Лидл 114 - Априлска тема

• 145 592
  • 1 184
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Уф, някой търси ли микродермото?
Аз му се чудя... Ако го видя намалено може и да се предам. 😁 Не знам дали би ми вършило работа Simple Smile.

# 481
  • София-Младост
Проверих първо с търсачката, но не намерих информация по моя въпрос.
В Лидл продават бейби моркови. Никъде другаде не съм срещала. Децата ги обожават, но четох на едно място, че не са препоръчителни, без обаче да е аргументирано по някакъв начин това мнение. Имате ли информация за тези бейби моркови - добри ли са, наистина ли са "бейби" или този ефект е постигнат по някакъв неестествен метод?
http://inews.bg/%D0%98%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B0%D1%82%D0%B0 … l.a_i.356546.html

# 482
Отзиви за това микро демо някой има ли?

# 483
  • София
Имам и четерите цвята маратонки. Черните като ги пуснаха първоначално, другите после на 30лв като бяха и послено белите с тигровото на 25 лв сега. Страшно са ми удобни и са много качествени. Скъсвам ги от носене, за тия пари маратоник от естествена кожа са наистина супер попадение.
Их, сега ме е яд, че не си взех. Утре, ако са още там, ще си ги взема.

# 484
  • Пловдив
В Пловдив, Филипово изобщо нямаше от въпросните сникърси. Взех на детето пижама, 134/140 и за мен една блузка на Хайди Клум, за да не съм капо Wink.

# 485
  • have faith and be patient ..
Някой питаше за аксесоарите за баня - в лидл владислав във Варна имаше доста от тях . Аз също съм пропуснала кожените кецове , при нас сигурно няма да има ,но ще хвърля око днес или утре ..

# 486
  • На изток от Ада
Да и при нас нямаше сникърси , в единия магазин отидохме в четвъртък след работа в другия в петък. В петък питахме жена от персонала каза ,че ако ги няма са свършили. Имаше доста официални обувки пак на Хейди и в двата магазина от сникърсите ни един брой.

# 487
отдавна не съм ви чела, но сега погледнах посл. 2 страници, как правите аспержите?

# 488
Моите маратонки днес ще ги разходя и ще дам отзиви. Малко тигровият език ми идва в повече, но ще го преглътна. Спортните обувки от другата брошура, дали са от изк. кожа или са текстил? А впечатления за балеринките?

# 489
  • София-Младост
отдавна не съм ви чела, но сега погледнах посл. 2 страници, как правите аспержите?
Ето ти две предложения:
https://albisrecipebook.blogspot.bg/search?q=%D0%B0%D1%81%D0%BF% … D1%80%D0%B6%D0%B8
Аз ги харесвам и сотирани в масло на тиган, може да приготвиш сос холандез към тях.

# 490
Аз само ги сварих, мислех и да сотирам след това, но се развариха много и щяха да се разпаднат. Направих сосче по тази рецепта: http://www.gotvetesmen.com/recipes/alphabet_list/index.php?alpab … erzhi-sas-zalivka Руколата я пропуснах, защото не обичам.

# 491
Уф, някой търси ли микродермото?
Аз му се чудя... Ако го видя намалено може и да се предам. 😁 Не знам дали би ми вършило работа Simple Smile.
Аз го имам и съм го ползвала веднъж. Нямам грам време да се занимавам. Виж, да беше готвене, грижи няма Joy Та, ако ти или някой друг го иска, ще го пратя. С намаление Joy

# 492
# 493
  • София
Затварят люлинския лидл за четири дни, ще го обновяват. Сега отидох на пазар, почти е празен, а месото и зеленчуците яко намалени. Дават и талони за пет процента отстъпка за пазаруване в тези дни в други магазини.

# 494
Оооо слизам да видя какво има останало?

Общи условия

Активация на акаунт