Лидл 114 - Априлска тема

• 145 554
  • 1 184
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Оооо слизам да видя какво има останало?
А така комши😂😂😂😂

# 496
Ееее да бях прочела по-рано,не ме пусна охраната,чакали клиентите да излязат и затваряли до четвъртък!

# 497
  • София
Покрай добрите отзиви за кожените кецове, си навих на пръста, че ИСКАМ. Е, обиколих всички магазини в София които знам, но никъде нямаше чисто бели, 38 номер. Имаше с тигров език, ама не ми харесват.
Скрит текст:
Ходих до: Люлин, Връбница, Сливница, Вардар, Опълченска, Резбарска, Халите, Раковски, Черни връх...  Stop Явно не е било писано.

# 498
Покрай добрите отзиви за кожените кецове, си навих на пръста, че ИСКАМ. Е, обиколих всички магазини в София които знам, но никъде нямаше чисто бели, 38 номер. Имаше с тигров език, ама не ми харесват.
Скрит текст:
Ходих до: Люлин, Връбница, Сливница, Вардар, Опълченска, Резбарска, Халите, Раковски, Черни връх...  Stop Явно не е било писано.

аз пък ги мерих, лепнаха ми, но нещо се навивах да ги купя. Е, не ги купих Simple Smile и мерси за рецептите с аспержи, но беше останала една връзка и ми се видя много спаружена и не я взех, та и това да питам какво да им гледам на аспержите и какви да взимам? не ми се смейте, ама един път отдавна само съм купувала и нямам представа
та този път от Лидл си излязох почти празна, нищо не ми хвана окото Simple Smile

# 499
Аз имам белите с тигровия език и много си ги харесвам Grinning А някой да е видял в някой от магазините в София черни 39ти номер?

# 500
  • shumen
Аз не можах да се добера до Лидл за детските пижамки.Ще видя в Понеделник дали ще успея,а и дали ще има нещо останало при нас и какви размери.

# 501
При нас имаше два чифта само и двата 39 номер,но са уголемени,издирвам 38,ама да са белички Grin

# 502
  • София-Младост
аи мерси за рецептите с аспержи, но беше останала една връзка и ми се видя много спаружена и не я взех, та и това да питам какво да им гледам на аспержите и какви да взимам? не ми се смейте, ама един път отдавна само съм купувала и нямам представа
та този път от Лидл си излязох почти празна, нищо не ми хвана окото Simple Smile
" Когато купувате аспержи, избирате зеленчуците с крехки, тънки стъбла и наситен зелен или лилав цвят. Жълтеникави или кафяви петна могат да бъдат признак за остарял зеленчук. "

# 503
  • have faith and be patient ..
И аз се навих за чисто бели кецове ,без тигри , естествена кожа на тази цена си е чудо направо ,остана и някъде във Варна да ги има .. 39 или 40 ,че ми порасна краченценценцето след двете бременности Simple Smile

# 504
Направо си е попадение да,моля някой да свирка,ако намери 38 номер,благодаря!;)

# 505
  • Варна
Сигурно ли е, че са естествена кожа, щом цената е такава?

# 506
Някой има ли масичката за тераса, която е от понеделник? Пускали ли са я преди? Стабилна и удобна ли е?

# 507
При нас имаше два чифта само и двата 39 номер,но са уголемени,издирвам 38,ама да са белички Grin

Това в кой магазин е?

# 508
Те всички са с тигров език. 39 номер са ми точни, все пак с чорап ги нося. Моите са от Лидл в Манастирски ливади. Обиколих магазина, докато ги намеря. След вчерашното голямо ходене около 2-3 км са още здрави. Малко ми беше топло с тях. Удобни са, нормално леки/тежки. Е, не са леки като кецовете

# 509
Те всички са с тигров език. 39 номер са ми точни, все пак с чорап ги нося. Моите са от Лидл в Манастирски ливади. Обиколих магазина, докато ги намеря. След вчерашното голямо ходене около 2-3 км са още здрави. Малко ми беше топло с тях. Удобни са, нормално леки/тежки. Е, не са леки като кецовете

А имаше ли черни там, че аз бели имам Simple Smile?

Общи условия

Активация на акаунт