. Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт