Лидл 114 - Априлска тема

• 145 597
  • 1 184
  •   1
Отговори
# 465
Тета и на колите се лепи от вътрешната страна. А от другото декоративно фолио съм виждала в Бриколаж, но цената му беше по - висока от лидълската

# 466
Не знаех...ами ок. Още по лесно за мен, че за остъклената тераса го искам, а едното крило е неотваряемо, та отвън щеше да ми е бая зор да го лепна и опна....Simple Smile

# 467
  • In transit
Пише Зелени аспержи 500гр 5.50лв. Бяха връзка с прозрачно найлонче, испански.
Хммм, до сега не знаех, че една и съща стока в различните им магазини се продава на различна цена. Странна работа. Баш същите са:
Скрит текст:
Същите са и моите. Имаше доста касетки. Свежи бяха, но имаше и доста едри с дебели дръжки.

# 468
  • София
Здравейте, Запомнила съм че хвалите сиренето Халуми от гръцката сеемица и днес исках да си зема ама то има много видове. Кой вид е хваления тук ?
За мен всичките са хубави и редовно се зараждам, но на някои изобщо не им хареса като вкус.

# 469
Не си намирам предишния пост за фотоепилатора - все още си стои в Мол Галерия, ако трябва и снимка мога да дам Simple Smile.

Накрая ще отида да си го купя, като никой не се обажда  hahaha
Ооооо, аз се възползвах, от информацията, че има наличен фотоепилатор в Бургас, благодаря много  bouquet Изискваше обаче много упоритост и доста телефонни обаждания докато се съгласят да проверят, потвърдят и накрая изпратят до посочения от мен Лидл  Laughing

# 470
  • София
Фолиото предпазва от топлината на слънчевите лъчи - парниковия ефект. Лепи се от вътрешната страна на стъклото с разтвор на веро във вода.

# 471
Уф, някой търси ли микродермото?

# 472
Фолиото за прозорци от другата седмица каква идея има? Затъмнява и спира топлината ли?
В приложението на Лидл не е написано нищо.

И аз това идвам да питам.
В брошурата пише, че спира УВ лъчите на 90%. Обаче от коя страна се лепи - показано е от вътрешната, ама на мен ми се чини, че от външна трябва да се лепи, като на колите...хммм.

Като изтървах онова декоративното...

Преди години съм използвала  подобно фолио. Лепеше се от вътрешната страна

# 473
  • София
Не си намирам предишния пост за фотоепилатора - все още си стои в Мол Галерия, ако трябва и снимка мога да дам Simple Smile.

Накрая ще отида да си го купя, като никой не се обажда  hahaha
Ооооо, аз се възползвах, от информацията, че има наличен фотоепилатор в Бургас, благодаря много  bouquet Изискваше обаче много упоритост и доста телефонни обаждания докато се съгласят да проверят, потвърдят и накрая изпратят до посочения от мен Лидл  Laughing

Брейй ти да видиш! Честито!

# 474
Белите маратонки колко струват?

25 лв.

# 475
В Люлин вчера имаше от всички цветове маратонки ЕСТЕСТВЕНА КОЖА са на цена 25 лв.и коментираха,че са качествени!

# 476
Проверих първо с търсачката, но не намерих информация по моя въпрос.
В Лидл продават бейби моркови. Никъде другаде не съм срещала. Децата ги обожават, но четох на едно място, че не са препоръчителни, без обаче да е аргументирано по някакъв начин това мнение. Имате ли информация за тези бейби моркови - добри ли са, наистина ли са "бейби" или този ефект е постигнат по някакъв неестествен метод?

# 477
Черните с ластиците имам....страхотно удобни са ми. Сникърси се водеха. При нас обаче нямаше никакви обувки намалени...само дреболии и грозотии. Нищо съществено.

# 478
Аз имам черните и белите
Наистина много удобни! За 25 лева са супер попадение

# 479
  • Sofia
Имам и четерите цвята маратонки. Черните като ги пуснаха първоначално, другите после на 30лв като бяха и послено белите с тигровото на 25 лв сега. Страшно са ми удобни и са много качествени. Скъсвам ги от носене, за тия пари маратоник от естествена кожа са наистина супер попадение.

Общи условия

Активация на акаунт