Лидл 114 - Априлска тема

• 145 499
  • 1 184
  •   1
Отговори
# 270
  • Сливен
Мерси,Кристи.
Христос Воскресе,,момичета.

# 271
Благодаря на всички, които споделиха мнения за ютията. Ще отида днес да си я купя ако има още в магазине до нас.

# 272
  • до най-прекрасния мъж
Христос воскресе! Здраве и късмет на семействата ви!
Аз да похваля белите яйца. От две кори - нито едно спукано. НО, от две кутийки пъдпъдъчи - едната на сол, още като сурови. Къде съм бляла и аз не знам, но явно така съм ги купила или съм ги смазала при пренасянето. Иначе, станаха кар-со-та!  Heart Eyes
Мога да кажа, че наблюдавах нещо много интересно. В синята боя някои станаха наполовина сини, наполовина розовеещи; в жълтата наполовина оранжеви, наполовина жълти... нещо от черупката ще е, но какво!?

Боята не е била добре разтворена, за да се получат така. Но нищо, така ще са по-интересни.

# 273
  • София
Скрит текст:

Ооо, да! Страхотни станаха.  Но по-вероятно е от черупките, според мен.

Последна редакция: нд, 08 апр 2018, 10:11 от mimeime

# 274
  • Стара Загора
Скрит текст:

Ооо, да! Страхотни станаха.  Но по-вероятно е от черупките, според мен.

Наистина са много красиви! Ето как се получиха нашите, с прахообразната боя от Лидъл:

Само двете шаренките са боядисвани с друга боя. Пъдпъдъчите яйчица и те са от Лидъл, взех ги преди седмица на промоция Simple Smile

# 275
Как намирате агнешкото, моето е със срок до 11.04 и като го отворих сега да го шпиковам не ми мирише много добре. Малко ми е притеснително! Не съм сигурна как да постъпя точно. Да го измия или накисна нещо?
Ако не е вече късно го накисни във вода с оцет.

# 276
  • до най-прекрасния мъж
Много са хубави, наистина. Моите кафяви яйца не станаха хубави с прахообразната от Лидл, та им разтворих и по 1 капсула на Метма. А желатиновите отново от Лидл се разтекоха навсякъде, та и тях сложих при прахообразните. И стана мешавица от 3 вида. Но станаха наситени и хубави цветове. Само жълтото не стана и нямаме жълти, както и сини, но нищо. Ето ги:

# 277
  • София
От 16.04 - алпийска седмица и градинарски машини.
От 19.04 - тениски и бермуди за мъже и жени.

# 278
  • Бургас
Доволна съм (почти) от боята в капсули. Сложих по двечки за всеки случай и цветовете бяха хубави:

Скрит текст:
Едноцветните се виждат какви цветове имат (клонящото към бяло е стояло съвсем кратко увито в салфетка и затова не се получи особено открояващ се цвят)

Синьото е разкошно, жълтото също. Оранжевото хваща доста по-слабо и по-бавно, докато лилавото става много тъмно за нула време. Червеното бива, а зеленото много лесно се изтриваше. Но като цяло самите цветове ми допаднаха. Шарените също са с тези бои, а фаворит ми е космическото пъдпъдъче яйчице Simple Smile От 26 бели (от свободните кокошки) имам 3 пукнати, което е ОК Wink

# 279
  • Където морето целува небето...
Момичета, някой виждал ли е някъде останали от детските каски за колоездене от преди няколко седмици? Трябва ми за момче.

# 280
  • have faith and be patient ..
Значи детски каски гледах във Варна - Владислав .. а мултикукър защо ми се стори ,че пак там гледах - около цветята някъде , рафта зад тях от страната на хладилните витрини

# 281
Мултикукър не е имало. Само слоукукър. Ще погледна и в немския за всеки случай, но обикновено тези работи не ги пропускам. Тета що ми се присмива постоянно Joy

# 282
  • София
Доволна съм (почти) от боята в капсули. Сложих по двечки за всеки случай и цветовете бяха хубави:

Скрит текст:
Едноцветните се виждат какви цветове имат (клонящото към бяло е стояло съвсем кратко увито в салфетка и затова не се получи особено открояващ се цвят)

Синьото е разкошно, жълтото също. Оранжевото хваща доста по-слабо и по-бавно, докато лилавото става много тъмно за нула време. Червеното бива, а зеленото много лесно се изтриваше. Но като цяло самите цветове ми допаднаха. Шарените също са с тези бои, а фаворит ми е космическото пъдпъдъче яйчице Simple Smile От 26 бели (от свободните кокошки) имам 3 пукнати, което е ОК Wink

Уникални, красиви яйца! Декупаж?
Поздравления!

# 283
В коя брошура имаше надуваеми легла, матраци?

# 284
  • shumen
Много са готини яйчицата.
Каска ние купихме от Джъмбо една полицейска,но я ползва сега за колелото,че тъкмо се научи да го кара и вече се претрепа подобаващо.

Общи условия

Активация на акаунт