Лидл 114 - Априлска тема

• 145 537
  • 1 184
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте! Купували ли сте от този лионски салам? Хубав ли е?

# 571
  • have faith and be patient ..
Именно ,беше около кило , също не обичам киселяци .. за сравниние био кафето на лидл ми харесва

# 572
  • shumen
Фолио и аз взех днеска,но ще видя ако имам време утре да го залепя.
Детски пижамки при нас нямаше,но май и въобще не е имало.
За другата седмица видяхме на плакатите в магазина какво ще има.

# 573
Другата седмица Мексиканска най-накрая, Цонка е чула молбите ми

И ако може после Италианска. Установих, че пресните кори за лазаня са много хубави и след известен престой във фризера. Спретнах чудна лазаня с лапад, дори и Негово височество яде Grinning
И искам италианска седмица!  Crossing Arms Цонче, чуй молбата ми, че К. ви изпревари, пък някои си нямаме К.  Praynig

# 574
Ами аз също обмислям, да го сваля и да го залепя на сухо, щото с вода и препарат, явно не е най- държеливия вариант. Но, няма да го връщам, щото първо съм го нарязала вече и второ- ще ми върши чудесна работа/ че комшиите доста ми надничат в остъкления балкон/. Но, да имате в предвид, че и доста си затъмнява/дори и при нашето югозападно изложение, стана доста по- тъмничко вътре/.
А ти избута ли сапунената вода с нещо?

# 575
Избутах я....обаче отгоре като поизсъхне и  стават шуплички.

# 576
Ако го залепиш на сухо, шуплите ще са много повече. Точно със сапунена вода се лепи, за да няма въздух. Най-добре изгледай няколко клипчета.

# 577
А след нея ....гръцка, че скоро не е имало Joy
Ммда, чудех се днес в магазина тази седмица уж щеше да е алпийска, пък по стелажите основно гръцките продукти стояха Simple Smile.
Иначе се сдобих с една от лампите срещу комари. Взех висящата, че още не съм измислила къде ще стои. А другата беше за стена.

# 578
  • София
Здравейте,случайно някой да си е купил хлебопекарна Silvercrest/от тези,които бяха на промоция в края на март/?
Моята не пече хляба отгоре и се чудя дали само аз съм изтеглила късата клечка или пък просто бъркам някъде в приготвянето на хляба...

# 579
А обсъдихме ли, че картинката на опаковките на гръцката седмица е коренно различна? Няма вече кубета и кръстове. Кръстовете ги махнаха отдавна ама и кубетата ги няма вече

# 580
И какво от това?

# 581
Избутах я....обаче отгоре като поизсъхне и  стават шуплички.
Пукни ги внимателно с една топлийка и ще излезе водата.

# 582
Здравейте,случайно някой да си е купил хлебопекарна Silvercrest/от тези,които бяха на промоция в края на март/?
Моята не пече хляба отгоре и се чудя дали само аз съм изтеглила късата клечка или пък просто бъркам някъде в приготвянето на хляба...
Може да питаш и в темата за хлебоперните, но мисля, че това беше проблем при всички хлебопекарни без вентилатор. Peace

# 583
  • Варна
Здравейте! Купували ли сте от този лионски салам? Хубав ли е?
Вчера мъжът ми взе, бива. Малко ми напомня на саламите Мортадела, които са в редовния асортимент.

# 584
  • в реалността
Здравейте момичета в брошурата има една скара, която ще е в събота. Някой има ли такава и може ли мнение?

Общи условия

Активация на акаунт